به گزارش مانیبان؛ پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم، گمانه زنی هایی مبنی بر افزایش قیمت بنزین مطرح شد که بارها از سوی دولت مردان تکذیب شد.

پس از آغاز به کار دولت چهاردهم، گمانه زنی هایی مبنی بر افزایش قیمت حامل های انرژی مطرح شد، زیرا همانطور که وی در دوران کاندیداتوری خود گفته بود، هر اقدامی که بخواهیم برای اصلاح قیمت بنزین و رفع اختلافات انجام دهیم، ابتدا باید انجام دهیم. توجیه شود و مردم را آماده کند و بپذیرد که این مداخله منجر به درمان می شود. اینکه یک شبه بدون مشارکت و نظر مردم تصمیم بگیرم نه علمی است و نه قابل قبول.

وی با اختصاص سهمیه بنزین به بی خودروها موافقت کرد و گفت: بی خودروها در صورت دریافت سهمیه بنزین از دولت و فروش رایگان آن می توانند از فشار شرایط تورمی و افزایش قیمت بکاهند. قیمت ها برای خودشان تا یک نقطه

در یکی وی همچنین در مناظره های انتخاباتی خود گفت که اگر دولت قیمت بنزین را مثلاً از 10 تا 20 هزار تومان اعلام کند و سهم هر نفر 15 لیتر بنزین باشد، از 150 تا 300 هزار تومان دریافت کرده است. سهم یک خانواده پنج نفره بنزین ماهیانه بین 1200000 تا 1500000 تومان است. در حال حاضر دولت به بنزین یارانه می دهد. افرادی که خودرو دارند از سهمیه ماهانه 60 لیتری دولت استفاده می کنند اما افرادی که خودرو ندارند از یارانه بنزین محروم هستند. افرادی که خودرو ندارند از این یارانه محروم می شوند در حالی که هزینه های ناشی از تخصیص این یارانه در زندگی روزمره بیشتر بر آنها تحمیل می شود.

پزشکیان وی در خصوص افزایش قیمت بنزین نیز گفت: افزایش قیمت بنزین در برنامه هفتم توسعه پیش بینی نشده است و دولت نمی تواند خارج از قانون قیمت بنزین را افزایش دهد. اما وی در خصوص احتمال افزایش قیمت بنزین با تصمیم سران سه قوه نیز عنوان کرد که این اختیاری است که مقام معظم رهبری به سران سه قوه داده اند و احتمال افزایش قیمت وجود دارد. از بنزین. قیمت

اما موضوع افزایش قیمت انرژی به ویژه بنزین که تاثیر مستقیمی بر زندگی مردم دارد بارها از سوی وزیر نفت در دولت چهاردهم و از سوی محسن پاک نژاد در دولت یازدهم تکذیب شد. مهر ماه در حاشیه جلسه دولت اعلام کرد: در حال حاضر برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم.

به گفته وزیر نفت، افزایش قیمت سوخت موضوعی فراتر از وزارت نفت است و اولویت ما مدیریت تقاضا و مصرف است.

وزیر نفت تاکید کرد: مهم ترین موضوع مربوط به بهینه سازی مصرف و مدیریت تقاضا است که راه حل هایی دارد و بیشترین زحمات بر دوش مردم عزیز است که باید همکاری و همراهی کنند تا بتوانیم مشکل را حل کنیم. مشکل عدم تعادل در طول زمان

وی ادامه داد: نارضایتی مشکلی نیست که در یکی دو سال اخیر به وجود آمده باشد، بلکه ناشی از سال های گذشته است. یعنی سرمایه گذاری های مناسبی که باید انجام می شد اما دیر انجام شد و طبیعتاً حل آنها هم نیازمند گذشت زمان است.

اما حداکثر محدودیت سوخت گیری اعمال شد، حداکثر سقف سوخت گیری با کارت سوخت شخصی خودروها 60 لیتر در هر شیفت بود که به 50 لیتر در هر شیفت تغییر کرد.

دارندگان کارت سوخت خودروهای شخصی می توانند در هر بار سوخت گیری تا 50 لیتر بنزین با کارت خود دریافت کنند و تنها دو بار در روز می توانند از کارت خود استفاده کنند. این موضوع شبهاتی را در مورد افزایش قیمت بنزین نیز ایجاد کرد و این سوال پیش آمد که پشت چنین اقدامی چیست؟

اما امروز مسعود پزشکیان رئیس جمهور پس از تقدیم لایحه 1404 به شورای اسلامی در صحن علنی مجلس گفت:یکی چالش دیگر اصلاح یارانه انرژی است.

وی ادامه داد: مصرف بنزین در سال جاری حدود 40 درصد بیشتر از سال 2018 است، در حالی که رشد جمعیت و درآمد ملی بسیار کمتر است.

به گفته رئیس جمهور، قیمت فعلی بنزین بدون احتساب قیمت نفت که شامل هزینه پالایش، هزینه حمل فرآورده و هزینه ذخیره سازی می شود، حدود 8 هزار تومان است.

پزشکیان وی ادامه داد: امسال حدود 90 هزار میلیارد تومان و در صورت تداوم شرایط فعلی، سال آینده باید 130 هزار میلیارد تومان بنزین وارد شود و هر لیتر بنزین وارداتی بین 30 تا 40 هزار تومان قیمت دارد که نیاز به همدلی سیاسیون دارد. ، قانونگذاران و مربیان. و… که بتوانیم به نفع مستضعفان جامعه و حکومت داری نسل آینده اصلاح کنیم.

بر اساس این گزارش، به گفته مسعود، این امر به دلیل قیمت پایین انرژی و همچنین عدم تعادل بنزین است که واردات آن کمک زیادی به خروج ارز از کشور می کند. پزشکیان اکنون این سوال در صحن علنی مطرح است که قرار است در لایحه بودجه 1404 قیمت بنزین افزایش یابد.

فواره: مهر


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما