گزارش کردن خبرگزاری آنلاین ; حجت الاسلام محمدحسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در نشست خبری به سوال خبرنگار دانشجو در خصوص تاخیر 20 ساله در صدور حکم شهادت اولین شهید مرتضی ضیاءعلی پاسخ داد. از علت گوتن در استان کرمان که در هشتم فوت کرد مرداد وی در سال 1383 درگذشت و گفت: حدود یک سال است که به این سمت منصوب شده ام و مسئولیت در گذشته به عهده دیگران در سطح کشوری و استانی بوده است.

وی افزود: از زمانی که در ستاد بودم پیگیر این موضوع بودم. قدمت پرونده و جستجوی مدارک مربوط به شهید ضیاءعلی کار را سخت کرده بود.

وی اعلام کرد: سرانجام پس از گذشت دو دهه در دادگاهی که در سال گذشته برگزار شد، حکم دادگاه در این خصوص صادر شد و کار برای اجرای فرمان شهدا ادامه یافت باید از طریق بنیاد شهید پیگیری شود.

طلبه نوشت: حجت الاسلام طاهری آکردی از وجود 10 شهید در کشور خبر داد و اعلام کرد: البته موارد قدیمی هم وجود دارد.

وی سپس به مشکل فیلترینگ اشاره کرد و گفت: من مخالف این مدل فیلتر هستم و با وزیر مربوطه نامه نوشته ام تا اسامی فروشندگان فیلترشکن را اعلام کنند.

وی افزود: چهار شعار ما در ستاد قانونمندی، تعامل با تشکل ها، مطالبات مردمی و منویات رهبری است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تاکید کرد: ما تا به حال کار منفی انجام نداده ایم، من کلانتری نیستم که در جایی که مشکلی وجود دارد آن را حل کنم.

وی با ذکر سود مرکب و اضافه پرداخت دیرکرد به عنوان مصادیق معروف ممنوعیت تخلف و پرداخت وام قرض الحسنه گفت: امور ستاد در 120 دستگاه اجرایی پیگیری می شود. امور سازمان ها هماهنگ و پیگیری می شود
ده حوزه فعالیت مرتبط با ستاد امر به معروف است.

وی با بیان اینکه در همه استان ها شعب خاص عام المنفعه راه اندازی شده است، گفت: برای موضوع مصلحت عمومی به ما کد خاصی داده شده است زیرا قبلا در دستگاه قضایی با نام «تعارض» ثبت شده بود.

طاهری تصریح کرد: در این سال ها یک ریال هم برای پرداخت وکلا نداشتیم در حال حاضر 46 وکیل در تهران با ما کار می کنند. ما در 95 درصد مواقع برنده هستیم.

وی گفت: کشور مافیا دارد و رسیدگی به برخی پرونده ها 5 سال یا بیشتر طول می کشد. ما در ستاد، قوه قضائیه نیستیم که قضاوت کنیم.

وی افزود: مشکلات 24 ساعته قابل حل نیست. در این دوره، دستورالعمل‌های جامع آشنایی را که به جلسه شناسایی ارسال شده بود، تصویب کردیم و مراحل تصویب را طی کردیم.
برای تبدیل شدن به سند باید زیرساخت های اجرای سند جامع فراهم شود.

وی تصریح کرد: ما هیچ مقامی در ستاد نداریم و متأسفانه حرف‌های ما به گوش برخی سازمان‌ها نمی‌خورد.

طاهری کمبود منابع انسانی و مالی را یکی از مشکلات این ستاد عنوان کرد.

وی گفت: ما در ستاد از دوستان دولت هستیم، اما هر جا که فساد می بینیم، از بدنه مردم هستیم. ما در حمایت از خبرنگاران جدی هستیم. قول می دهم مسائل را پیگیری کنم نه نتایج را.

وی تاکید کرد: ستاد، رسانه ها، نهادهای مرتبط و مردم باید یکپارچه و با حساسیت همکاری کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما