احسان علیخانی با سه نمایش پرمخاطب «ماه عسل»، «عصر جدید» و «جوکر» ثابت کرده است که توانایی بالایی در ساخت نمایش و جلب توجه مخاطب دارد. در توانایی و موفقیت این شخصیت شکی نیست و حالا می توانیم علیخانی را «جوکر» کنیم یکی این یکی از جذاب ترین و پرمخاطب ترین برنامه های سینمای خانگی است. اما نمی توان این نکته را نادیده گرفت که با تمام نکات مثبت نمایش مانند جوکر، برخی از ویژگی های علیخانی از جمله دخالت زیاد در امور، کنترل و تلاش برای جلب توجه، تعریف و تمجید از برنامه و بسیاری از اوقات رفتار شرکت کنندگان شرکت کنندگان

به گزارش بازتاب آنلاین، چهارشنبه سوم بهمن قسمت اول فینال جوکر 2 منتشر شد و زمان زیادی تا پایان اکران آن باقی مانده است. به همین دلیل کارگردانی، کارگردانی و به طور کلی نحوه حضور احسان علیخانی در این برنامه را انجام داده ایم.

بازی علیخانی در جوکر به گونه ای است که مخاطب احساس می کند مدام در حال تسلیم شدن است.

رهبر | احسان علیخانی برنامه نویس است. او خیلی خوب مدیریت می کند و توانایی او در ساخت برنامه به اندازه «دوران جدید» و «جوکر» است. تلاش های او در این دو نمایش موفق بوده است و طبیعی است که همچنان برای کارگردانی و تهیه کنندگی نمایش های بزرگ را تماشا کنیم. او «جوکر» را در شرایط سخت و پیچیده این روزها ساخت و معلوم شد که با مشکلات زیادی مواجه شده است. برنامه ای که خود علیخانی از ابتدا به موفقیت آن اطمینان دارد نبود و او حاضر نشد از او حمایت کند. اگر خیلی زود به یاد داشته باشید، حتی نام علیخانی در برنامه نبود و پس از موفقیت در چند قسمت جدید، فاش شد و در عنوان نامگذاری شد; چیزی که خیلی ها در آن زمان به آن می گفتند. علیخانی در فصل دوم تصمیم گرفت به جای سیامک انصاری یا هر مجری دیگری، خودش مسئولیت آن را بر عهده بگیرد و مشکل اصلی اینجا شکل گرفت. اینکه علیخانی بین سمت کارگردانی و مجری مرزی اعتقادی ندارد. به جای اینکه مخاطب را در پشت صحنه هدایت کنید و موقعیت ها را تحت کنترل بگیرید، پیشقدم شوید. مشکلی که در فصل اول جوکر با آن مواجه نشدیم. در واقع در فصل اول برنامه سیامک انصاری مجری برنامه بود و راهنمایی شرکت کنندگان در پشت صحنه انجام می شد و جذابیت کار بسیار بیشتر بود. حرکات باید در مقابل دیدگان همه با شرکت کنندگان یا زامبی ها چه کنند و چه باید بکنند و چه ربطی به مخاطب دارند. به عنوان مثال در یکی از سری قبل یوسف تیمور به صورت زامبی در این برنامه حضور داشت و علیخانی هر کدام از رفتارهای خود را توضیح داد. خب این باعث شد که احساس کنیم او اختیار کمی ندارد و بدون راهنمایی علیخانی حتی حرفی برای گفتن نداشت. در صورتی که علیخانی از چهره ها دعوت می کند تا با حضورشان نمایش را جذاب کنند و باید طوری رفتار کنند که برای نمایش جذاب باشد، اما به نظر می رسد بیشترین است. نکته دیگر این است که جوکر به اندازه کافی جذاب است و نیازی ندارد علیخانی را مدام بخواهد از امکانات جدیدش تعریف کند. شاید اگر اجازه می دادند مخاطب این شرایط را ببیند و قضاوت کند، حالش بهتر شود.

جهت و جهت همزمان از
بازی علیخانی در جوکر مثل این است که به تماشاگر می گوید فقط من را تماشا کن.

بررسی اجرا | علیخانی سال ها پیش به مخاطبان معرفی شد و به مخاطبان معرفی شد. او کمی «ماه عسل» را رهبری کرد و از آنجایی که برنامه «دیالوگ محور» بود، دوست داشت در گفت و گو با مهمان، زیاد حرف بزند و به داخل برنامه بپرد. صحبت طولانی علیخانی در ماه عسل طبیعی بود اما بعد یکی یکی از نقاط ضعف اصلی «عصر جدید» و «جوکر» به یکی از نقاط ضعف اصلی تبدیل شد. «دوران جدید» نیازی به مجری نداشت و با حضور چهار داور می توانست کار درست را انجام دهد اما علیخانی در مجری بود و نقش جدیدی را برای خود تعریف کرد. صحبت های طولانی آنها در ابتدا و اواسط برنامه با انتقادات زیادی مواجه شد و حتی کار به جایی رسید که داوران شوخی خود را باز کردند. حالا در جوکر دوباره با چنین شرایطی روبرو هستیم. در فصل اول که بر دوش سیامک انصاری بود، همه چیز با سرعت بیشتری پیش می رفت و هیجان نمایش بسیار بیشتر بود. حالا اما صحبت ها و بسط علیخانی باعث شده که سرعت مسابقه بالا برود و از هیجان مسابقه کاسته شود. نکته بعدی این است که علیخانی دیگر خود را یک برنامه نویس ساده نمی داند. او با تمام عناوینی که در جوکر دارد جلوی شرکت کنندگان می ایستد که باعث شده به جای رفتار دوستانه و مفرح، در جایگاه بالاتری به نظر برسد و به موارد بالا نگاه کند. اگر حرف اول را در نمایشی مثل جوکر بزنم. همان رفتار ساده ای که علیخانی به خود زحمت نمی دهد وارد استودیو شود و جمعیت را برای اعلام نتیجه همراهی کند. او بارها از بالکن با آنها صحبت می کند و به شرکت کنندگان اجازه می دهد تا سر خود را با او بالا بیاورند تا اقتدارش بیشتر نمایان شود.

جهت و جهت همزمان از
خیلی ها معتقدند علیخانی به شرکت کنندگان چشم دوخته است.

داوری | جوکر یک مسابقه سرگرم کننده بر اساس خنده، شوخی و سرگرمی است. درست است که قوانین خاص خودش را دارد، اما طنز حرف اول را می زند. اگر یادتان باشد سیامک انصاری در فصل اول خودش را جدی می گیرد، اما نه از شرکت کنندگان می پرسد، نه تهدیدشان می کند و هم در نهایت فضا را هدایت می کند که همه به خوبی از برنامه بیرون بیایند. علیخانی این جدیت را حفظ کرده است اما برای شکستن فضای جدی دست از صمیمیت نمی کشد. اغلب از او می شنویم که می گوید: «فکر می کنند دارم با آنها شوخی می کنم». یا “من کاری ندارم” یا “بدون شوخی، بدون تعارف، بدون جذابیت” و غیره. به خاطر اوست

با این حال، نمی توانید موفقیت شوی جوکر را نادیده بگیرید و آن را یک حرفه خلاقانه و جذاب بنامید. با این حال بهتر بود علیخانی همچنان سمت مجری را به دیگری بدهد و خودش هم از دور کنترل اوضاع را در دست گرفت تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما