کاسه بازی، یکی یکی از بازی های جذاب کودکانه بود که در دهه 60 در تهران به اوج خود رسید. این بازی در منطقه راه آهن تهران طرفداران زیادی داشت. علی اصغر فراهانی، معتمد و فعال اجتماعی منطقه راه آهن می گوید: این بازی در فضای باز انجام می شد، برای خالی کردن دروازه نوشابه می خریدیم، بازی رقابتی و جذابی برای پسران بود، این بازی توسط دو بازیکن و تجهیزات اصلی بازی یک سینی فلزی حاوی نوشیدنی های شیشه ای بود.
به گزارش همشهری، او به تعداد مساوی تشت را روی زمین و کنار هم قرار می دهد. بچه ها از فاصله حدودا 3 متری سینی به نام «کویروک دست» را به ترتیب روی سینی هایی که ردیف کرده بودند، انداختند. تیلدست تشت محکم و سنگینی بود که پر از گل بود. هر تعداد سینی که در اثر ضربه از ردیف سینی های قرار داده شده خارج می شد در اختیار ضربه زن قرار می گرفت. قوانین دیگ بازی تا حدودی شبیه گردو بازی بود. هر کسی که گلدان های بیشتری برد، حرفه ای بودن خود را در بازی نشان می دهد.
با این حال، تابه های منطقه راه آهن به غیر از تفریح و بازی کودکان در خیابان ها، کاربرد دیگری نیز داشت.
فراهانی ادامه می دهد: «در محله از جلوی چلوکبابی شیرین نهری می گذشت که کلاهک های نوشابه های مصرف شده در این چلوکبابی را در نهر می ریختند و آبی که از تشت ها بیرون می آمد به خیابان ها می بردند و بچه ها راه می رفتند. در امتداد جویبار و جمع آوری قابلمه ها در محله هاک به یاد دارم که این تابه ها را از ما خریده بود یک میخ و آنها را به یک رشته متصل می کرد و از این سری بشقاب ها به عنوان تزئین برای دوخت لباس مخصوص استفاده می شد.