به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بیست و ششمین موضوع سیاسی با انتشار خبرنامه ای آغاز می شود که به تشریح واکنش های دانشمندان و محققان کشور به درگذشت دکتر دکتر می پردازد. جواد طباطبایی و مراسم و جلسات مربوط به اندیشه طباطبایی.
پس از آن، حامد زارع در سرمقالهای با عنوان «ایران شهری: آگاهی یا ایدئولوژی؟» به بررسی هفت مرحله از فرایند اندیشه جواد طباطبایی پرداخته است. متعاقباً یادداشتهای مختصری از نویسندگانی چون احمد بستانی، مهدی فدایی مهربانی، صادق حقیقت، شیرین نایف، مجتبی مقصودی، مسعود آذرفام و تنی و برخی دیگر از دانشمندان علوم انسانی ایران برای قدردانی از جایگاه و جایگاه جواد طباطبایی در علوم سیاسی ایرانی در بخش خاطرات منتشر شد.
در بخش مصاحبه شاهد پرسش و پاسخ مکتوب و مبسوطی از محمد منصور هاشمی مورخ اندیشه ایران هستیم. هاشمی در این گفت وگو که با عنوان «سایه های روشن» منتشر شده، می خواهد نشان دهد که چرا طباطبایی محقق خوب، منتقد بد و متفکری دردمند است.
اما اصل برنامه سياسي بيست و ششم كه خود به هفت بخش ديگر تقسيم شده است، بيش از دويست صفحه مقاله در نقد همه جوانب انديشه و انديشه طباطبايي است. در فایل اصلی که شامل بخشهایی مانند شهرسازی ایرانی، تبارشناسی، تفکر سیاسی، تفکر حقوقی، تفکر تاریخی، تفکر تطبیقی، تفکر راهبردی و نقد کتاب میباشد، پژوهشگرانی چون نصرالله پورجوادی، احمد نقیب زاده، کاوه بیات، فرهنگ رجایی، مقصود رجایی، مقصود رجایی، مقصودیهام فورآمیز، یخ فیدخوش، زانیه ابراهیمی و دیگر فعالان علوم انسانی ایران مقالاتی در نقد آرای این فیلسوف سیاسی نوشته اند. اواخر ایران میدان نویسندگی شد.
کتابشناسی، پیوست و تصویر، سه فصل آخر کتاب سیاسی بیست و ششم است که هر کدام شامل نمایه ای از تمام آثار و نوشته های طباطبایی، مصاحبه ای منتشر نشده با طباطبایی و در نهایت آلبومی از تصاویر طباطبایی که قبلاً منتشر نشده است.
خط مشی بیست و ششم به کارگردانی و سردبیری حامد زارع در 360 صفحه و به بهای 130 هزار تومان توسط گروه مطبوعاتی هممهن منتشر شد. دانشجویان و علاقه مندان به رشته های حقوق و علوم سیاسی می توانند این شماره مجله را به صورت غیرحضوری پیش خرید کرده و به صورت رایگان دریافت کنند. برای پیش خرید بیمه نامه به صفحه اینستاگرام گروه مطبوعاتی همیهام به آدرس HAMMIHAMGROUP مراجعه کنید.
۵۷۵۷