گزارش کردن مبنای تفکر و فرهنگ تبلیغی،خوشبختی یعنی شانس، اقبال و فرصت ها و اگرچه به تلاش شما بستگی دارد، اما گاهی با کمی تلاش و به خواست خدا در خانه شما را می زند و می توانید خوشبختی را در ازدواج و در تمام مراحل زندگی تجربه کنید. .
به نقل از شفقنا، همه خوشبختی ها در گرو داشتن ثروت و گذران زندگی در تجارت نیست، بلکه بسیاری از ما به دنبال راهی برای بهبود وضعیت مالی خود و راز خوشبختی هستیم، از این رو این بخش دعای آن موفق باشید. در روز جمعه دعاهای ویژه ای برای شادی و ثروت و… داریم.
دعای معروف «توجهت بحال الله و قواته» که به کلمه سعادت معروف است.
امام صادق (ع) برای موفقیت در تجارت و کسب روزی می فرماید:
هنگامى كه صبح بعد از نماز صبح به حاجت رسيدى، دو ركعت نماز بخوان و پس از تمام شدن تشهد بگو:
خدایا، همانگونه که به من امر فرمودی، طلب فضل تو را آغاز کردم، پس از فضل خود روزی حلال و نیکو به من عطا کن و به من سلامتی عطا فرما.
این نماز را سه مرتبه تکرار می کنند و سپس دو رکعت دیگر می خوانند. پس از اتمام تشهد، سه بار بگو:
من به قدرت و نیروی خدا، بدون قدرت و نیروی خود، اما به قدرت تو، پروردگارا، و قدرت تو، به خود روی آورده ام. من قدرت و نیروی خود را در برابر تو انکار خواهم کرد، مگر اینکه مرا تقویت کنی. خدایا از تو می خواهم که این روز را برکت دهی و از تو می خواهم که روز او را برکت دهی و از تو می خواهم که به لطف خود بر من برکت دهی. روزی فراوان و مباح و نیکو و مبارک. تو با قدرت و توانت مرا سالم می کنی و من در سلامتی زندگی می کنم.
(نزدیک زنجیره انتقال در دعا، ص 1)
راز خوشبختی از نظر حضرت علی (ع)
بسیاری از مردم کسب درآمد و آبادانی را شادی می دانند و به دنبال کلمه ای برای خوشبختی هستند. خوشبختی کلمه خاصی ندارد و طبق احادیث و روایات بهتر است برای امرار معاش و توسعه معاش و سعادت عمومی مادی با دیگران و نزدیکان همکاری کرد. و خوشحال باش چون
امام علی (ع) می فرماید:
گنجینه های معیشت و معیشت در اخلاق نیک نهفته است.
قوی ترین دعا برای موفقیت در تجارت
دعاها و درخواست های زیادی برای معیشت بهتر و اقبال بهتر در تجارت ذکر شده است. شخصی به امام صادق (علیه السلام) از کمبود معیشت و تنگدستی و نداشتن برکت از نظر کسب و کار شکایت کرد. امام صادق علیه السلام به او دستور داد:
حرم رسول خدا (ص) را گرامی بدار و بین قبر و منبر دو رکعت نماز بخوان و صد مرتبه بگو:
خدایا، از تو می خواهم به قدرت و مهارتت، با عظمتت و آنچه علمت در بر می گیرد، بیشترین تجارت را به من عطا کنی. تغذیه، بیشترین فراوانی و بهترین نتایج.
این شخص می گوید: به دستور امام عمل کردم که هیچ راهی را طی نکردم مگر اینکه خداوند به من روزی داد.
(کافی ج 6 ص 613 )
دعا برای خوشبختی و ثروت
برای رسیدن به سعادت و ثروت در زندگی و کار، علاوه بر نماز، صدقه دادن نیز مستحب است. امام علی (ع) می فرماید:
با کمک مالی به موسسات خیریه امرار معاش کنید. (نهج البلاغه، حکمت 137.)
دعا برای موفقیت در زندگی
شخصی به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از معیشت و بدهی و کمبود روزی خانواده اش شکایت کرد. او گفت:
ای بنده خدا! وضوی خوب و کامل بگیرید، سپس دو رکعت نماز بخوانید و رکوع و سجود را تمام کنید. سپس بگو:
« ای مجید، ای یگانه، ای سخاوتمندترین، تو را از طریق محمد، پیامبرت، پیامبر رحمت، ای محمد، ای رسول خدا خطاب می کنم. من با تو به درگاه خداوندی که پروردگارت و پروردگار همه چیز است، بر محمد و آل او درود می فرستم و از تو دمی از عطرهای تو می خواهم، فتح آسان و روزی فراوان که با آن زندگی و دینم را پر کنم و طلب کنم. کمک خانواده ام(وسائل الشیعه ج 8 ص 125 – مکارم الاخلاق ص 337 )
دعای سعادت در قرآن
قرآن میفرماید: خداوند هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان تغییری دهند.
اگر خوشبختی یعنی باز کردن درهای نعمت معنوی و مادی بدون محاسبه و یافتن شغلی پردرآمد، برنده شدن در قرعه کشی بانک و ….
یعنی سنت می گوید: «اللّه الحمدلله روزی بندگان مؤمن خود را جز در جایی که گمان نمی کنند قرار می دهد» (غررالحکم، ج 1، ص 225).
دلیل خوش شانس نبودن در زندگی
خداوند روزی دهنده همه موجودات روی زمین و پاسخی به این سوال است که چرا خداوند به برخی از بندگان غذای بیشتری داده و به برخی دیگر کمتر؟
آیا باید گفت که حضرت علی (ع) در خطبه 91 که در آن بر عدل الهی در تقسیم معیشت بندگان تأکید داشت، هدف از این تقسیم بندی را امتحان بندگان بیان کرد.
در برخی از روزها بدشانسی یا بدشانسی نیز عوامل تصنعی دارد که در روایات ذکر شده است. مثلاً حضرت امیر (علیه السلام) می فرمایند:
هیچ کس در شب گناهی مرتکب نشد، اما صبح با ذلت آن گناه بر او بیدار شد. (شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج 20، ص 375).
ظلم نعمت ها را از بین می برد. (غررال الحکم ج 1 ص 25 ).
ظلم و ستم، بدی را جذب می کند. (غررال الحکم ج 1 ص 38 ).