برخی افراد به دلایل مختلف، باید از مصرف چای سبز که حاوی کافئین است، خودداری کنند. در جایگذاری آن، بهتر است از چایهایی که کافئین ندارند مانند دمنوش، نعناع یا دمنوش بابونه استفاده کنند.
مطالعات نشان داده اند که تاننهای موجود در چای می تواند به آهن متصل شود و از انتقال آهن به قسمت های مختلف بدن جلوگیری کند.
افراد مبتلا به کمبود آهن اغلب باید مصرف چای سبز خود را محدود کنند یا حتی این نوشیدنی را به طور کامل از برنامه روزانه خود حذف کنند. البته تشخیص این موضوع به نظر متخصصان بستگی دارد.
تحقیقات نشان داده است که تانن موجود در چای می تواند به آهن متصل شده و از انتقال آن به قسمت های مختلف بدن جلوگیری کند و چنین پدیده ای می تواند مشکل کمبود آهن را تشدید کند. علاوه بر این، افرادی که به دلایل مختلف نیاز به دوری از کافئین دارند باید از چای سبز پرهیز کنند و به جای آن از چای های بدون کافئین مانند چای نعناع و چای بابونه استفاده کنند.
نکته مهم دیگر در مورد مصرف روزانه چای سبز این است که برخی افراد با وجود اینکه قانون مهمی را نمی دانند همیشه برای هضم بهتر غذا از چای سبز کمک می گیرند. در واقع، اگر یک وعده غذایی غنی از آهن خورده اید، نوشیدن چای سبز بلافاصله بعد از غذا در نهایت از جذب ترکیبات با کیفیت آهن توسط بدن جلوگیری می کند. بنابراین بهتر است بین خوردن و نوشیدن چای سبز کمی فاصله بگذارید.
منبع: سلامت نیوز