نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: برای رسیدن به قله موانع را پشت سر گذاشتیم و امروز باید در حد توان تلاش کنیم.
به گزارش ایرنا، سعید جلیلی روز دوشنبه در نشست تخصصی و نخبگانی امنیت غذایی و امنیت ملی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج افزود: امروز ظرفیت علمی بسیار خوبی داریم که باید از آن بهترین بهره را ببریم. استفاده از.”
وی گفت: وقتی از بایدن پرسیدید که چرا علیه ایران اقدام نمی کنید، پاسخ داد که ما آنچه از دستمان برمی آمد انجام دادیم و اکنون به جایی رسیده ایم که موانع پشت سر گذاشته شده است.
دبیر سابق و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: این موضوع باید در محافل علمی مطرح شود و اگر جبهه ای به نام «پیشرفت کشور» وجود دارد، ارتباط خود را با این جبهه مشخص کنیم، مانند دوران در دوران جنگ تحمیلی، هر کدام از زنان نان می پختند تا اینکه زنان آرپی جی رابطه خود را مشخص کردند.
جلیلی افزود: با این کار به یک نشاط اجتماعی مهم که سرشار از امید است دست می یابد.
توافق از طریق مفاهیم مشترک به وجود می آید
وی گفت: وفاق از مفاهیم مشترک تشکیل شده است. اگر مفاهیمی را مطرح میکنید، باید مفاهیم رایج و امروزی باشند.» یکی یکی از موضوعات مطرح شده این است که کشور باید به قله های پیشرفت برسد.
جلیلی افزود: اما این اوج چیست؟ هرکسی تصویری در سر دارد، باید توجه داشت که آزادی، استقلال و عدالت مفاهیمی هستند که دارای فواید اجتماعی هستند و در رابطه با یکدیگر معنای خاصی دارند.
وی گفت: معنایی که شما از آزادی و استقلال دارید نیاز به تعریف و تعریف دارد و برخی از این مفاهیم در رابطه با یکدیگر تعریف و تنظیم می شوند.
بحث امنیت غذایی یک کالای اجتماعی است
جلیلی ادامه داد: موضوع امنیت غذایی یکی از مزایای اجتماعی است که به وضوح با مفاهیم دیگر مرتبط است و یکی از بسترهای لازم برای عدالت و آزادی به شمار می رود.
وی افزود: با عدالت می توان به امنیت غذایی به نحو مطلوبی رسید، بنابراین اقدامات ما در محیط های دانشگاهی و علمی باید در جهت ملت یا سعادت ملت باشد.
جلیلی یادآور شد: بهترین سرمایه یک دانشجو جان اوست و باید در محیط دانشگاه احساس نشاط و امیدواری کند بنابراین پژوهش اگر نتیجه بدهد ارزشمند است.
وی تاکید کرد: این جلسات باید از روند کشور در امور تقنینی، سیاست گذاری و اجرایی نیز حمایت کند تا بیهوده نباشد.
دبیر سابق و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: ما میلیونها دانشآموز و دانشمند داریم که وقت خود را فدای علم کردهاند، زیرا علم قدرت میآفریند و عرصههای مختلف دانش، سیاست، قدرت و فرهنگ را ارتقا میدهد که باید ببینید. آیا این روابط که در کشور مشکل ساز است به این مشکل کمک می کند؟
جلیلی افزود: وقتی می گوییم کشور به سمت قله حرکت می کند و رهبر معظم انقلاب هم فرمودند که به اجلاس نزدیک می شویم یعنی باید ببینیم مختصات این اجلاس چیست و چه می کند. نزدیک به قله یعنی به آن رسیده ایم؟
وی توضیح داد: با نزدیک شدن به اجلاس این نکته باید مورد توجه قرار گیرد. خطر افزایش مییابد زیرا ارتفاع بیشتر است و شرایط مهمتر دانستن چه موانعی است.»
جلیلی ادامه داد: در طول تاریخ شاهد حرکت هایی بودیم که از جمله آن ها امیرکبیر بود. این تحولات همه در مبدأ کار است، اما باید دید چه کسی مانع آن شد؟
وی یادآور شد: اکنون می بینیم که 15 ماه است که یک منطقه کوچک مورد انواع جنایات قرار گرفته است که در آن حدود 60 هزار نفر، زن و کودک کشته شده اند و شاهد هستیم که عکس های یادگاری از این جنایات گرفته شده است. حتی حمایت های فکری و معنوی جنایتکارانه شده است.
