بزرگترین نیروگاه هسته ای شناور جهان با نمک ذوب شده در ایالات متحده ساخته می شود. این ابتکار برنامه Liberty سعی می کند یک چارچوب جامع هسته ای غیرنظامی ایجاد کند که به طور ویژه برای کاربردهای دریایی تهیه شده است.
به گفته اینا ، Core Power ، یک توسعه دهنده پیشرو در فن آوری های هسته ای دریایی ، ابتکار مهمی را برای معرفی نیروگاه هسته ای شناور کنترل شده با ایالات متحده تا اواسط سال 1980 اعلام کرده است.
به گفته IA ، مدیرعامل Core Power تأکید کرد که برنامه آزادی می تواند آن را برای بازاری که حدود 1.5 تریلیون دلار است که بر راه حل های انرژی آب متمرکز است ، فعال کند.
نیروگاه هسته ای شناور
نیروگاه هسته ای شناور در ایالات متحده اعلام کرده است که می تواند هر سال 2 گیگاوات برق را تأمین کند.
مرحله اول برنامه آزادی بر نیروگاه های هسته ای شناور تولید انبوه (FNPP) متمرکز خواهد شد. تولید انبوه نیروگاههای هسته ای شناور از روشهای درخت مدولار مبتنی بر دانش تخصصی موجود و زیرساخت های صنعت کشتی سازی استفاده می کند.
این نیروگاه ها به عنوان برج های برق عمل می کنند که می توانند در بنادر و مناطق ساحلی یا خارج از کشور برای واحدهای برق بزرگتر استفاده شوند. این استراتژی تولید انبوه کارآمد را قادر می سازد و نیروگاه های هسته ای شناور سریع را قادر می سازد تا مکان های مختلفی را برای مشتریان بدون نیاز به آماده سازی پیچیده در هر مکان به ارمغان بیاورد.
یک کشتی سازی مرکزی این گیاهان شناور را ، حفظ ، نگهداری ، سوخت گیری و راه اندازی مدیریت پسماند مدیریت می کند.
یکی یکی از مهمترین جنبه های برنامه آزادی ، غلظت فناوری پیشرفته هسته ای ، به ویژه در راکتورهای نمک ذوب شده است. بر خلاف راکتورهای هسته ای معمولی ، این سیستم های نسل بعدی به گونه ای طراحی شده اند که با خیال راحت و کارآمد در فشار اتمسفر کار می کنند.
انتظار می رود راکتورهای پیشرفته عملکرد قابل توجهی داشته باشند و کشتی ها را قادر می سازد تا با زمان بروزرسانی برای کل زندگی خود کار کنند و در عین حال انتشار زباله را به حداقل برسانند. در نتیجه ، کشتی های اصلی ، سرعت ، کارآیی و ظرفیت استرس.
این شرکت قصد دارد تا تا 5 سال سفارشات را برای تکمیل تجاری سازی در دهه آینده شروع کند. مرحله دوم کارت بر ایجاد یک زنجیره تأمین قوی و توسعه متخصصان تأکید دارد. آخرین مرحله بر ایجاد یک شرکت تجاری و یک پایگاه داده تولید متمرکز است.
علاوه بر اهداف فنی و عملیاتی این برنامه ، انرژی هسته ای قصد دارد با سازمان بین المللی دریایی و سازمان بین المللی انرژی اتمی به منظور تعیین استانداردهای امنیتی جهانی برای کشتی های هسته ای همکاری کند.