تینا مزدکی_یک مطالعه جدید ادعا می کند که سایت Gunung Padang در اندونزی یک “هرم ماقبل تاریخ” است که قدمت آن به 27000 سال پیش می رسد. در حالی که اعتقاد بر این است که هرم جوسر در مصر با 4700 سال قدمت قدیمی ترین هرم جهان است، یک مطالعه جدید این رکورد را ادعا می کند. قووی «هرم ماقبل تاریخ» 27000 ساله در اندونزی را زیر سوال می برد.
به نظر می رسد محققان شواهد قانع کننده ای از یک مجموعه سنگی بزرگ دارند. با استفاده از توموگرافی لرزه ای، آنها فرض می کنند که حفره ها یا اتاق های پنهانی وجود دارد که نشان دهنده “وجود ساختارهای چند لایه” است. سایت Gunung Padang در غرب جاوه، اندونزی، از یک منطقه رخنمون تشکیل شده است. اگر در زیر زمین غارها و اتاقهای دستساز وجود داشت، این نهتنها قدیمیترین هرم شناخته شده بود، بلکه قدیمیترین استفادهی شناختهشده از سنگتراشی بود که فرضیات قبلی در مورد توسعه تمدن در دوران پارینه سنگی را به کلی زیر و رو میکرد. او این کار را انجام می دهد.
نویسندگان برای رسیدن به نتیجهگیریهای خود، از فناوریهای نفوذ در زمین استفاده کردند تا آنچه را که به اعتقاد آنها چهار لایه ساختمانی حاوی اتاقهایی در مراحل مختلف ساخت و ساز هستند، آشکار کنند. لایه اول 27000 تا 16000 سال قدمت دارد. آنها همچنین معتقدند که این فناوری سازندهای صخره ای حجاری شده را نشان می دهد که به دقت تراشیده شده و به صورت برنامه ریزی شده چیده شده اند.
دو علامت سوال بزرگ وجود دارد
آیا تمام این فناوری واقعاً کار دست انسان است یا ممکن است زمین در طول هزاران سال تغییر کند و لایههایی را تشکیل دهد که سوراخهایی در زمین ایجاد کند؟ و اینکه هیچ محققی از این دوره شواهدی دال بر فعالیت انسانی در این منطقه پیدا نکرده است، چه برسد به سوابق شناخته شده ای از سکونتگاه ها یا جوامع سازمان یافته؟
باستان شناسان ادعا می کنند که حرکت طبیعی و هوازدگی صخره ها ممکن است سنگ را کنده و از تپه ها پایین آورده باشد تا این تصور ایجاد شود که این سنگ برنامه ریزی شده بود. با این حال، به گفته یک زمین شناس از آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی و یکی از نویسندگان این مطالعه، این سنگ ها مرتب، شکل و بزرگ تر از آن هستند که به طور طبیعی حمل شوند. همچنین هیچ مدرکی مبنی بر تشکیل این سنگ ها توسط انسان وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
با این حال، به گفته یک باستان شناس در دانشگاه ایالتی کانکتیکات جنوبی، شواهدی از وجود تمدن پیشرفته در این مکان در آخرین عصر یخبندان وجود ندارد. حتی اگر بتوان نمونه های خاک را به 27000 سال قبل نسبت داد و هیچ نشانه آشکاری از فعالیت انسان (مانند ذغال چوب یا قطعات استخوان) وجود نداشت، دلیلی وجود ندارد که باور کنیم در آن زمان هر نوع سکونتگاه بزرگی وجود داشته است، به ویژه در اندونزی داد.
منبع: مکانیک محبوب
۵۸۵۸