سوگل طهماسبی نرگس در سریال محبوب کیمیا به کارگردانی جواد افشار است. اگر می خواهید در مورد این هنرمند جوان بیشتر بدانید، این مقاله را دنبال کنید.

به گزارش ستاره، سوگل طهماسبی متولد 25 است بهمن 1364 در اهواز و اصالت بختیاری دارد. وی دارای دیپلم گرافیک از تهران و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است.

سوگول از سال 2001 فعال است و می گوید تنها چیزی که به من اجازه داد در دنیای بازیگری زنده بمانم این بود که آدم بسیار با انگیزه ای هستم.

سوگل دو خواهر به نام های ساغر و سحر و یک برادر به نام سینا دارد. پدرش استاد مینیاتور بود و دار فانی را وداع گفت و سوگل هم اکنون با مادرش زندگی می کند.

93

زندگی سوگل و آغاز فعالیت حرفه ای

سوگل در اهواز به دنیا آمد و در ۱۶ سالگی به تهران مهاجرت کرد و با خواهرش زندگی کرد تا اینکه در دوران دانشجویی به استقلال رسید. اندکی بعد با مرگ پدر، مادر سوگل نیز برای ادامه زندگی به تهران می آید و با هم زندگی می کنند. سوگل گفت در پنج تا شش ماه اول ورودش به تهران به دلیل مشکلاتی که داشت افسرده بود و اصلا نمی توانست با کسی ارتباط برقرار کند.

او در گفت‌وگو با او درباره شروع فعالیت بازیگری‌اش گفت:

«بازیگری را از 8 سالگی و از تئاتر شروع کردم و در 14 سالگی برنده بهترین بازیگر مرد جشنواره استانی اهواز شدم و داوری این جشنواره بر عهده کارگردان معروف کیانوش عیاری بود و در سن 16 سالگی به دعوت کیانوش عیاری برای بازی در سریال روز قریب به تهران رفتم.

وی همچنین برای حضور در فیلم هنگامه موفق به دریافت دیپلم بازیگری از ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد و با بازی در سریال های فاصله ها، مهرآباد و بال های خیس بیشتر شناخته شد. سوگل با بازی در سریال کیمیا و سریال برادر به اوج شهرت رسید.

94

بازیگران مورد علاقه سوگول

پرویز پرستویی و مهتاب کرامتی از جمله بازیگران مورد علاقه او هستند.

تغذیه و ورزش

سوگل می گوید اگر برای شام و ناهار وقت پیدا کنم، سبزیجات بیشتری می خورم. او در بدنسازی کار می کند و همیشه به باشگاه می رود یکی این یکی از بهترین تفریحات زندگی او بوده است. سوگل همچنین اشاره کرد که به دلیل آرایش های مختلفی که روی صورتم انجام می شود، در زندگی شخصی ام کمتر آرایش می کنم تا پوستم نفس بکشد.

95

فعالیت های سوگل طهماسبی

سینما

2015، چهل طاس

1394 که

1390 چارسو

1390 مرد بزرگ مرد کوچولو

تله فیلم ها

1392 – زمین بارانی (جواد مزدآبادی)

1391 – عشق در وقت اضافه (صمد یاری)

1391 – نیمه شب (سیامک صرافت)

1391 – لباس خدمت (هادی شریعتی)

1390 – سوم دبستان ب. (غلامرضا رمضانی)

1390 – دو خرمای نارس (سید مجید امامی)

1390 – این هفت نفر (سیامک صرافت)

1390 – گنج پنهان (جواد مزدآبادی)

1390 – کور گره (جمشید محمودی)

1390 – بوسه باد (حسین عامری)

1390 – برهوت (شهرام شاهحسینی)

1390 – گردن خان (حسین تبریزی)

1390 – مردان نمکی (سامان سالور)

1388 – سکوت مطلق (جواد مزدآبادی)

1387 – رهایی از زمین (محمد قاسمی)

1387 – دم زری (غلامرضا رمضانی)

1387 – خلوت رودخانه (علیرضا رزازی فر)

1386 – قبل از غروب (محمد جواد کاسه ساز)

با هم می خندیم

سریال های تلویزیونی

1392 مروارید رد به کارگردانی مسعود رسام و شاپور قریب از شبکه تهران 26 قسمت

1392 شهر آفتاب به کارگردانی حمید بهمنی از شبکه تهران، 26 قسمت

1393 زایر سرای ممتاز به کارگردانی حمید بهمنی از شبکه دو، 26 قسمت

1385 وفا به کارگردانی محمدحسین لطیفی از شبکه سه، 15 قسمت/ پخش در ایام نوروز

1385 رزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری از شبکه سه، 36 قسمت.

1386 یوسف پیامبر به کارگردانی فرج الله سلحشور از شبکه یک، 45 قسمت.

1386 مثل هیچکس به کارگردانی عبدالحسن برزیده از شبکه دو 30 قسمتی/ پخش در ماه رمضان

1387 خانه بی پرنده به کارگردانی کاظم معصومی پخش 32 قسمتی از شبکه تهران

1388 فاصله ها به کارگردانی حسین سهیلی زاده از شبکه 3 37 قسمت

1390 ساعت فراموشی به کارگردانی عباس رنجبر از شبکه سه، 17 قسمت.

1391 بال های خیس به کارگردانی عباس رنجبر از شبکه 1 26 قسمت

1392 ستاره حیات به کارگردانی جواد ارشاد پخش از شبکه سه، 13 قسمت

1392 مهرآباد به کارگردانی فرید سجادی حسینی پخش از شبکه تهران 30 قسمت

1392 نیلیتر از مهتاب به کارگردانی سید محسن یوسفی از شبکه سه، 6 قسمت

1393 کیمیا به کارگردانی جواد افشار از شبکه دو 110 قسمت

برادر 1395 به کارگردانی جواد افشار پخش از شبکه دو 30 قسمتی / پخش در ماه مبارک رمضان

بازگشت 1394 به کارگردانی حسین عامری از شبکه 3، 13 قسمت

تور ویژه 1395 به کارگردانی مهدی رحمانی به عنوان بازیگر مهمان از شبکه یک پخش شد

1396 روزهای بهتر به کارگردانی سید محسن یوسفی از شبکه یک / بازی در اپیزود داستان چادر گلدار

2016 Showe Yek Zeedin به کارگردانی رضا بهشتی از شبکه دو 18 قسمت

1397 بچه المهندس به کارگردانی علی غفاری پخش از شبکه دو 30 قسمت/ پخش در ماه مبارک رمضان

1397 بچه المهندس (فصل دوم) به کارگردانی علی غفاری از شبکه 2، 32 قسمت.

2018 دنگ و فنگ روزگار به کارگردانی جواد مزدآبادی

گاندو 2018 به کارگردانی جواد افشار

2018 سلام آقای مدیر به کارگردانی علیرضا توانا

2018، داستان به کارگردانی سید جمال سیحاتمی

1399 نجلا به کارگردانی خیرالله تقیانی پور

2019 آرمیتا به کارگردانی محمدحسین امانی

2019 خانه امن به کارگردانی احمد معظمی

2019 با من غریبه به کارگردانی احمد امینی

2019 برای من غریبه 2 به کارگردانی آرش معیریان

1400 گاندو 2 به کارگردانی جواد افشار

1401 نجلا 2 به کارگردانی خیرالله تقیانی پور

1402 بازجو به کارگردانی احمد معظمی

1402 حبیب به کارگردانی احمد کاوری

1402 عشق کوفی به کارگردانی حسن آخوندپور

96

مصاحبه با خانم سوگل طهماسبی

خانواده شکر

از بچگی در خانواده ای هنردوست بزرگ شدم که همگی با نقاشی و طراحی و… آشنا بودند پدرم استاد نقاشی مینیاتور بود. برنامه جمعه ما این بود که همه خانواده با پدر مینیاتور بکشند.

خوشبختانه خانواده ام همیشه در بازیگری از من حمایت کرده اند و حمایت مادرم نبود شاید نتونستم به آرزوم برسم. در اهواز تنها دختر گروه تئاترمان بودم و چون به بازیگری علاقه داشتم، مادرم مسئولیت کل گروه تئاتر را پذیرفت. چون او می خواست من در یک محیط امن رشد کنم. 8 سال مادرم هر روز ساعت 16 مرا به تمرین می برد و ساعت 20 به خانه برمی گشت و از رفت و آمد در این مسیر خسته نمی شد.

ازدواج سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی چند سالی است که ازدواج کرده است.
وی قبل از ازدواج گفت: ترجیح می دهم همسر آینده ام همکارم نباشد، دوست دارم با همسرم بنشینم و درباره دنیای بازیگری صحبت کنیم، مهربانی همسرم برای من اولویت دارد و او به شغل من اعتقاد دارد تا من می توانم بیشتر پیشرفت کنم، زیرا برای رسیدن به این موقعیت سخت تلاش کردم.

