پرنسس دایانا و انتقام از چارلز در تاج محل / قرار بود روابط‌شان بهتر شود (فیلم)

در گفت‌وگویی که اخیراً برایان سوزی (Brian Sozzi) سردبیر اجرایی یاهو فایننس با بیل گیتس، یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت داشت، او درباره‌ی رقیب سابقش، استیو جابز فقید، یکی از بنیان‌گذاران اپل صحبت کرد.

به گزارش زومیت، گیتس در پادکست Opening Bid از یاهو فایننس گفت: «استیو از بسیاری جهات با من متفاوت بود. او درک شهودی فوق‌العاده‌ای از رابط کاربری و طراحی داشت، درحالی‌که من این ویژگی را نداشتم؛حقیقتاً به نبوغ او حسادت می‌کردم.» او افزود: «اما استیو مهندس نبود. نمی‌دانست کد منبع چیست و واقعاً درک عمیقی از طراحی تراشه نداشت، بااین‌حال، توانایی او در انتخاب افرادی که در این حوزه‌ها کار می‌کردند، فوق‌العاده بود.»

جابز در سال ۱۹۷۶ اپل را بنیان‌گذاری کرد، اما در سال ۱۹۸۵ با تصمیم هیئت‌مدیره و مدیرعامل وقت، جان اسکالی، از شرکت اخراج شد. در سال ۱۹۹۷، او به‌طور درخشان به اپل بازگشت و شرکت را احیا کرد. در همان سال، رابطه‌ی نزدیک‌تری میان جابز و گیتس شکل گرفت.

جابز در رویداد MacWorld با پوشیدن جلیقه‌ی مشکی و شلوار جین تیره، از همکاری جدید اپل و مایکروسافت خبر داد که شامل سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیون دلاری مایکروسافت بود. بر اساس توافق مذکور، مایکروسافت متعهد شد که حداقل به مدت پنج سال، نرم‌افزارهای آفیس را برای مک توسعه دهد. همچنین، اینترنت اکسپلورر به‌عنوان مرورگر پیش‌فرض مک انتخاب شد. گیتس معتقد است که جابز در این دوران چیزهای زیادی درباره‌ی مهندسی از او و تیم‌های مایکروسافت یاد گرفت.

یتس می‌گوید: «استیو همیشه ایده‌های جاه‌طلبانه‌ای داشت. مثلاً می‌گفت که هیچ نرم‌افزاری نباید دفترچه‌ی راهنما داشته باشد، که ایده‌ی جالبی بود؛ اما در واقع، ما همچنان نیاز به مستندات و راهنما داشتیم. بنابراین، ما به بهترین حالت ممکن رسیدیم؛ او فشار می‌آورد و تیم‌های مهندسی من بودند که کار واقعی را انجام می‌دادند.»

استیو جابز در اکتبر ۲۰۱۱ بر اثر سرطان درگذشت، اما تأثیر عمیقی بر جهان گذاشت. محصولاتی مانند آیفون، آیپد و اپ‌استور، شیوه‌ی استفاده‌ی مردم از فناوری را دگرگون کردند. امروز، ارزش بازار اپل به ۳٫۴۴ تریلیون دلار و ارزش مایکروسافت به ۳٫۰۴ تریلیون دلار رسیده است.

با ورود مایکروسافت به پنجاهمین سال فعالیت خود و انتشار کتاب جدید گیتس با نام Source Code: My Beginning (کد منبع: آغاز من)، علاقه‌ی زیادی به شناخت شخصیت و زندگی گیتس شکل گرفته است.

در این کتاب، او از دوران کودکی‌اش در خانواده‌ای مرفه در سیاتل می‌گوید و داستان تأسیس مایکروسافت را در سال ۱۹۷۵، در کنار دوست و هم‌بنیان‌گذارش، پل آلن روایت می‌کند. کتاب همچنین شامل خاطراتی است که حتی برای سرمایه‌گذاران مایکروسافت هم غیرمنتظره خواهند بود؛ از جمله اولین ملاقات گیتس با استیو جابز جوان و پرشور در دهه‌ی ۷۰ میلادی.

در بخش دیگری از کتاب، گیتس به نقش مهم والدینش به‌ویژه مادرش، مری، در موفقیتش اشاره می‌کند. او گفت: «اگر بخواهم یک نفر را نام ببرم که باعث شد میل شدیدی به موفقیت داشته باشم، قطعاً مادرم است؛ پدر و مادرم هر دو فوق‌العاده بودند، اما مادرم همیشه کنارم بود، به من می‌گفت مؤدب باشم، لباس مناسب بپوشم و سر وقت حاضر شوم.»

گیتس و پل آلن، که در سال ۲۰۱۸ بر اثر لنفوم غیرهوچکین درگذشت، با مایکروسافت به موفقیت‌های بزرگی دست یافتند. این شرکت همچنان در دنیای فناوری پیشرو است و با رقبایی چون اپل و انویدیا رقابت می‌کند.







logo-vid

منبع:عصرایران

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما