وام بلاعوض وامی است با سود بسیار کم و بازپرداخت طولانی که دولت به افراد آسیب پذیر و اقشار ضعیف جامعه می دهد. وام های رایگان در مدل های مختلف با شرایط مختلف به متقاضیان داده می شود.
شروع سپرده اعتباری رایگان 4.250.000 تومان به اعشار 1 تا 4
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر از اعطای کمک بلاعوض و وام حیاتی بالغ بر 965 میلیون تومان به نیازمندان دشتستان برای راه اندازی میز خدمت و دیدار با مردم خبر داد.
اکبر پورات عصر جمعه در جمع خبرنگاران در دشتستان با اشاره به برپایی میز خدمت برای اعزام کاروانی از مسئولان دستگاه های اجرایی برای رسیدگی به مشکلات مردم دشتستان، اظهار داشت: در این برنامه استان بوشهر است. مسؤولان شخصاً مشکلات 270 نفر را مطرح کردند. .
وی با بیان اینکه مسئولان استانی با بازدیدکنندگان دیدار و به درخواست ها و مطالبات آنان دستورات و پاسخ های لازم را دادند، گفت: یکی از جمله مطالبات مردم در این جلسات مشکلات اقتصادی و معیشتی بود که به آنها کمک بلاعوض و وام حیاتی اختصاص یافت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اعلام تخصیص 965 میلیون تومان کمک بلاعوض و وام حیاتی به جمعیت نیازمند دشتستانی تصریح کرد: در این جلسه مبلغ 778 میلیون تومان بین 62 نفر و 187 میلیون نفر توزیع شد. تومان برای 44 نفر کمک بلاعوض توزیع شد. در واقع برای هر نفر مبلغ 4 میلیون و 250 میلیون تومان به صورت رایگان واریز شد.
پورت رسیدگی به مشکلات درمانی مردم را از دیگر برنامه ها اعلام کرد و خاطرنشان کرد: در قالب کمک های پزشکی 5 ویلچر به بیماران تحویل و دستورات لازم برای درمان رایگان چشم شهروندان دشتستانی صادر شد.
وی همچنین از اعطای وام خوداشتغالی به 6 نفر توسط بزیستی از دیگر خدمات ارائه شده خبر داد و تصریح کرد: در این برنامه برای 40 خانوار بسته معیشتی در نظر گرفته شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با بیان اینکه هلال احمر استان بوشهر هزینه ها و کمک های درمانی برای افراد محروم را پذیرفته است، افزود: در این جلسات مهمترین موضوعات مطرح شده از سوی متقاضیان حوزه خدمات بانکی و اشتغال است. اجرای طرح هادی، مشکلات ایثارگران و خانواده معظم شهدا. منابع طبیعی، ثبت و اسناد و اداره کل ورزش و جوانان.
پورات با نگاه به تداوم میز خدمت در سایر شهرستان ها تاکید کرد: مسئولان علاوه بر میز خدمت، راهکارهای لازم را برای رفع نیازهای مردم به صورت جهادی و خارج از ساعت ارائه کنند.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تا به امروز در تاریخ اعطای تسهیلات 100 میلیون تومانی بانکی به آموزش و پرورش، ندیده ایم که در قالب این تفاهم نامه چه اتفاقی افتاده است. استان ها سقف وام را بر اساس تعداد فرهنگیان تعیین کردند، یعنی به جای 100 میلیون تومان، 50 یا 60 میلیون تومان پرداخت کردند.
سید سعید مقدم زاده; مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره اعطای وام به فرهنگیان گفت: وزارت آموزش و پرورش طی سال های گذشته تفاهم نامه های مختلفی با بانک ملی داشته است که آخرین آن مربوط به سال 1398 است. مبلغ وام به فرهنگیان اعطا شده است و این تفاهم نامه تا سال 1401 اعتبار داشت.
وی افزود: با تشکیل دولت سیزدهم و رویکرد جدید دولت و وزارت آموزش و پرورش مهر در سال 1401 موفق به انعقاد تفاهم نامه جدید با بانک ملی ایران شدیم و بر این اساس 14 هزار میلیارد تومان وام در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت تا سود 12 درصدی در اختیار دانش آموزان قرار دهد. مهر 1401 تا امروز 9 میلیارد تومان تسهیلات به فرهنگیان پرداخت شده است.
شرایط دریافت وام 100 میلیون تومانی بلاعوض
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تا به امروز در تاریخ اعطای تسهیلات 100 میلیون تومانی بانکی به آموزش و پرورش، ندیده ایم که در قالب این تفاهم نامه چه اتفاقی افتاده است. استان ها سقف وام را بر اساس تعداد فرهنگیان تعیین کردند، یعنی به جای 100 میلیون تومان، 50 یا 60 میلیون تومان پرداخت کردند.
