اگر غذا بیش از این مدت در یخچال بماند، دچار اسهال و حالت تهوع خواهید شد.

گاهی اوقات به دلایلی مانند حجم کاری زمان کافی برای تهیه وعده های غذایی روزانه وجود ندارد و به ناچار مقدار زیادی غذا برای دو یا چند وعده غذایی تهیه می کنیم. گاهی پیش می آید که برخی افراد برای چند وعده غذا به مقدار زیاد تهیه کرده و در قسمت فریزر نگهداری می کنند. در زیر مهمترین توصیه های مربوط به ایمنی مواد غذایی در چنین شرایطی را خواهیم آموخت:

به گزارش پی ام آپ، باقیمانده غذا به غذایی اطلاق می شود که پس از مصرف بیش از حد در یخچال نگهداری شده است، اما از نظر کیفیت و ارزش غذایی نمی توان آن را با غذایی که به صورت تازه و بعد از پخت مصرف می شود مقایسه کرد.

خوردن باقی مانده غذا می تواند باعث مسمومیت شود. غذای پخته شده را هرگز نباید بیش از دو ساعت بیرون از یخچال بگذارید، زیرا فرصتی برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم می کند.

هر گروه غذایی شرایط نگهداری خاص خود را دارد. مثلاً گوشت خام را نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد، بلکه باید در فریزر قرار داد.

نان یکی از غذاهایی است که توصیه می شود آن را تهیه کرده و پس از سرد شدن در فریزر بگذارید تا بیات نشود.

حتی اگر بخواهیم مواد غذایی را برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کنیم، توصیه می شود آن را در ظروف در بسته قرار دهیم تا احتمال آلودگی به حداقل برسد.

اگر غذا بیش از دو روز در یخچال نگهداری شود، ممکن است تغییر محسوسی در طعم و بو ایجاد نشود، اما آلودگی محتمل است و می تواند باعث علائم گوارشی مانند اسهال، سوزش سر دل یا حالت تهوع پس از مصرف شود.

برای گرم کردن غذایی که از یخچال خارج می کنیم، توصیه می شود ابتدا غذا را گرم کرده و حرارت به کل غذا منتقل شود.

غذا نباید هنگامی که در یخچال قرار داده میشود خیلی داغ باشد.

غذاهایی مانند ماهی و میگو راحت تر از بین می روند و باید با دقت بیشتری خریداری شوند و سپس در یخچال نگهداری شوند. غذاهای دریایی را نباید بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری کرد.

مواد غذایی حاوی سس مایونز را نباید به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *