به گزارش خبرگزاری مگتو، جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر و از اعضای مرکز پژوهش های مجلس، آدم عجیبی است. چه کسی داخل است شهریور ماه در شورای اسلامی به «مؤلف قانون عفاف و حجاب» معروف شد و از جریمه های سنگین بدپوششی حمایت کرد. وی در واکنش به حادثه درمانگاه قم مواضع ضد و نقیضی اتخاذ کرد. دلیل مواضع متناقض نویسنده قانون عفاف و حجاب چیست؟
به گزارش رویداد۲۴، جلیل محبی، روحانی فعال توئیتری که خود را دکترای حقوق و از اعضای مرکز پژوهش های شورای اسلامی معرفی می کند، واکنش متفاوتی به ماجرای این درمانگاه در قم نشان داد.
محبی با تمسخر حامیان حزبالله که به «آن روحانی» حمله کردند، گفت: «تا هفته گذشته همین تفکر را تبلیغ میکردند و به آن رأی میدادند و وقتی میگفتیم این تفکر ایران را نابود میکند، ما را مسخره میکردند و به ما تهمت میزدند».
وی در توییت دیگری گفت: “جامعه توییتر به ایده ای رای داد که – درست یا نادرست – هدفش عکاسی از افراد برهنه است. حالا آنها به همان تفکر حمله می کنند.”
مواضع جلیل محیبی عجیب و متناقض است. او داخل شهریور زمانی که متن قانون حجاب و عفاف در این ماه نهایی شد، تحت عنوان نویسنده قانون حجاب و عفاف، از جریمه بدپوششی پیش بینی شده در این لایحه حمایت کرد.
اکتبر امسال تحت عنوان “یکی یکی از پدیدآورندگان «قانون عفاف و حجاب» در گفت و گو با روزنامه اصولگرای فرهیختگان مدعی شد که «جریمه های سنگین بدپوشش بازدارنده است».
وی گفت: اگر جریمه 24 میلیون تومان باشد و همه تخلفات را با هم جمع کنیم، این بازدارندگی جدی تر می شود، یعنی اگر در روز دو عکس گرفته شود، دو جریمه و در صورت پرداخت اولی و ثانیاً پنجمی جزای نقدی است.» مجازات آن حبس است.
محبی مدعی شد که مجازات جریمه بهترین انتخاب است و آنچه امروز در جامعه مدرن برای بازدارندگی مردم (و عدم اخلال در زندگی) برنامه ریزی می شود جریمه است.
جلیل محبی نویسنده لایحه ای است که در آن «افراد معتبر و معتمد» قانوناً مجاز به عکاسی از پرونده های بدپوشش هستند، اما امروز تفکر روحانی که با حمایت از این لایحه عکس گرفته، «سطحی» و «سبب» است. . نابودی ایران.» «سفید. سوالی که به نظر ایشان مطرح می شود این است که آیا روحانی که در کلیپ درمانگاه قرآن و عترت دیده می شود، از دیدگاه محبی «فرد قابل اعتماد و امین» نیست یا اصلاً عکس گرفتن از نوامیس مردم را اشتباه می داند؟
جالبتر جلیل محبی است که امروز معتقد است درگیری مادر و روحانی در درمانگاه قم بر سر عکس گرفتن بدون اجازه، مصداق کباب کردن گوشت الاغ برای صاحب الاغ است. مردم رهبری نخواهند کرد.
وی گفت: اگر می گویید این لایحه درگیری بین مردم است، برعکس است.
وی حتی مدعی شد که در جریمه خودرو برای مسافران بی حجاب، اگر راننده به دلیل اعتقاد به حجاب مسافر را تذکر دهد، اما در صورت تذکر به مسافر، جریمه منجر به شکایت می شود. برای جلوگیری از آن، هیچ شکایتی وجود نخواهد داشت زیرا رفاه اجتماعی پشت اوست. راننده است!
در ماجرای کلینیک قم، فردی که برای گزارش برهنگی به مقامات بالاتر عکس گرفته، یک روحانی است. عکس روی جلد عکاس افکار او را منعکس می کرد و به همین دلیل بخشی از درگیری مادر قمی و عکاس برای حذف عکس بود چرا که زن معتقد بود این تصاویر مشکل ساز خواهد بود.
