با کشف 2.34 میلیارد تن خاکی کمیاب در آمریکا، آمریکا می تواند چین را پشت سر بگذارد و مقام اول را در جهان در خاک های کمیاب به خود اختصاص دهد.
چین قبلاً در رتبه اول قرار داشت، اما اکنون مقدار مواد معدنی کمیاب کشف شده در ایالات متحده آنقدر زیاد است که حتی تصور دیگر نمی تواند جای بگیرد. لازم به ذکر است که این مواد در گوشی های هوشمند، موتورهای خودروهای هیبریدی، فناوری های نظامی و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارند.
یک مسابقه!
به گزارش مگتو، چین تاکنون حدود 95 درصد از مواد معدنی کمیاب جهان را تامین کرده و آمریکا نیز 74 درصد از نیاز خود را وارد کرده است. اما چین در سال 2023 ممنوعیت استخراج مواد معدنی کمیاب را اعلام کرد و به نظر می رسد با این پیام سعی در حفظ جایگاه خود دارد.
حفاری اولیه در مارس 2023 حاکی از وجود ذخایر در شمال شرقی وایومینگ بود، اما آزمایشات بعدی 64 درصد بیشتر از کشف شده را نشان داد. در مجموع، تمامی نتایج پتانسیل بالای این پروژه را نشان می دهد.
مواد معدنی کمیاب کشف شده در این مکان شامل اکسیدهای نئودیمیم، پرازئودیمیم، ساماریوم، دیسپروزیم و تربیوم است. آهنرباهای نئودیمیم در هارد دیسک ها و تلفن های همراه استفاده می شود، در حالی که پرازئودیمیم در آلیاژهای با استحکام بالا و موتورهای هواپیما استفاده می شود. از دیسپروزیم برای ساخت میله های کنترل در راکتورهای هسته ای و تربیوم در لامپ های کم مصرف و لامپ های جیوه ای استفاده می شود.
فرآیند استخراج در معادن روباز انجام میشود و متداولترین روش برای استخراج مواد معدنی در سراسر جهان است.
اگرچه استخراج معادن روباز تهدیدی برای محیط زیست است، اما همچنان سریع ترین راه برای استخراج مواد معدنی است و شرکت ها می توانند تا 20000 تن در روز استخراج کنند. از سوی دیگر، حفرههای روی سطح زمین در مقایسه با تونلهایی که کیلومترها زیر زمین میروند، برای کارگران ایمنتر هستند.