وی بیان کرد: احساس می کنم تجربیات زیادی وجود دارد که باید کسب کنیم و مثلا اگر بخواهیم همسر یا مادر خوبی باشیم باید تجربیات زیادی داشته باشیم اما می بینیم که به یکباره به 30 سالگی رسیده ایم. باید بگویم که قبلا خیلی جدی به ازدواج فکر نمی کردم، اما بعد از 30 سالگی بیشتر به آن فکر می کنم.

نظر سوگل در مورد اهواز و مردم آن

من تا به حال ندیده ام و نشنیده ام که کسی به اهواز یا کل جنوب سفر کند و در مورد مردم این منطقه بد بگوید. مردم جنوب بسیار خونگرم، مهمان نواز و مهربان هستند و معلوم است که خاک جنوب حاصلخیز است.

97

نظر سوگل در مورد خودش

خوشبختانه من هم یک صفت خونگرم را از خانواده ام به ارث برده ام. حتی در اوج خستگی و در بدترین شرایط هم با مردم خوب و مهربان هستم و اگر کسی را پیدا کردید که به شما بگوید سوگل طهماسبی با من بد رفتار کرد، شک نکنید که من نبودم.

سوگل طهماسبی ادامه می دهد: من فردی سنتی هستم و با پیشرفت زمان افکارم سنتی می ماند و از اینکه نمی توانم افکارم را به روز کنم ناراحت نیستم. در دوران جوانی و نوجوانی همیشه حجاب خوبی داشتم و با وجود اینکه همیشه آزادی زیادی داشتم، هرگز از آن سوء استفاده نکردم. پدرم می گفت: من دختری بزرگ کردم که همیشه باعث افتخار من باشد.

وقتی پدرم مسئولیتم را بر دوش من گذاشت و گفت: درست انتخاب کن و درست زندگی کن، در واقع مسئولیت من بر دوش من بود و آدم بسیار محتاطی شدم و به خاطر همین رفتار محتاطانه، نقش های زیادی را از دست دادم. احساس می کردم اینطوری بیشتر از خودم محافظت می کنم و محدودیت های شریکم را درک می کنم و در بسیاری از موارد کنار گذاشته می شوم.

رابطه فساد و شهرت در سینمای ایران

به یک فیلمساز گفتم حاضرم به عنوان هنرمند از جلوی دوربین رد شوم اما در واقع برای ایفای نقش اول یک اثر هزینه زیادی نمی پردازم. این کارگردان در پاسخ به من گفت: تو در سینما هیچ می شوی. شاید از دید آن فیلمساز هیچ شدم اما از دید خودم همه چیز شدم.

این هدف من است نبود برای تبدیل شدن به یک فرد مشهور. چون اگر قرار بود اینطور فکر کنم، راه زندگی ام را جور دیگری انتخاب می کردم. راهی که انتخاب کردم به آن شهرت ختم نشد. باورم نمی شد نقشی را بازی کنم که در آن دختری در نقش هنرور (ارتش سیاهان) پشت سرم نشسته بود و بعداً در یکی او نقش یکی از سریال ها را بازی کرد. عیبی نداره همه پیشرفت میکنن ولی این موضوع برام خیلی سنگین بود.

98

بزرگترین درس زندگی سوگل طهماسبی

بزرگترین درسی که از زندگی گرفتم این است که به کسی اعتماد نکنم، خیلی قبل از این دنیا را بسیار سفید و زیبا می دیدم و همیشه از بزرگان شنیده بودم که زندگی آنقدرها هم که فکر می کنی زیبا نیست، درست است که تو داری به دیگران اعتماد و اعتماد کردند، اما دیگر نه در این حد؟! من از زندگی یاد گرفتم تا زمانی که کاملاً مطمئن نشدم به هیچ چیز اعتماد نکنم و کمی دقیق تر به زندگی نگاه کنم.

افرادی که دوست دارد با آنها کار کند

من واقعا دوست دارم با کسانی کار کنم که به من آموزش می دهند و خروجی خوبی برای من دارند. خیلی دوست دارم یک بار دیگر تجربه همبازی شدن با حسین سهیلی زاده را داشته باشم. چون احساس می‌کنم او چیزی فراتر از یک کارگردان است، وقتی کسی خوب است، باید درباره او هم حرف‌های خوبی بزنید. حسین سهیلی زاده اعتماد دارد و نتیجه اعتمادش را می بیند.

در سینما دوست دارم با بیژن میرباقری، مهدی کرم پور کار کنم. از بین بازیگران خیلی دوست دارم که با پرویز پرستویی کار کنم و فقط یاد بگیرم. و مهتاب کرامتی این زن بی نظیر است، من در فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» دو سکانس با او بازی کردم و این همبازی آنقدر به من چسبید که دوست دارم یک بار دیگر این تجربه را داشته باشم.

99

100

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما