سید عبدالملک الحوثی، در سخنانی گفت که شورای امنیت به دلیل اعمال نفوذ آمریکا توانایی هیچ اقدامی برای پایان دادن به درد و رنج مردم غزه را ندارد.

به گزارش فارس؛ او ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه، به نکات مهمی اشاره کرد. وی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در طول پانزده ماه گذشته، در حال انجام نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در غزه است.

الحوثی افزود: از جمله بارزترین جنایات این رژیم در هفته گذشته، آتش‌زدن و تخریب کامل بیمارستان کمال عدوان و قطع خدمات پزشکی در آن بود. این اقدام، وقاحت و جنایتی آشکار از سوی رژیم صهیونیستی است که در برابر دیدگان جهانیان صورت می‌گیرد».

او گفت که علاوه بر کشتار جمعی، رژیم صهیونیستی از گرسنگی دادن به مردم غزه به عنوان ابزاری برای نسل‌کشی استفاده می‌کند و در این میان موضع‌گیری مقامات فلسطینی در حمایت از ریختن خون فلسطینی‌ها و تبدیل درگیری‌ها در کرانه باختری به جنگ داخلی میان خود و مردم فلسطین، نیز بسیار تأسف‌بار است.

رهبر انقلاب یمن تأکید کرد: «امید‌های مقامات فلسطینی به دستیابی به صلح با رژیم صهیونیستی از طریق مذاکره، یک توهم بزرگ است. رژیم صهیونیستی هرگز به تشکیل دولت فلسطینی اجازه نخواهد داد و این موضوع به صراحت در کنست و توسط سران جنایتکار رژیم صهیونیستی اعلام شده است».

او ادامه داد: «اتکا به شورای امنیت برای حل مسئله فلسطین، امری بیهوده است. شورای امنیت در طول ده‌ها سال، صد‌ها جلسه در مورد این مسئله برگزار کرده، بدون آنکه به نتیجه‌ای برسد.

الحوثی گفت که در طول حمله به غزه، شورای امنیت بیش از ۵۰ جلسه بدون هیچ نتیجه‌ای برگزار کرده و آمریکا نقش اصلی را در جلوگیری از هر گونه تصمیم‌گیری در این شورا ایفا می‌کند.

رهبر انصارالله افزود: «شورای امنیت در طول تاریخ، هرگز در منازعات بین اعراب و فلسطینیان با رژیم صهیونیستی، به نفع اعراب و فلسطینیان تصمیم‌گیری نکرده است؛ آمریکا در تلاش است تا هرگونه نقش سازنده‌ی سازمان ملل متحد را در حمایت از فلسطینی‌ها، تضعیف و بی‌اثر کند».

به گفته الحوثی، آمریکا همچنین به طور مداوم از تصویب هرگونه قطعنامه‌ای برای توقف آتش‌بس، تسهیل دسترسی فوری به خدمات ضروری و کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند.

سید عبدالملک الحوثی در ادامه با طرح این پرسش که آیا مقامات فلسطینی منتظرند تا ترامپ، که مورد حمایت اسرائیلی‌هاست، کرانه‌ی باختری یا بخش‌های بیشتری از آن را به طور کامل به اسرائیل ضمیمه کند، بر بی اعتمادی خود به نقش آمریکا در حل این بحران تأکید کرد.

وی همچنین تاکید کرد که با توجه به نقش آمریکا، سازمان ملل و شورای امنیت، هیچ چشم‌اندازی برای راه‌حل سیاسی یا صلح در مسئله‌ی فلسطین وجود ندارد.

الحوثی به تغییر رویکرد رژیم صهیونیستی پس از تضعیف توان نظامی سوریه اشاره کرد و گفت که این رژیم اکنون به سوی هدف قرار دادن مردم سوریه روی آورده است.

وی همچنین از عملیات شجاعانه و قهرمانانه گروه‌های مقاومت فلسطینی در این هفته در غزه، علی‌رغم سختی‌های ناشی از حمله و محاصره، تقدیر کرد.

رهبر انقلاب یمن گفت: «حملات سرایا القدس به یافا و قدس پس از ۱۵ ماه جنگ و از شمال غزه ویران‌شده، پیامی قدرتمند از مقاومت و پایداری است».

