bato-adv

قیمت بلیت کنسرت امسال برای سومین بار افزایش یافت و به یک میلیون و 300 هزار تومان رسید. این افزایش قیمت در شرایطی رخ داد که پیش از این حداکثر قیمت بلیت یک میلیون و 100 هزار تومان بود.

به گزارش ایرنا؛ مقوله افزایش قیمت بلیت برای سال 1403 موضوع جدیدی نیست. کنسرت ها، فروردین امسال را با 895 هزار تومان شروع کردند. این رقم در مهرماه به یک میلیون و 100 هزار تومان رسید و اکنون به یک میلیون و 300 هزار تومان افزایش یافته است. سقف قیمت بلیت کنسرت برای اجراهای تا 28 اسفند 1402 799 هزار تومان بود. این رقم برای سال 1401 699 هزار تومان و برای اجراهای 1400 495 هزار تومان بود. قبل از شروع اپیدمی کرونا سقف بلیت کنسرت های پایتخت به 295 هزار تومان می رسید.

وقتی کنسرت سالهاست که تبدیل به یک کالای لوکس شده است

تا پیش از این رسم بر این بود که با پایان ماه صفر و پایان محدودیت 2 ماهه اجرای زنده در کشور، سقف قیمت بلیت به دلیل عواملی مانند افزایش تعرفه های بخش خصوصی افزایش می یافت. برای عرضه محصولاتی مانند نور، صدا و لادیان و دستمزد کادر فنی و البته افزایش 10 درصدی اجاره بهای سالن ها این افزایش قیمت بلیت در ابتدای سال جاری اتفاق می افتد. ماراتن 10 ماهه خوانندگانی که عموماً برای سال جدید با بندهایی جدید برنامه ریزی کرده بودند، اما این اتفاق برای امسال از روزهای اول سال رخ داد. 3 بار خورده شده و صدفش پاره شده، چیز عجیبی است که تاکنون سابقه چندانی نداشته است.

این روند باعث شده تا کنسرت در سال های اخیر به یک محصول لوکس تبدیل شود که مختص یک قشر خاص است. تهیه کنندگان حوزه موسیقی بارها در این باره صحبت کرده اند و این موضوع را مربوط به اجاره سالن ها دانسته اند. این سالن ها برای صدا، بیمه مخاطبان، پارکینگ، اتاق تشریفات، تالار پذیرایی و … می باشد. . . هزینه های بالایی می گیرند. حالا دستمزد خواننده، گروه موسیقی، صدابردار و… هم به این رقم اضافه می شود و باعث می شود حتی اگر 30 صندلی یک کنسرت خالی بماند، آن برنامه سود اقتصادی چندانی برای سازنده موسیقی نداشته باشد.

حتی برخی از این سالن ها عوامل عجیبی را برای کنسرت بازان در نظر می گیرند. به عنوان مثال پشت صحنه در تمام دنیا همراه با سالن در اختیار گروه قرار می گیرد، اما برخی سالن های پایتخت برای این امکان و جدا از هزینه محل برگزاری، هزینه های سنگینی می گیرند که باعث افزایش قیمت بلیت می شود. تبدیل شدن به تنها راه حل اقتصادی برگزارکننده کنسرت. بودن

نیاز به تعمیر قیمت بلیط

تا پیش از این قرار بود با حذف برخی از اقلام تشریفاتی و زائد هزینه کنسرت ها جبران شود اما این اتفاق نیفتاد تا اینکه قیمت بلیت به قیمت امروز رسید. این سقف قیمت بلیط نیز احتمالا تا اول است فروردین در سال آینده و در نهایت تا پایان ماه زار و احتمال افزایش قیمت در دوره های بعدی نیز این نگرانی را ایجاد می کند، فشار اقتصادی بر مخاطبان کنسرت بیشتر خواهد شد.

با نگاهی به وضعیت خرید بلیت متوجه می‌شویم که این افزایش قیمت بلیت، روند استقبال را ناقص کرده و باعث شده است که تعداد کمتری از خوانندگان بتوانند قبل از اجرا، بلیت‌ها را به‌طور کامل بفروشند. ورود هوشمندانه دفتر موسیقی به این موضوع می تواند با رایزنی و تعامل زمینه کاهش سهم سالن داران را فراهم کند چرا که عامل اصلی این افزایش قیمت اجاره بهای سالن ها است که در صورت تعدیل، قطعا قیمت بلیط را بشکند و در چنین محدودیت هایی تثبیت نخواهد شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما