سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش قصد جدایی دانش آموزان داخلی از ایرانیان را ندارد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ تعداد مهاجران قانونی و غیرقانونی در ایران که عمدتاً در شهر ساکن هستند رو به افزایش است. نبود سیاست ادغام اجتماعی طولانی مدت این کشور مشکلاتی را به همراه داشته است.
به همین ترتیب تعداد دانش آموزان خارجی نیز افزایش یافت و پس از آن شایعه ساخت و جداسازی مدارس خارجی از مدارس داخلی در فضای مجازی منتشر شد. در این زمینه هم مردم و هم مسئولان نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و آن را تکذیب کردند.
فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش قصد جدایی دانش آموزان بومی از ایرانیان را ندارد. یعنی دانشجویان ایرانی در کنار خارجی ها درس می خوانند.
وی تصریح کرد: در برخی مناطق تراکم جمعیت دانش آموزان داخلی بالاست و البته تراکم جمعیت دانش آموزان داخلی در مدرسه این منطقه نیز رو به افزایش است. وی افزود: وزارت آموزش و پرورش مدرسه ویژه اتباع خارجی ندارد. مگر اینکه محله ای باشد که جمعیت ساکن آن قابل توجه باشد و اکثریت جمعیت را اتباع تشکیل دهند. ما اصلاً اعتقادی به مدارس ویژه اتباع نداریم.
وی افزود: همزیستی و تعامل بین دانشجویان ایرانی و ملی منجر به بهبود فضای فرهنگی و افزایش تعاملات اجتماعی می شود.
شایان ذکر است که عدم تفکیک مدارس دانش آموزان ایرانی و داخلی می تواند مزایای بسیاری داشته باشد.
حضور دانشآموزان از ملیتهای مختلف در محیط آموزشی میتواند به تقویت همبستگی اجتماعی و کاهش تبعیضهای قومی و نژادی کمک کند. علاوه بر این، تعامل با همسالان از ملیت های مختلف به دانش آموزان کمک می کند تا مهارت های اجتماعی خود را تقویت کنند و با چالش های جدید روبرو شوند.
بر اساس گزارش ها حدود 600 هزار دانش آموز غیرایرانی در مدارس ایران تحصیل می کنند. این دانشجویان شامل مهاجران، پناهندگان و کودکان کشورهای همسایه و عمدتاً افغانستان هستند که برخی از آنها به صورت قانونی و برخی دیگر متأسفانه غیرقانونی در ایران زندگی می کنند.