در ادامه جزئیات این خبر را می توانید بخوانید.
باید کمک هزینه زندگی ماهانه جدید وجود داشته باشد دی به حساب برخی افراد واریز شود. منابع موثق از افزایش چشمگیر یارانه معیشتی خبر می دهند. از ماه گذشته تغییراتی در پرداخت عشر به گیرندگان ایجاد شده و باعث سردرگمی مردم شده است.
کمک هزینه زندگی سطح 155 مربوط به دی قابل واریز به حساب کلیه سرپرستان خانوار واجد شرایط در سراسر کشور در ماه 1402 و برداشت از ساعت 24 روز چهارشنبه 30 آذرماه می باشد.
اگر سرپرستان خانوار از دهک های اول تا سوم باشند به ازای هر نفر 400 هزار تومان و اگر دهک های چهارم تا نهم باشند به ازای هر نفر 300 هزار تومان به حساب آنها واریز می شود.
پیگیری عدم پرداخت کمک هزینه نگهداری
1- سرپرست خانوار به شعبه بانک معرفی شده به سامانه مددکاری اجتماعی مراجعه و از عدم توقیف حساب بانکی اطمینان حاصل کند. وی درخواست پرینت واریزی ماهانه از حساب یارانه خود را از بانک می کند و سپس آن را پرینت می کند.
2- در صورت عدم خرید کالا از طریق کالای الکترونیکی، عدم دریافت وام کرونا یا وام اربعین و در نهایت اطمینان از عدم پرداخت یارانه (در مواردی غیر از موارد مستثنی شده از خانوارهای پردرآمد) به آدرس زیر مراجعه نمایید. سامانه های پیاده سازی شده توسط سازمان هدفمندسازی یارانه ها. سامانه جدید رفاهی مرتبط با سازمان هدفمندسازی یارانه ها از نظر سخت افزاری و نرم افزاری به روز و ارتقا می یابد که پس از آماده شدن از طریق رسانه های گروهی کشور اطلاع رسانی خواهد شد.
اعتراض به کاهش معیشت
متقاضی نسبت به کاهش یارانه طرح های اجرا شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله: به hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و یا با وزارت مربوطه با شماره 0216369 تماس حاصل نماید.
2 میلیون سپرده برای معیشت این افراد
در صورتی که سرپرستان خانوار از صورتحساب الکترونیکی استفاده نکرده باشند، کل مبلغ یارانه برای آنها قابل برداشت است و در صورت استفاده، همان مبلغ از یارانه خانوار کسر و مابقی به الکترونیک واریز می شود. فاکتور سرپرست خانوار در صورتی که سرپرستان خانوار قبلا از تسهیلات 10 میلیون ریالی کرونا بهره مند شده باشند، مابقی اقساط این تسهیلات از مبلغ واریز شده به حساب آنان کسر می شود. گفتند اقساط این تسهیلات به تناسب خانوار از حسابشان کسر می شود.
نماینده مردم سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب در شورای اسلامی با اشاره به لایحه قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی گفت: مردم مناطق مرزی می توانند از قانون کوله بری استفاده کنند و هر رئیس خانوار ماهیانه حدود 2 میلیون تومان به صورت تخفیف دریافت می کند و از سود بازرگانی بهره مند می شود.
شهریار حیدری در خصوص اصلاح طرح قانون «ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی» گفت: در ابتدای کار مجلس طرحی را با امضای 65 نماینده مجلس برای اجرای جیب بری در مناطق مرزی و استان های همجوار اما به موازات آن ارائه کردیم. با این طرح دولت لایحه ای را منتشر کرد که با طرح ادغام شد و در نهایت در جلسات کمیسیون امنیت ملی و مسئولان و مسئولان اجرایی و دولتی به تصویب شورای اسلامی رسید.
وی ادامه داد: اکنون نیز پس از حل و فصل مسائل شورای نگهبان در صحن علنی شورای اسلامی، این لایحه آماده اجراست و انتظار داریم دولت به سرعت آیین نامه اجرایی خود را تهیه و ابلاغ کند. مناطقی از جمله کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، کردستان و آذربایجان غربی و همچنین برخی استان های کمتر توسعه یافته از مزایای این قانون بهره مند خواهند شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در بخشنامه ها و آیین نامه کوله بری در گذشته شعاع 20 کیلومتری مرزی پیش بینی شده بود، اما این طرح اولاً برخلاف آیین نامه یک قانون ثابت است. اجرای پنج سال طول می کشد. سال موثر و عملیاتی باشد؛ علاوه بر این، درآمدهای دولتی حاصل از هزینه های واردات گمرکی و تخفیف سود تجاری باید برای ساخت زیرساخت ها و توسعه مناطق مرزی به منطقه بازگردانده شود. مردم مناطق مرزی می توانند از قانون کوله پشتی استفاده کنند و هر سرپرست خانواری که کارت کوله پشتی داشته باشد ماهانه حدود 2 میلیون تومان در قالب تخفیف سود بازرگانی بهره مند می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این کولهپشتیها کالا را از آن سوی مرز وارد کشور میکردند، امروز توسط بازرگانان و از طریق ترانزیت وارد کشور میشود و مردم از تخفیف سود بازرگانی و سالانه حدود 24 میلیون تومان به ازای هر باربری بهرهمند میشوند. . بودجه سر جای خود باقی می ماند. علاوه بر این ، اجرای این قانون منجر به جمعیت پایدار و بازگشت روستاهای مرزی خالی می شود.