وی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه جدید در واقع الحاقیه ای به همان تفاهم نامه است مهر 1401 و امتیازات جدیدی را در اختیار فرهنگیان قرار می دهد، گفت: در مذاکره با بانک ملی ایران مقرر شد از مبلغی که ماهانه بابت پرداخت حقوق به بانک واریز می کنیم، 2.5 درصد آن به صورت وام در اختیار ما قرار گیرد. پرداخت به مربیان دادن
مقدم زاده ادامه داد: بر این اساس هر ماه 2.5 درصد از سپرده حقوق به وزارت آموزش و پرورش واریز می شود تا وام قرض الحسنه فرهنگیان با کارمزد 4 درصد پرداخت شود. این وام نیاز به پیش پرداخت و ضامن فرهنگی ندارد.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: دستورالعمل اجرایی اعطای وام به فرهنگیان به زودی به استان ها ارسال و بر اساس عملکرد واریز حقوق در استان ها تخصیص می یابد.
وی ادامه داد: سقف پرداخت وام بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار و بازپرداخت آن 36 ماهه است و در چهار استان (اصفهان، قزوین، شهر تهران و شهرستان های استان تهران) نیز وام های شخصی دریافت شد. به طوری که پس از تایید آموزش، فرم الکترونیکی به بانک ارسال شده و در صورت تکمیل کامل مدارک، مبلغ وام پس از تقریبا 10 روز کاری به حساب موسسه برای موسسه واریز می شود.
وی درباره چاره اندیشی برای پرداخت تسهیلات اجتماعی فرهنگیان گفت: با توجه به توسعه در حوزه رفاه اجتماعی و معیشت فرهنگیان باید تمام تلاش وزیر آموزش و پرورش و معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع معطوف شود. در ایجاد سازمان رفاه معلمان با یکپارچگی منابع و تمرکز بیشتر در این زمینه می توان کمک های اجتماعی کرد.
مقدم زاده در ادامه در پاسخ به این سوال که معلمان از مدارس در طرح اسکان نوروزی و وضعیت بد آنها گلایه دارند. وی گفت: امسال علیرغم کاستی ها در صدد حذف کلاس های «ج» هستیم که امکانات کمتری دارند. لازم به ذکر است که وزارت آموزش و پرورش عضو اصلی مرکز هماهنگی خدمات سفر کشور است و می توان گفت زمانی که مدارس را از مدار خارج می کنیم ظرفیت اسکان وزارت آموزش و پرورش تا حدودی به پشتوانه تبدیل شده است. در مواجهه با افزایش خدمات گردشگری، به نظر می رسد گردشگری کشور با مشکل مواجه شود.
وی افزود: با توجه به اینکه آموزش و پرورش کمبود امکانات اقامتی در کشور را جبران می کند، شایسته است وزارت میراث و گردشگری و مرکز هماهنگی خدمات سفر کشور با جبران آن، کیفیت خدمات و منزلت را ارتقا دهند. مردم.» برای حمایت از مربیان با تأمین منابع. و امکانات جدید کمک ویژه ای به وزارت آموزش و پرورش خواهد بود.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه استقبال از طرح اسکان موقت فرهنگیان در فصل بهار و تابستان زیاد است، ادامه داد: همچنین از تخصیص مدارس برای اسکان موقت راضی نیستیم و هستیم. نمی خواهند این کار را انجام دهند، قرار نیست مدارس به مراکز اقامتی تبدیل شوند، اما در برخی شهرها و مناطق، کارکنان سایر مؤسسات و شهروندان عادی به ناچار از مدارس طرح شهرک استفاده می کنند.
مقدم زاده درباره کارت اعتباری توانا برای فرهنگیان گفت: این کارت مجازی از آبان 1401 راه اندازی شده است و فرهنگیان می توانند آن را روی تلفن همراه خود نصب کرده و اقدام به خرید اقساطی کنند.
وی افزود: توانا کارت با در نظر گرفتن وضعیت حقوقی فرهنگیان برای خرید اقساطی وام صادر می کند و تا 24 قسط از آن کسر می کند. این طرح هم اکنون در اکثر استان ها اجرا شده و اجرای آن در تمامی استان ها بستگی به تقاضای فرهنگیان دارد. تا به امروز ۷۶ میلیارد تومان با آن خریداری شده است که بیشترین خریدها مربوط به کالاهای دیجیتال (۶۲ درصد) و پوشاک و هدیه، غذا، خانه و آشپزخانه و … است.
مقدم زاده گفت: می خواهیم دانش پژوهان را قادر به پرداخت اقساطی کنیم، یعنی سفری را انجام دهند و سپس هزینه آن را به صورت اقساطی پرداخت کنند و از طریق پلتفرم هایی مانند تووانا کارت و اتما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که صندوق ذخیره معلمان معتقد است که در دوران اشتغال معلمان موظف به ارائه خدمات نیست، اظهار داشت: علت تشکیل ذخیره معلمان. صندوق در دهه 1970 برای ایجاد بستری برای ارائه خدمات رفاهی و معیشتی بود. اینها خدماتی برای فرهنگیان بود که گاهی با ظرفیت دولتی امکان پذیر نیست.
وی گفت: متأسفانه در سالهای اخیر شاهد فراز و نشیبهایی در صندوق ذخیره فرهنگیان بودهایم و امیدواریم با تغییرات جدید مدیریتی و اصلاح روشها، تغییر نگرش و تعامل سازنده صندوق با مجموعهها ایجاد شود. وزارت آموزش و پرورش مانند اداره کل رفاه و پشتیبانی، ارتقای رفاه، معیشت.» و در نهایت می خواهیم به کرامت فرهنگیان شهادت بدهیم.