گروه خودرو جنرال موتورز به عنوان یکی یکی از پیشگامان و پیشگامان صنعت خودرو همواره در طراحی و ساخت اتومبیل های مفهومی رهبر بوده است. این شرکت نه تنها اولین ماشین مفهومی جهان را ایجاد کرد ، بلکه با معرفی Y-Job در سال 1938 ، استانداردهای جدیدی را نیز در Autodesign تعریف کرد.
بیش از یک دهه بعد ، جنرال موتورز با ارائه یک مفهوم شجاع و رو به جلو مطابق با گجت نیوز ، نبوغ خود را دوباره ارائه داد. این مفهوم ، که در سال 1951 به نام Le Saber خوانده شد ، به سرعت با خصوصیات بسیار مدرن و پیشرفته خود به نمادی تبدیل شد. نتیجه روحیه خلاقانه هارلی ارل ، طراح افسانه ای که 13 سال پیش مفهوم Y-Job را ایجاد کرد ، روغن کاری شد.
ارل ، که حدود یک دهه به عنوان یک اتومبیل روزانه از y-job استفاده کرد ، تصمیم به طراحی و تولید جایگزینی مدرن و پیشرفته برای آن در سال 1947 گرفت. این خودرو با طراحی نفس گیر و عملکردهای جذاب ، گزینه ها و کارکردهای بیشتری نسبت به بسیاری از اتومبیل های ایرانی امروز دارد. با معرفی جنرال موتورز لاسبار در این بخش از اخبار خودرو به ما مراجعه کنید.
معرفی ماشین قابل خواندن آمریکایی ؛ یک مفهوم افسانه ای فراموش شده
مفهوم جنرال موتورز با ترکیبی از طراحی نوآورانه و فن آوری های پیشگام به افسانه ای در تاریخ خودرو تبدیل شد. قابل خواندن فقط یک طراحی مفهومی نبود اما این یک پنجره مغازه نوآوری و خلاقیت برای جنرال موتورز بود.
نکته جالب این است که طراح افسانه ای جنرال موتورز هارلی ارل شخصاً از این مفهوم به عنوان ماشین شخصی خود استفاده کرده و بیش از 4000 کیلومتر را پس گرفته است. این تجربه رانندگی روزانه امکان آزمایش عملکرد و مهارت های روان کننده در موقعیت های مختلف و بهبود ایده های خود برای طراحی اتومبیل های آینده را فراهم می کند.
تخته های بدنی این خودرو شامل آلیاژ منیزیم بود. ماده ای که به دلیل وزن کم و استحکام بالا در صنعت هوافضا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از منیزیم در بدن روغن کاری یک گام مهم برای کاهش وزن کل خودرو و بهبود عملکرد آن بود. کف این خودرو همچنین از آلومینیوم آلومینیومی بسیار قدرتمند تشکیل شده بود.
این ساختار به طور قابل توجهی وزن وسیله نقلیه را در طول استحکام و ایمنی کاهش می دهد. علاوه بر این ، از فیبر شیشه ای در قسمت های بدن برای بهینه سازی وزن خودرو استفاده شد. شایان ذکر است که همه این مواد بعداً در تولید اتومبیل های مدرن گسترده بودند و رهبری LSAR را داشتند.
یکی یکی دیگر از رمان های روان کننده برجسته استفاده از شیشه های شیشه ای خمیده بود. در حالی که بیشتر اتومبیل ها در آن زمان از تختخواب در جلوی تخت استفاده می کردند ، از شیشه جلو اتومبیل به صورت روانکاری استفاده می شود که از طراحی جنگجویان جت الهام گرفته شده است. طراحی شیشه از جنگنده افسانه ای F-86 Saber الهام گرفته شد و به راننده یک میدان دید گسترده تری ارائه داد.
هارلی ارل همچنین از عناصر طراحی جت های جنگنده الهام گرفته شد. در قسمت جلوی خودرو یک ورودی هوای بیضی قرار داشت که شبیه به ورودی موتور جت با دو چراغ گرد بود. این ظاهر تهاجمی و مدرن جلوی ماشین را می دهد. در پشت ماشین ، عناصر شبیه به نازل های گاز اگزوز بودند که چراغهای روشنایی قرار داده بودند.
طراحی چشم درایو مفهوم روان کننده
مفهوم روکش شاهکار مهندسی و نوآوری بود. موتور آلومینیوم نه تنها برای کاهش وزن پیشنهاد می شود بلکه پیش نمایش موتورهای آینده نیز می شود. در حقیقت ، این موتور نمونه اولیه بود که بعداً در سال 1956 تحت نام موتور V8 Firebul تولید شد. Buick Firebal ، یکی این یکی از اولین موتورهای آلومینیومی در جهان بود که راه را برای توسعه پیشرانهای معروف V8 Rover و V6 هموار کرد.
درایو آلومینیوم در مفهوم روکش 1.5 لیتر بود و مجهز به سوپر شارژر بود که می تواند 4 اسب بخار قابل توجهی تولید کند. این نیرو امکان دستیابی به سرعت حداکثر 2 کیلومتر در ساعت را در تنها 2 ثانیه فراهم کرد که در آن زمان چهره ای نفس گیر بود.
یکی یکی از ویژگی های منحصر به فرد موتور Reverberation امکان کار با دو نوع سوخت بنزین و متانول بود. برای این منظور ، این ماشین به دو کاربرتور جداگانه مجهز شده بود که یکی او با بنزین و دیگری با متانول کار کرد. در شرایط عادی ، موتور از بنزین استفاده می کرد ، اما با افزایش فشار بر روی پدال شتاب دهنده ، سیستم به طور خودکار سوخت را در متانول تغییر داد تا عملکرد احتمالی را به حداکثر برساند. برای صرفه جویی در این دو نوع سوخت ، در هر یک از باله های عقب دو مخزن سوخت 2 لیتری ، یکی برای بنزین و دیگری برای متانول تعبیه شده است.
این مخازن سوخت از مواد انعطاف پذیر و تقویت شده تشکیل شده و در ابتدا کم است. این مخازن عمدتاً در صنعت حمل و نقل هوایی مورد استفاده قرار می گیرند تا برای نصب مخزن به سوراخ های بزرگی در بدنه هواپیما نیاز داشته باشند. جالب اینجاست که Supercar McLaren F1 -Auto نیز چند دهه بعد از همان نوع غرفه های باز استفاده کرد.
یکی یکی دیگر از ویژگی های پیشرفته درایو لیزر ، دنده عقب به شکل یک ماشین گذرا بود. این ترتیب توزیع وزن خودرو را بهبود بخشیده و ثبات و رسیدگی به آن را بهبود بخشید. بعداً ، بسیاری از اتومبیل های اسپرت حرکتی مانند استون مارتین و فراری نیز از این روش انتقال برق استفاده کردند.
Leabre Us Close ویژه Le Sabry
این خودرو مجهز به سوکت های الکتریکی یکپارچه بود که با آن می توان لاستیک ها را به راحتی جایگزین کرد. این سوکت ها این امکان را برای راننده فراهم می کند تا با فشار دادن یک دکمه ، ماشین را به راحتی تعویض لاستیک ها را بالا ببرد. اگرچه این ایده به دلیل هزینه های بالای آن هرگز تولید نشده است ، اما چند دهه بعد توسط برخی از تیم های فرمول -1 تقلید شد.
در اوایل دهه 1980 ، اتومبیل های آمریکایی به استفاده از یک سیستم الکتریکی 4 ولت ادامه دادند ، اما سیستم اول برقی 4 ولت استاندارد یک استاندارد جدید را در صنعت خودرو تعریف کرد. سیستم 4 -V که تاکنون به عنوان رایج ترین سیستم الکتریکی در اتومبیل ها مورد استفاده قرار گرفته است ، منبع تغذیه دستگاه های برقی پیشرفته تر را امکان پذیر می کند.
مفهوم جنرال موتورز برای صندلی ها و صندلی ها به قدرت بیشتری نیاز داشت و به همین دلیل مجهز به سیستم 4 -V بود. سقف تاشو الکتریکی ، که در آن زمان یک گزینه لوکس و نادر بود ، یکی یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد روغن کاری. علاوه بر این ، روغن کاری نیز به یک سنسور باران مجهز شده بود که هنگام تشخیص سقف به طور خودکار سقف را می بندد. آنقدر پیشرفته بود که بسیاری از اتومبیل های قابل تبدیل امروز حتی قابل مشاهده نیستند.
تأثیرات مفهوم ویروسی بر صنعت خودرو
به طور کلی ، Lubricid لیست مهمی از فناوری های نوآورانه دارد که سالها بعد برای تولید اتومبیل استفاده می شود یکی این یکی از تأثیرگذارترین مفاهیم دهه 1980 محسوب می شود. این ماشین آمریکایی پیشگام بسیاری از فناوری ها و امکاناتی بود که امروز در اتومبیل های مدرن می بینیم.
این مفهوم الهام بخش بسیاری از اتومبیل های تولیدی این شرکت در دهه های 1950 و 1960 است و عناصر طراحی آن را می توان در مدلهایی مانند شورولت کوروت و بیوک Invicta یافت. Lesable همچنین به عنوان سمبل عصر طلایی طراحی خودرو در ایالات متحده شناخته شده است و در تاریخ صنعت جایگاه ویژه ای دارد.