در قانون حجاب و عفاف دست امین برای عکس گرفتن و گزارش موارد بی حجابی باز است. ماده 30 استفاده از نیروها و افراد بسیجی را تحت عنوان «افراد معتمد و معتمدین» پیش بینی کرده است و در ماده 36 وظایف این افراد بیان شده و این افراد مجاز به «عکسبرداری از افراد در صورت عدم رعایت حجاب هستند». “. مکان ها آنچه گفتی را بنویس و برای فرجا بفرست.
ماده 37 حتی محدود به این معتمدان نیست و میگوید که شهروندان میتوانند جرایم ارتکابی از صاحبان مشاغل، مشاغل و مشاغل را به فرجا گزارش کنند.
مهدی باقری، یکی از اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز که در تدوین قانون حجاب و عفاف نقش داشت، درباره حادثه درمانگاه قم به رویداد۲۴ گفت: «اگر تایید شود که آخوندی فیلم یا عکس دارد. و بعد معلوم می شود که ضابط بوده و مجوز قانونی دارد، کارش اشکالی ندارد.»
بنابراین آنچه در درمانگاه قم اتفاق افتاد نتیجه مستقیم لایحهای است که جلیل محبی در تدوین آن نقش محوری داشت و امروز پیامدهای اجتماعی را به گردن جنبشی میاندازد که حضور بیشتری در انتخابات داشته است.
به نظر میرسد منظور محبی کسانی است که «تا هفته گذشته همین تفکر را داشتند و به (عکاس روحانی) رأی میدادند» و «هرچه گفتیم این طرز فکر ایران را نابود میکردند» و «هرچه گفتیم این طرز فکر ایران را نابود میکردند» و به جنبش پیروز انتخابات پیوستند. تهران. یعنی جلو پایدار باشد
جلیل محبی کیست؟
محمدباقر قالیباف که در انتخابات گذشته در تهران اول شده بود در این انتخابات چهارم شد. قالیباف قبل از انتخابات توسط رقبای خود از جمله جبهه پایداری به طور همه جانبه نابود شد. انفعال مجلس را زیر سوال بردند و شعار دادند: «این بار فرق میکند.» اکانتهای جعلی و سازمانی در شبکههای اجتماعی نیز زوایای مختلفی از زندگی قالیبافان را فاش کرد. تمایل فرزندش به ماندن در کانادا، ماجراهای سفرهای زیاد همان کودک به استرالیا و …. تولید کننده فرش را در موضع ضعف قرار داد.
جلیل محبی از افراد نزدیک به محمدباقر قالیباف است. او که نامش در میان کاندیداها بود، امیدوار بود بتواند در لیست شورای ائتلاف جایگاهی پیدا کند، اما به دلیل وحدت و ثبات ظاهری شورا، همراه با دیگر یاران قالیباف از دور رقابت ها کنار رفت. یک هفته قبل از انتخابات سراسری که ماجرای اقامت دائم اسحاق قالیباف در کانادا مشخص شد، محبی در نشست خبری حاضر شد و مدعی شد: «پسر قالیباف در تهران زندگی می کند و اسحق قصد داشت برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا برود نه لایف. ”
چرخش های قهرمانانه جلیل محبی
مواضع سیال و متغیر جلیل محبی چیز جدیدی نیست. محیبی قبل از انتخابات ریاست جمهوری جزو حامیان ابراهیم رئیسی بود، اما ناگهان به یکی از منتقدان دولت تبدیل شد و گفت: «دولت رئیسی توانایی دستیابی به کارهای بزرگ را ندارد» و «آقای رئیسی زمانی از شفافیت صحبت کرد که…» قوه قضائیه و حالا که ایشان در دولت هستند، این تصمیم محرمانه به شورای رؤسا ارائه شده است که محرمانه است و قابل بحث نیست!»
یکی در آن زمان یکی از کارمندان معاونت اطلاع رسانی دولت علت انتقاد جلیل محبی را فاش کرد و گفت: محبی از حقوق 15 میلیونی معاون سابق هماهنگی و برنامه ریزی امور حقوقی سازمان راضی است. دستگاه اجرایی.” “. نبود و به کار خود در مرکز پژوهش های مجلس بازگشت و به همین دلیل از رئیس جمهور این گونه انتقاد می کند.
جلیل محبی در پاسخ حضور خود را در مدیریت قبلی معاونت هماهنگی و برنامه ریزی امور حقوقی دستگاه های اجرایی تایید کرده بود.
۲۷۲۱۵