وی حملات موشکی از غزه را دارای اهمیت فراوان دانست و تاکید کرد که این حملات نشان‌دهنده‌ی شکست رژیم صهیونیستی و پیروزی مجاهدین در غزه است.

الحوثی در بخش دیگری از سخنان خود نقش برجسته‌ی شهید قاسم سلیمانی را در حمایت از مردم فلسطین و مجاهدین فلسطینی ستود و به همکاری گسترده میان برخی از جنبش‌های مقاومت اسلامی در غزه و فلسطین با ایران در حمایت از مردم فلسطین اشاره کرد.

او ضمن اشاره به فشار‌های وارده بر جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که این فشار‌ها به دلیل نقش برجسته ایران در حمایت از آرمان فلسطین، پشتیبانی از مجاهدین فلسطینی و کمک به جبهه‌های مقاومت است.

وی نقش قاسم سلیمانی را تا زمان شهادتش، در حمایت از آرمان فلسطین بسیار مهم و تاثیرگذار دانست؛ و گفت: «آمریکا قاسم سلیمانی را به دلیل موانعی که در برابر توطئه‌هایش علیه کشور‌های منطقه ایجاد کرده بود، هدف قرار داد».

الحوثی همچنین بر مسئولیت دولت و مردم عراق برای اتخاذ موضعی قاطع در برابر جنایت آمریکا در ترور این دو شهید در خاک عراق و نقض حاکمیت این کشور تأکید کرد.

رهبر انقلاب یمن در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات‌های نیرو‌های مسلح یمن پرداخت و گفت که عملیات‌های این هفته شامل حملات موشکی به یافا، فرودگاه بن گوریون، پایگاه هوایی نِوِاتیم و نیروگاه برق در جنوب قدس بود.

او افزود: «همچنین، حملات پهپادی به مناطق دیگر و عملیاتی در شرق دریای عرب علیه یک کشتی اسرائیلی که ممنوعیت‌های دریایی را نقض کرده بود، انجام شد».

الحوثی در ادامه گفت: «این هفته، حملۀ بزرگی با ۱۱ موشک کروز و یک پهپاد به ناو هواپیمابر آمریکایی ترومن انجام شد؛ این دومین حمله به این ناو بود.

این حمله همزمان با برنامه‌ریزی برای حمله‌ای گسترده به چند استان یمن صورت گرفت و در نتیجه‌ی آن، ناو ترومن و ناوگان همراهش به شمال دریای سرخ گریختند».

به گفته رهبر جنبش انصارالله در مجموع، در عملیات‌های این هفته از ۲۲ موشک بالستیک، فراصوت و کروز و یک پهپاد استفاده شد.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت که از دیگر عملیات‌ها می‌توان به سرنگونی دو فروند پهپاد MQ-۹ در بیضاء و مأرب اشاره کرد. «این پهپادها، از پهپاد‌های گران‌قیمت مورد استفاده‌ی آمریکا برای شناسایی و حمله هستند».

او گفت که عملیات‌های یمن علیه اسرائیل در زمانی انجام می‌شود که دشمن به دنبال فرصتی برای تسلط بر مردم فلسطین و غزه بود و هیچ چیز نمی‌تواند یمن را از ادامه مبارزه با رژیم صهیونیستی باز دارد.

وی افزود که رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که هرگونه تجاوز آنها، حتی با حمایت آمریکا و انگلیس و دیگر متحدانشان، تأثیری بر موضع یمن نخواهد گذاشت.

الحوثی به حمله‌ی هوایی رژیم صهیونیستی به یمن در روز پنجشنبه اشاره کرد که در آن، ۲۲ حمله هوایی به چندین تأسیسات غیرنظامی انجام شد و در نتیجه‌ی آن، ۷ نفر شهید و ۳۷ نفر دیگر زخمی شدند.

در پایان، وی اعلام کرد که یمن در جنگی علنی با رژیم صهیونیستی قرار دارد و با موشک‌ها و پهپاد‌های متعدد، به حملات خود تا زمان توقف جنگ و محاصره ادامه خواهد داد.







logo-vid

منبع:عصرایران

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما