یک ماه پیش دختری 10 ساله به همراه پدر و مادرش برای عمل انحراف چشم به یکی از بیمارستان های خصوصی کرمانشاه رفت. در حین عمل ضربان قلبش افت کرد و سپس به کما رفت.
پس از این ماجرا پدر و مادر وی که از شهرستان کوهدشت لرستان به کرمانشاه آمده بودند در گوشه ای از محوطه بیمارستان چادر زده و منتظر به هوش آمدن دخترشان بودند. اما 20 روز بعد، پدرش دچار ایست قلبی شد و درگذشت.
حال خبرگزاری ایرنا با رئیس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه تماس گرفت و جویای این ماجرا شد. پاسخ محمدباقر حیدری را به نقل از نشریات ایرانا بخوانید:
“تاکنون شکایتی از سوی خانواده این دختر به سازمان نظام پزشکی کرمانشاه واصل نشده است هرچند دادستان می تواند به عنوان مدعی العموم وارد قضیه شود که به روال قانونی اقدامات و همکاری لازم را انجام می دهیم.
تا زمانی که نتایج کارشناسی به دست نیامده، بهتر است به صورت علمی به این موضوع پرداخته شود و از هر گونه تفسیر و گمانه زنی خودداری شود.
حتی با فرض قصور پزشکی چنین مسائلی در تمام دنیا اتفاق میافتد اما باید بتوانیم آن را کنترل کنیم چراکه بسیاری از مسایل پزشکی در اتفاقات اینچنینی دخیل هستند مانند دارو، عمل جراحی، بیهوشی، اکسیژن و موضوعات دیگر که همگی باید بررسی شوند.“
واقعاً شگفت آور است که کسی در جایگاهی مانند ریاست نظام پزشکی یک استان، در پرداختن به این ماجرای تلخ و دردناک، حرف های بدیهی و تکراری مانند این که اگر دادستان وارد شود همکاری می کنیم یا در همه جای دنیا قصور پزشکی اتفاق می افتد را تحویل خبرنگار دهد و حتی از یک ابزار تاسف ساده از این که در مجموعه پزشکی استانش چنین اتفاقی رخ داده خودداری کند و دریغش بیاید که یک تسلیت خشک و خالی به خانواده داغدار بگوید. آرزوی بهبود دختر بچه بی توا هم پیشکش!
نحوه صحبت ما بسیار مهم است، بسیار مهم!
اغراق نیست!