به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین استان همدان، مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان این خبر را اعلام کرد. یکی یکی از وظایف جهاد کشاورزی بهبود تولید گوشت قرمز در کشور است، افزود: طرح همگام سازی فحلی در گوسفند با هدف تولید گوسفند دوقلو در سال جاری اجرا شد.

عادل بصیری محمدپور درباره اقدامات انجام شده برای استفاده از نژادهای باکیفیت تر در تولید گوسفندان باکیفیت تر، اظهار کرد: بر اساس برنامه ای که در حال اجراست، تولید ترکیب ژنتیکی گوسفند پرمحصول رومانوف با گوسفند ملایم انجام می شود. با حجم عملیاتی 2000 سر. .

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: فحلی در دام از طریق تزریق هورمون و به دنبال آن کاشت (روش فحلی در گاو و گوسفند) و به دنبال آن تلقیح انجام می شود که در تولد دوقلوها نقش موثری دارد. می تواند بازی کند

وی درباره هزینه فحلی برای دامداران گفت: جهاد کشاورزی برای دامداران به صورت رایگان فحلی انجام می دهد.

بصیری محمدپور درباره استقبال از این گونه طرح ها در بین دامداران افزود: از آنجایی که این طرح می تواند باعث افزایش تولید شود، دامداران از فحلی استقبال کرده اند و جهاد کشاورزی به درخواست دامداران آماده اجرای این طرح است.

وی در ادامه از میزان وام پرداختی تسهیلات بانکی به 45 دامدار استان خبر داد و گفت: تاکنون 2 هزار و 180 میلیارد ریال تسهیلات به این افراد پرداخت شده است.

بصیری محمدپور افزود: تاکنون هشت دامداری به مدت یکسال 290 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با سود 20 درصد دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: نوع دیگر پرداخت تسهیلات برای احداث واحدهای دامپروری با سود 15 درصد و اقساط دو ساله به وام گیرنده است.

وی همچنین درباره طرح اصلاح تغذیه دام با هدف افزایش و ارتقای کیفیت گوشت و شیر گفت: در استان طرح ترویج تولید گندله خوراک دام کامل بر پایه ضایعات به میزان 75 تن است. اجرا شد.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه هدف جهاد کشاورزی از ارائه خدمات به دامداران کاهش واردات گوشت قرمز از کشورهای دیگر است، تاکید کرد: هشت رأس دام در استان همدان به دلیل امکان تولید نداشتند. مشکلات متعدد، احیا و فعالیت خود را از سر گرفتند.

بصیری محمدپور ادامه داد: دامداران علاوه بر بازار آزاد می توانند با ثبت نام در سامانه بازار موسسات لازم را دریافت کنند.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: جهاد کشاورزی برای افزایش میزان گوشت قرمز، شیر و گوشت سفید و افزایش سرمایه دامداران با ارائه تسهیلات بانکی برنامه ریزی دارد. یکی این یکی از راه های تقویت رشد دامداران است.

وی تعداد دام سنگین استان را 342 هزار و 35 و تعداد دام سبک را یک میلیون و 522 هزار و 971 رأس و میزان تولید گوشت قرمز در استان همدان را بالغ بر 30 هزار تن عنوان کرد.

وی در خصوص تسهیلات در نظر گرفته شده برای دامداران گفت: برای خرید بلند مدت خوراک دام با شرکت حمایت از حیوانات جهاد کشاورزی استان همدان توافق شده است و این شرکت را به دامداران معرفی می کنیم تا بتوانند خرید ورودی های حیوانی در دراز مدت مشاهده کنید. زمان خرید است

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر شد تا سال 1406 حداقل 10 درصد از دامداری های غیرفعال فعال شوند.

وی از طرح خرید قرارداد گوشت با دامداری ها به عنوان یکی دیگر از راهکارهایی یاد کرد که می تواند کمک موثری به سرپا نگه داشتن دامداران کند و با تامین خوراک دام، گوشت قرمز را از آنها دریافت کرد.

بصیری محمدی پور ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه با دانشگاه، روزهای پنجشنبه با سفر به شهرستان ها، آموزش تغذیه دام را برای دامداران برگزار می کنیم.

وی تاکید کرد: با تلاش جهاد کشاورزی استان همدان ذرت، جو و سویا در اختیار دامداران قرار گرفته و جای نگرانی نیست.

لازم به ذکر است تعداد دام سنگین استان 342 هزار و 35 و تعداد دام سبک یک میلیون و 522 هزار و 971 رأس است و سالانه بیش از 30 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود.

۴۶

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *