سید مهدی میرغضنفری افزود: افراد سرد مزاج معمولا با خوردن غذای سرد احساس سردی و ناراحتی می کنند، علاوه بر این متابولیسم آنها کند و حرکات آنها کند است، این افراد از نظر شخصیتی درونگرا هستند.
به گزارش همشهری آنلاین، معاون درمان ایران و مکمل ایران، وی پیشگیری را مهمترین اقدام در طب ایرانی عنوان کرد و افزود: این افراد باید از مواردی که باعث تشدید حال بد آنها می شود دوری کنند.
این محقق پزشکی ایرانی با بیان این مطلب اظهار داشت: افراد خونسرد ابتدا باید مصرف گوشت سرد را کاهش دهند و مصرف لبنیات را به حداقل برسانند. البته اگر شیر حرارت دیده و حاوی عسل و زنجبیل باشد بهتر از سایر لبنیات است. علاوه بر این، مصرف ماست، دوغ و پنیر باید به حداقل برسد.
وی با بیان اینکه سالادها بیشتر سرد هستند، گفت: مصرف کاهو، خیار و گوجه فرنگی باعث خنک شدن بدن می شود و به جای سبزی باید سالاد مصرف شود. نعناع و ترخون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش سرماخوردگی می شود.
معاون درمان سازمان نظام پزشکی ایران گفت: ورزش روحیه شما را گرم می کند و داشتن برنامه ورزشی منظم به ویژه در فصل زمستان به همه توصیه می شود.
وی یادآور شد: افراد خونسرد در فصل زمستان حتما باید خود را بپوشانند و به ویژه هنگام خواب سر خود را با کلاه و روسری بپوشانند.
قائم مقام معاونت درمان و مکمل ایران افزود: زیرانداز باید کافی و مناسب و در صورت امکان احساس شود. استفاده از صندلی بسیار راحت است. به خصوص برای افرادی که درد مفاصل دارند.
وی گفت: افراد برای جلوگیری از اصابت باد سرد بلافاصله پس از استحمام از منزل خارج نشوند، کلاه و شال گردن داشته باشند و به سینوس های خود توجه کنند.
معاون درمان سازمان نظام پزشکی ایران گفت: مردم در مصرف غذاهای گرم پرخوری نکنند. حتی افراد خونسرد هم باید با اعتدال رفتار کنند.
وی توصیه کرد: عسل گزینه خوبی است که باید در آب گرم حل شود. دم کرده هایی مانند شیره انگور و گل بابونه بسیار مناسب هستند. دسرهای طبیعی مانند کشمش، مویز و انجیر توصیه می شود.
وی در پایان گفت: توصیه می شود افراد به اندازه کافی بخوابند تا سیستم ایمنی بدن در بالاترین حد خود حفظ شود و احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی رایج در فصل زمستان کاهش یابد. حفظ آرامش همچنین به بهبود کیفیت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.