جلیلی بیان کرد: وقتی ملتی متعهد به رفاه اجتماعی است در مسیری پر از دست انداز قرار می گیرد که شاهد بودیم شهید مدرس توسط افرادی که تحت رهبری رضاخان بودند به شهادت رسید.
بصیرت یعنی دانستن همه جوانب موضوع
وی بصیرت را شناخت همه جوانب یک موضوع دانست و افزود: در این زمینه نباید موضوع را نادرست بیان کرد و یا بر بخشی از موضوع تاکید کرد یا خیر.
جلیلی ادامه داد: بنابراین باید بحث رسیدن به قله در فضای دانشگاهی و شناخت موانع راه پیشرفت را مطرح کرد.
دبیر سابق و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: 15 ماه شاهد بدترین جنایات در فلسطین، جنگ اجباری هشت ساله علیه ایران، کشتار 17 هزار نفر، حداکثر تحریم ها، عملیات روانی بودیم. از رسانه ها که بر اساس آمار 250 شبکه ماهواره ای فقط برای ایران پخش می شود.
وی افزود: اما در همه این موارد دشمن به شدت شکست خورده است اما با وجود پیچ و خم ها از گردنه ها عبور کرده و تلاش می کنیم به قله برسیم.
جلیلی گفت: باید در این زمینه تسریع کنیم و از طرفی ببینیم شرایط رشد چگونه است.
با رشد اقتصادی هشت درصدی باید کسری ها جبران شود
دبیر سابق و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: رشد اقتصادی هشت درصدی پیش بینی شده در قانون برنامه هفتم توسعه باید مورد توجه قرار گیرد.
جلیلی ادامه داد: بنابراین اساتید و دانشجویان باید این موضوع را مطرح کنند زیرا این رشد در حوزه مسکن، کشاورزی، معدن و انرژی در حال رخ دادن است.
وی یادآور شد: از سوی دیگر باید بررسی کنیم که این رشد هشت درصدی چه الزاماتی دارد و چه نقشی در آن خواهیم داشت.
جلیلی بیان کرد: در انتخابات سلیقه ها متفاوت بود اما مردم رای می دهند، حالا باید کمک کنیم تا با موفقیت پیش برویم.
وی افزود: بحث اولیه برنامه هفتم توسعه کشور رشد اقتصادی هشت درصدی است که بر اساس بررسی عمیق در شورای اسلامی و دولت تا زمان جمع بندی آن صورت گرفت.
جلیلی ادامه داد: این مهم یک امر اجماع است. این قانون در تیرماه امسال ابلاغ شد و همه باید نسبت خود را در این زمینه مشخص کنند تا به رشد هشت درصدی برسند.
دبیر سابق و نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: در اینجا تحلیل غلطی داریم، این رشد به سطح سرمایه بستگی ندارد و رئیس جمهور برنامه خود را در این زمینه اعلام کرده است.
وی تاکید کرد: یکی یکی از مولفه های رشد اقتصادی هشت درصدی سرمایه است یکی دیگری مدیریت است که بارها در کشور تجربه شده است، همانطور که در زمان احیای کارخانه هپکو در دولت شهید رئیسی شاهد بودیم.
جلیلی افزود: فناوری نیز باید مورد توجه قرار گیرد و ظرفیت دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: چرا امنیت غذایی مهم است؟ دشمنی که از کشتن کودکان و زنان بیگناه ابایی ندارد و موشک های مولتی متر را به کوچه کوچک پرتاب می کرد، اما امروز جرأت نمی کند چون ما قدرت داریم.
جلیلی یادآور شد: در دهه 80 تحریم بنزین داشتیم و زمانی که به خودکفایی رسیدیم، تحریم بنزین برداشته شد. دشمنان حتی از داروهای مخصوص بیماران لپیدوپتر هم دریغ نکرده اند که چه الزاماتی برای امنیت غذایی اعمال می شود و چه اقداماتی باید انجام شود.
وی افزود: ایمنی مواد غذایی بسیار مهم است و باید در این زمینه اقدامات موثری انجام شود.
به مناسبت هفته بصیرت و بصیرت که خانواده در آن شرکت داشتند، نشست تخصصی و نخبگانی با موضوع امنیت غذایی و امنیت ملی به همت جامعه اسلامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد. با حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانش آموزان از شهید بهروز واحدی تجلیل و تقدیم شد.