به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا اخیرا با صدور بیانیه ای مشترک از ایران خواستند تا به «اشغال» ادعایی سه جزیره ایرانی (تنب بزور، تنب کوچ و بوموسی) که قبلا پایان می یافت، پایان دهد. . «تار ایرانی» در پاسخ به این گفته و برای نشان دادن اهمیت مرز جغرافیایی کشور برای مردم ایران به جزایر سه گانه می رود.

علی قمصری، آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی، قصد دارد تار ایرانی را به سه جزیره بیاورد و اجراهایی را در این جزایر ضبط کند.

قمصری در تشریح این سفر اظهار داشت: تکنوازی را در قالب تار ایرانی در جزایر سه گانه اجرا می کنم. حدود یک هفته طول کشید تا مجوزهای آن گرفته شود و همه چیز هماهنگ شد.

وی درباره اهداف این سفر گفت: تار ایرانی پروژه ای برای مردم است و برخاسته از دل مردم است، به هیچ نهادی وابسته نیست و چرخه مالی ندارد. تار ایرانی، مردمی محبوب و همین شهرت باعث شده است یکی تبدیل شدن به تریبونی که بتواند صدای مردم باشد.

این آهنگساز افزود: در طول تاریخ، نارسایی ها و انفعال ها بسیاری از نقاط خاک ایران را از هم جدا کرده است. این در شرایطی اتفاق افتاد که مردم طعم تلخ تاریخ را چشیده‌اند و می‌دانند که جدایی بخشی از ایران، فارغ از اینکه چه زمانی رخ دهد، ضربه‌ای به هویت ایران و ایرانی است. فکر نمی کنم هیچ ایرانی مقیم داخل کشور و خارج از کشور فارغ از اعتقاد و گرایشی که دارد خوشحال و خوشحال باشد که ایران قطعه قطعه می شود. تار ایرانیان قصد دارد صدای مردم جزایر سه گانه و حساسیت آنها نسبت به تمامیت ارضی ایران باشد.

به گزارش روابط عمومی پروژه تار ایرانیان، قمصری اظهار کرد: مطمئنم موسیقی مستقل می تواند بیش از هر ساز دیگری پیام مردم خارج از مرزها را منتقل کند. موسیقی، بدون خشونت و صلح آمیز، پیام مردم را به جهان منتقل می کند.

وی افزود: در دولت های گذشته که بخشی از خاک ایران از ما جدا می شد، اهالی موسیقی فارغ از نسبتی که با حاکمان داشتند، شاید کمتر دغدغه این را داشتند که علت این اتفاقات چیست.

این نوازنده تار درباره مواضع هنرمندان در رابطه با تمامیت ارضی کشور گفت: هنرمند در زمان ما باید فراتر از مراقبت از هنر و اطلاعاتی که از صنعت خود دارد و در مورد تاریخی به روز باشد. مطالعات موقعیتی و موقعیتی. سفرهای «تار ایرانی» نه تنها عشق من به ایران را تقویت کرد و روحم با هویت همه اقوام آمیخته شد، بلکه خط قرمز مرزهای ایران را برایم روشن کرد.

وی تصریح کرد: من در مسیر کابل ایران هیچ گونه سختی و بی دوستی ندیده ام، اما درک می کنم که نباید همه مشکلات را با هم قاطی کنم و وقتی صحبت از حریم خصوصی ایران به میان می آید، بچه ها را بررسی و قضاوت می کنیم ایران در آینده این سوال را مطرح خواهد کرد که شما به عنوان یک هنرمند در آن زمان برای مرزها چه کردید؟

قمصری گفت: اگر هنرمندی خود را مستقل می نامد باید از هر سو مستقل باشد. نه اینکه استقلال خود را صرفاً با رویارویی با یک جریان و اتصال به جریان متضاد نشان دهد. من یک هنرمند مستقل هستم زیرا به چیزی که فراتر از روندهای سیاسی است اعتقاد دارم. چیزی که مرا به فردی رو به رشد و دغدغه مند برای خاک، خانواده، هموطنان و کل هستی تبدیل می کند.

علی قمصری و دو فیلمبردار مستقلی که از شیراز او را همراهی می‌کنند، طی دو روز در سه جزیره فیلمبرداری می‌کنند و این کار بدون حمایت مالی هیچ نهادی انجام می‌شود. قمصری در این سفرها یک قطعه ملی می نوازد و می خواند.

علی قمصری آهنگساز و نوازنده تار، بام تار، سه تار، گیتار و باغلاما متولد 1362 در تهران، آموزش موسیقی خود را در هنرستان موسیقی آغاز کرد. دوره راهنمایی و دبیرستان را در هنرستان عالی موسیقی به پایان رساند و همزمان دیپلم ریاضی و فیزیک را گرفت. همزمان با ورود به دانشگاه برای ادامه تحصیل در رشته موسیقی، ارکستری به نام سرمد را در 18 سالگی تأسیس کرد و به عنوان رهبر ارکستر، آهنگساز و نوازنده در آن مشغول به کار شد. قمصری در همین دوره عنوان اولین جشنواره موسیقی جوان را از آن خود کرد.

«نقش خیال»، «آب، نان، صدا» و «چه آتش‌ها» از جمله آلبوم‌های قمصری هستند. او بارها در ایران و کشورهایی مانند فرانسه، مراکش، اسپانیا، سوئیس، کانادا، آلمان، هلند و سوئد اجرا داشته است.

قمصری در سال های اخیر در قالب پروژه سیم ایرانیان از شهرهای زیادی مانند قزوین، شیراز، تبریز، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خرم آباد، بروجرد، سنندج، خوزستان، تربت جام، شهرکرد، مشهد بازدید کرده است. نیشابور، سیستان، سبزوار، بندرعباس به مشهد، رشت و بوشهر سفر کردند. به عنوان بخشی از این پروژه او همچنین با هنرمندان هلندی اجرا کرد.

قمصری سال گذشته برنده تندیس طلای جایزه جهانی براوو روسیه شد و پس از دریافت این جایزه در کنسرتی با ارکستر سمفونیک مسکو به روی صحنه رفت. او سال گذشته کنسرت «در هوا بیچگونگی» را به همراه سهراب پورنظری روی صحنه برد. قمصری امسال نیز میزبان کنسرت نمایش پیروز و پریزاد به نویسندگی احسان افشاری بود.




اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما