به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا، بیت الله تشال در نشست خبری با اشاره به فلسفه تشکیل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، گفت: بیمه اجتماعی در اصل 29 قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. دولت موظف است آن را در اختیار افراد جامعه قرار دهد. سوال اساسی این است: آیا آنها بیمه اجتماعی نبودند؟ بیمه‌های اجتماعی و سازمان‌های تامین اجتماعی و صندوق‌های دیگر وجود داشتند، اما اجباری هستند و بخشی از جامعه تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی هستند. نبود از آن جمله می توان به روستاییان و عشایر اشاره کرد و صندوقی در این منطقه ایجاد نشد.

مدیرکل صندوق تامین اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: روستاییان و عشایر ضامن امنیت غذایی ما هستند و تولیدکننده کشور هستند، بنابراین مجلس قانونی به نام ساختار و نظام جامع تامین اجتماعی را تصویب کرد که برگرفته از این صندوق در قالب آئین نامه اجرایی ایجاد شد تا روستاییان، کشاورزان و عشایر بتوانند از بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

با بیان اینکه هرچه اطلاعات بیشتر به مخاطبان جامعه هدف ارائه شود، این جامعه هدف می توانند از خدمات صندوق بهره مند شوند، تصریح کرد: بیمه اجتماعی حوزه های مهمی است که می تواند آینده مردم را تضمین کند، بنابراین کسانی که کار می کنند. و در تولید و اقتصاد ملی دخیل هستند و باید برای اطمینان از آینده خود بیمه شوند. بنابراین کسانی که به این صندوق می پیوندند خدمات دریافت می کنند.

تنظیمات یکی وی از دریافت حقوق و مستمری از این خدمت خبر داد و ادامه داد: خدمت دوم این است که اگر فردی به عضویت بیمه در آمد و از کارافتاده شد با تایید پزشک مستمری از کارافتادگی دریافت می کند. نکته دیگر اینکه در صورت فوت بیمه شده خانواده وی دیگر نگران آینده نیستند و با عزت نفس حقوق و مستمری بازماندگان را دریافت می کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نیز به درمان جامعه هدف اشاره کرد و گفت: درمان جامعه هدف از طریق بیمه سلامت انجام می شود که دولت توجه ویژه ای به آن دارد. در مورد درمان تکمیلی نیز سال آینده تمامی مستمری بگیران تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار خواهند گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت هدف ما حرکت به سمت کفایت حقوق بازنشستگان و ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین مولفه این است که دولت دو سوم حق بیمه را بر اساس سطوح درآمد دریافتی در این صندوق حق بیمه پرداخت می کند، تاکید کرد: به سمت عدالت اجتماعی و عدالت اجتماعی حرکت می کنیم. یکی یکی از راه های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش دامنه بیمه است.

ایشتار در بخشی دیگر از این جلسه درباره میزان عیدی نیز توضیح داد: طبق مقررات حداکثر قابل پرداخت طبق قوانین سطح یک است. مبلغ سطح یک تقریباً یک میلیون و 250 هزار تومان است که پیشنهاد شده و باید تصویب شود. سعی می کنیم ظرف یک هفته نهایی کنیم و به عنوان عیدی به حساب مستمری بگیران واریز کنیم.

به گفته وی، این صندوق در حال حاضر 192 هزار مستمری بگیر دارد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *