به گزارش مانیبان، بر اساس گزارش های وزارت اقتصاد مبنی بر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی، در حوزه مدیریت تراکنش های بانکی مشکوک از تیرماه تا آبان ماه جاری، 11 هزار و 175 عنوان به ارزش 9.3 صادر شد. میلیارد تومان که انتشار اوراق قطعی در این مدت بالغ بر 964 عنوان به مبلغ 290 میلیارد تومان بوده است.
تسنیم نوشت: در همین بازه زمانی یک هزار و 855 شرکت در فهرست مودیان فاقد اعتبار مالیاتی و یک هزار و 957 مؤدی مشکوک شناسایی شدند.
مخفی کردن منابع درآمد یکی یکی از مصادیق کتمان درآمد است که می توان آن را فرار مالیاتی نیز نامید. بسته به نوع کسب و کار، این عمل می تواند به صورت نقدی یا در تراکنش های بانکی انجام شود. در مورد تراکنش های نقدی شامل مخفی کردن دریافت های نقدی و عدم ثبت آن در دفاتر می شود، اما در حوزه تراکنش های بانکی عمدتاً شامل استفاده از حساب های نامشخص یا به نام های غیرتجاری می شود. اشخاص (غیر تجاری). حساب ها) برای انتقال یا نگهداری وجوه.
این اقدامات معمولاً توسط مراجع قانونی و مالیاتی با بررسی اسناد حسابداری، تراکنش های بانکی، گزارش های مالی و تجزیه و تحلیل فعالیت های تجاری شناسایی می شوند. در صورت اثبات، افراد یا شرکتها ممکن است با مجازاتهای مالی سنگین، تعلیق کسبوکار یا حتی تحریمهای کیفری مواجه شوند. در این گزارش نمونه ای از موارد شناسایی شده و برگه های تشخیصی صادر شده در این خصوص را مشاهده کردیم.