به گزارش خبرگزاری مگتو، یحیی ابراهیمی نماینده دلفان به تورم بی سابقه در ایران و افزایش ناگهانی نرخ ارز، مسکن، خودرو و کالاهای اساسی واکنش نشان داد.

قسمت های مهم گفتگوی ابراهیمی با رویداد صفحه 24 را بخوانید:

*از روز اول اعلام کرده بودیم که تیم اقتصادی دولت سیزدهم ضعیف است و حالا که بیش از دو سال و نیم می گذرد نتیجه آن مشخص است.

*اقتصاد دستوری نیست. اقتصاد دارای چند مؤلفه و اصول است. اگر بر اساس قوانین پیش برویم، کار نتیجه مثبتی خواهد داشت. جالب اینجاست که جوری آمار را دستکاری می کنند که مثلاً اوضاع بد به نظر نرسد.

*آمار تورم در کشور بالای 40 یا 50 درصد اعلام شده است و متاسفانه وضعیت مردم هر روز بدتر و سفره آنها کوچکتر می شود.

* افزایش شدید قیمت دلار از قبل از عید آغاز شد و متاسفانه قیمت در حال حاضر به 65 هزار تومان رسیده است. در صورت تداوم این روند باید تا چند ماه آینده منتظر رسیدن دلار به 100 هزار تومان باشیم. همه این اتفاقات نشان می دهد که دولت باید به فکر آینده کشور باشد.

*افرادی که به دلار 30 هزار تومانی اعتراض کردند حالا که دلار به 60 هزار تومان رسیده صدای اعتراضشان بلندتر باشد اما اینطور نیست چون در عمل به فکر مردم نیستند. هر کس به فکر مردم باشد، همیشه در تلاش است تا منافع مردم را افزایش دهد و کوتاهی نمی کند.

تیم اقتصادی دولت باید ترمیم شود

*دولت باید تیم اقتصادی خود را به طور کامل ترمیم کند. هنوز هیچ اتفاق جدیدی در کشور رخ نداده است، نه تحریم جدیدی علیه ما، نه حمله نظامی علیه ایران. پس چرا دلار به 65000 تومان رسید؟ کشور با هر حرکت کوچکی فرو نمی پاشد.

* اگرچه تحریم های ظالمانه علیه ایران تا حدودی اقتصاد را مختل کرده است، اما اگر این بحران را تقسیم کنیم، سوء مدیریت بیشترین سهم را در ایجاد شرایط فعلی دارد.

*آقای رئیسی در ابتدای کار دولت گفت که برای اقتصاد کشور شرط نمی گذاریم. حالا باید بگویم دولت بخواهد این را بپذیرد یا نپذیرد قطعا اقتصاد ما مشروط است.

* شرایط نامطلوب اقتصادی بر نارضایتی اجتماعی تأثیر زیادی دارد. فقط باید کمی در جامعه حرکت کرد تا این سطح بالای نارضایتی را احساس کرد. امروز با میوه‌فروشان و صاحبان سوپرمارکت‌ها صحبت کنید تا بفهمید که چقدر از افت فروششان در عصر عید ناراحت هستند. طبیعی است افرادی که قدرت خرید پایینی دارند چاره ای جز خرید کمتر ندارند.

ما طبقه متوسط ​​نداریم؛ ما یک اقلیت ثروتمند و یک اکثریت فقیر داریم

* شرایط زندگی مردم واقعا سخت شده است. مردمی که در مناطق محروم زندگی می کنند ظلم می شوند. به جایی رسیده که دیگر طبقه متوسطی در کشور باقی نمانده است. اکنون آنها در یک کشور ثروتمند اقلیت هستند و اکثریت از نظر اقتصادی در طبقه ضعیف تعریف می شوند.

* با توجه به رهبری دولت سیزدهم پایگاه اجتماعی آقای رئیسی به شدت کاهش یافته است. آقای رئیس جمهور! این شعارها چه شد؟ خرداد 1400 دادی؟ پایین بودن میزان مشارکت در انتخابات مجلس بیشتر به دلیل مشکلات اقتصادی بود و این کاهش مشارکت از قبل از انتخابات نیز از نظرسنجی ها مشخص بود.

۲۷۲۱۹

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *