در هفتمین فصل از سریال “پایتخت” ، محسن تونباند ، او در قسمتهای اولیه شنوایی شنوایی ندارد ، اما شنوایی وی دچار مشکل شده است ، اما در قسمت های بعدی ، شنوایی وی به طور تصادفی بازگردانده می شود. مشکل این سکته مغزی حلزون بود ، اما ممکن است شخص با شخص با این سکته مغزی بازگردد؟

سکته مغزی حلزون ، همچنین به عنوان کم شنوایی ناشی از سکته مغزی در گوش یا نقص شنوایی سیم پیچ شناخته می شود ، نوعی اختلال شنوایی است که در اثر آسیب به بخش حلزون حلزون گوش داخلی (که وظیفه انتقال صدا به مغز را بر عهده دارد) یا ناحیه عصبی مربوط به حلزون است. این مشکل معمولاً منجر به اختلالات موجود در جریان خون می شود و ممکن است با آسیب به عصب شنوایی یا مناطق دیگری که صدا را از گوش به مغز منتقل می کنند ، همراه باشد.

علائم ممکن است شامل کاهش شنوایی ناگهانی یا درد یا فشار در گوش باشد. این اختلال معمولاً در اثر مشکلات گردش خون مانند سکته مغزی ، بیماری قلبی ، فشار خون بالا یا دیابت ایجاد می شود. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب ، بیمار باید یک پزشک متخصص (مانند گوش ، بینی و بینی یا نوروتولوژیست) را ببیند.

سکته مغزی حلزون ، به طور کلی ، می تواند در مردان و زنان رخ دهد ، اما معمولاً کمی بیشتر در مردان دیده می شود. این اختلال بیشتر در افراد میانسال و مسن به ویژه در افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی ، فشار خون بالا ، دیابت یا مشکلات عروقی رخ می دهد.

این اختلال معمولاً در سنین 5 سال و به ویژه در افراد 5 ساله شایع است. افرادی که سابقه مشکلات شنوایی یا اختلالات عصبی دارند نیز ممکن است بیشتر در معرض این بیماری قرار بگیرند.

به طور کلی ، عوامل خطر مختلف مانند سن بالاتر ، بیماری های عروقی و سبک زندگی ناسالم می تواند خطر سکته مغزی حلزون را افزایش دهد.

آیا دادرسی می تواند به طور تصادفی برگردد؟ بله ، در بعضی موارد شنوایی ممکن است به طور خودجوش بهبود یابد ، به خصوص اگر آسیب به حلزون حلزون یا عصب شنوایی جزئی باشد. این نوع بهبودی خود به خود معمولاً در کم شنوایی ناگهانی اتفاق می افتد (که در بعضی موارد “سکته مغزی” یا “شناختی شنوایی ناگهانی” نامیده می شود). اگر این نوع کاهش شنوایی به دلیل مشکلات موقت مانند انسداد گوش یا التهاب موقتی باشد ، شنوایی ممکن است به طور طبیعی و بدون نیاز به درمان خاص بهبود یابد.

با این حال ، در سکته مغزی حلزون یا اختلالات عصبی جدی تر ، بهبودی خود به خود ممکن است کم یا محدود باشد. در این موارد ، معالجه پزشکی و مداخلات تخصصی مانند داروها ، درمان های حمایتی یا استفاده از سمعک یا کاشت حلزون ممکن است در بازگشت شنوایی مفید باشد. بنابراین ، در حالی که در برخی از شرایط بهبود شنوایی ممکن است به طور خودجوش اتفاق بیفتد ، همیشه توصیه می شود یک پزشک را برای ارزیابی وضعیت پزشکی و مشاوره برای جلوگیری از آسیب بیشتر ببینید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما