حمله و حمله در آن ممنوع است. بنابراین اگر کسی یا یک موسسه به هر طریقی از آن مطلع شود ، افشای وی نه تنها مجاز است بلکه یک جرم نیز هست.
قانون اساسی همچنین احترام به حریم خصوصی را به عنوان یک قانون اساسی و فردی طبق ماده 2 تشخیص می دهد: “بازرسی و عدم انطباق با نامه ها ، ضبط و رونمایی از تماس های تلفنی ، رونمایی از ارتباطات از راه دور و ارتباطات از راه دور ، سانسور ، عدم انتقال و غیر واسطه ، رسوب و نظارت.”
ضمانت اجرای این اصل در ماده 2 قانون کیفری اسلامی (کتاب Ta’zir) ذکر شده است و مجازات امور دیگران محسوب می شود. براساس این مقاله ، “مقامات دولتی و کارمندان دولت ، ارتباطات از راه دور یا تماس تلفنی یا تماس تلفنی ، به جز این که این قانون اجازه می دهد ، مصادره یا مصادره یا مصادره شده یا جستجو یا جستجو یا مصادره شده یا بدون اجازه صاحبان آنها یا افشای یک سال تا سه سال باشد.
اهمیت حمایت از این قانون ، که رابطه مستقیمی با کرامت انسانی و حق عزت دارد ، منجر به امور شخص دیگری ، افراد ، مقامات عمومی و دولتی و حتی مقامات عدالت ، وزارت اطلاعات ، خدمات مخفی یا تشخیص کیفری و عدالت ، مصادره و مصادره امور دیگران شده است. ماده 2 قانون کیفری اسلامی ، 1 ، 2 و 3 قانون Ta’zir ، و ماده 1 ، 2 و 2 قانون قانون جرم رایانه نیز تصویب شده و توانایی نقل قول را دارند.
قوانین موضوع ، جستجوی نواقص و گناهان مردم را ممنوع می کند. حتی اگر چنین قوانینی وجود نداشته باشد ، حاکمیت موظف است از حریم خصوصی مراقبت کند. امیر المومینین علی (ص) در نامه ای از نهج الباگالا به مالک اشتار نوشت: “از برده هایی که بیشتر به دنبال کاستی های مردم هستند ، از دشمن خودداری کنید.
انقلاب اسلامی با شعار نهج الباگا و تلاش دولت علویتی و اصول آن همراه با توده های مختلف مردم بود و سیستم سیاسی از آن شکل گرفت. پس از این اسناد عالی ، که همچنین طیف حقوق بشر را از طریق اسناد امروز به دست آورده است ، البته انتظار شهروندان ایجاد شده است که حریم خصوصی آنها به درستی مورد توجه دولت قرار می گیرد. بنابراین ، اصل 2 بر ممنوعیت حفظ حریم خصوصی تأکید کرد و نه تنها سیستم سیاسی را برای حفظ این قانون متعهد کرد ، بلکه عدم مداخله در حریم خصوصی برای حاکمیت و سپس شهروندان را ممنوع می کند. اجرای مضاعف این اصل و امنیت باعث شده است که حکایات تاریخی ، که طبق روایت هفتم حقوق و آزادی های اجتماعی ، به طور خلاصه در تاریخ شفاهی انقلاب بیان شده است.
در زمان کوتاه انقلاب اسلامی و علی رغم وجود ماده 4 قانون اساسی ، به نظر می رسد برخی از افراد به نام دین و اسلام وارد کار و خانه مردم شده اند و مورد توهین ، توهین و سوءاستفاده قرار گرفته اند. امم خmیnی (rriquemehaleLeh è) beh ϕ یt یt amemharalemum ipraver (علی خزهالسلام) memیشddndd ، belaف ضmen rs rs rsen cen b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b “ن غ dز ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین ین یn یn یn یn یn یn یn یn یn یn hemanطwr
موضع امام خمینی در مورد نیاز به حریم خصوصی افراد در تاریخ انقلاب اسلامی شناخته شده است ، که به هشت مقاله شناخته می شود که آن را در تاریخ 4 ژانویه 2011 به مقامات اجرایی و قضایی این ایالت منتشر کرده است. با این حال ، امام که تصمیم به گفتار و توصیه تصمیم گرفت ، با این حال ، آنها را به ترتیب لازم و توجه خود به حریم خصوصی نشان می دهد.
امام خمینی (رحم الله) در این فرمان هشت نقطه ای -افراد خاص ، افراد را از استفاده از اقدامات خودسرانه که نشان می دهد سیاسی شدن یک رهبر مذهبی در دنیای قانونی بودن افتخار و غرور است ، مانع می کند که آن را نمادی از پیشرفت و فرهنگ جوامع خود می داند.
امام خمینی وظیفه جلوگیری از دولت و قوه قضاییه را بر عهده دارد. اساس مخالفت امام علیه این اقدامات به طور طبیعی با مبانی متعارف در غرب متفاوت بود ، که به دلیل دیدگاه امام بود ، که چنین اقداماتی مانند ظلم و بزرگترین هدف انقلاب اسلامی ، تأسیس عدالت را در نظر می گرفت. بنابراین ، آنها بسیار موافق هستند و اصرار دارند که این اقدامات را نمی توان به نام دین توجیه کرد.
این “و مؤمن ون الزاكاری تفن المومینین” است كه برخی از دستورات ویژه امام را در مورد حریم خصوصی این پرونده به خاطر بسپارید. “گوش دادن به تلفن برای شنیدن گروه صوتی دیگران به نام کشف جرم مجاز نیست. مجاز نیست که اسرار مردم را جستجو کنید. مجاز است اسرار مردم را فاش کنیم. یا دادستان نیز ناعادلانه است اگر مقامات قضایی خانه ها و بینندگان را مشاهده کنند.
این UPS بخشی از نگرانی من برای اجرای قانون Schleiters و انتقاد جدی از اصل این قانون و برخی از مطالبی است که من صریحاً قبل از آنکه آن را به قانون تبدیل کرده ام ، نوشتم و در مصاحبه ها دریافتم که برخی از مطالب آنها با قانون و قانون اساسی متناقض است. به نظر امام ، جلوگیری از حرکات دلخواه و عدم نقض حقوق مردم برای جلوگیری از اجرای خود پس از صدور دستور بسیار مهم بود و در 1.11.11 آنها یک هیئت شش نفره را استخدام کردند تا یک توضیح هشت ماده را دنبال کنند و در گفتار خود نیاز به برآورده کردن نیاز داشتند. بنابراین … هنگامی که آن را به ضرب گلوله کشته شد ، به این صورت شد که با شریعت مغایرت دارد ، همه مردم باید شر را منع کنند … ما نگفتیم که مقررات اسلامی که به یک قطعه جریان می یابد ، جریان می یابد. آیا نمی توانید در این مورد جاسوسی کنید و به آن نگاه نکنید؟ .. ما نباید آنها را آسیب ببینیم و سرکوب کنیم و آن را در جستجوی خانه های مردم قرار دهیم … اگر آنها می خواهند سوءاستفاده کنند … اگر قرار است در خارج از کشور باشید ، دولت باید به نوعی با آن عمل کند. “
جالب اینجاست که وجود امام معیار شرع و قانون است ، تا اینکه در جلسه اعضای هشت کارمند موضوع با امام بر مفاد پیام تأکید کنید: “شما کار اشتباهی انجام نمی دهید …” “کل کشور گاهی اوقات می تواند این بار آسانتر و از بین برود. “
البته تاریخ شفاهی انقلاب این نوع امام و بالاترین رهبر انقلاب اسناد منحصر به فردی را برای حمایت از حقوق مردم ثبت کرده است. به عنوان مثال ، در نامه ای به شورای عالی دادگستری و دادستان انقلابی ، رفتار با مردم و دارایی مردم:
“اخیراً گزارش هایی وجود دارد که افراد غیرمسئولانه و احتمالاً گروه های انحرافی و گاهی کارمندان دولت مخالف اموال و دارایی محترم افراد محترم هستند و دارایی را تقسیم می کنند و دارایی مصادره می شوند.
به این ترتیب ، امام همچنین به جمهوری اسلامی ایران اشاره دارد. من بارها و بارها در مورد برخی اقدامات دلخواه تحت بهانه حجاب تحت نام و نفرت سیستم و اسلام نوشته و نوشته ام.
آنها سه روز پس از اعطای یک ترتیب هشت ماده ، در یک حکم مهم دیگر برای تحقق اهداف هشت احکام ، آنها دستور انحلال مقامات انتخاب در سراسر کشور و در بند 5 این فرمان را توضیح دادند: IS است. “این باید در انتخاب مردم از این نوع اخلاق مخالف اسلامی ممنوع باشد و قانون مخالف است.”
بهانه اقداماتی که امام منجر به چنین تصمیماتی و دستورات شد ، وجود تهدیدهای خارجی و توطئه های داخلی بود که به طور خودسرانه افراط گرایی و روشهای خشونت آمیز را تجویز کرده اند. اما علی رغم شرایط درگیری مسلحانه سالهای 1 و 2 ، امام باهوش اجازه نمی دهد که این قانون تضعیف شود و با وجود شرایط سخت جنگ در خارج از کشور و مبارزات مسلح ، آنها برای حفظ معیارها و معیارها لازم بودند. به طوری که هیچ عذرخواهی ، ضرورت یا حتی مصلحت برای تجاوز به شهروندی مردم و برخورد با عاملان وجود ندارد.
این مدل می تواند یک الگوی بسیار ارزشمند از تعادل بین حقوق شهروندان به عنوان نگرانی از حاکمیت و حقوق افراد در فیلتر باشد. البته نویسنده فیلتر مداوم مؤلفه ای از ضد امنیت و علاوه بر این ، به دلیل رویکرد خاصی به داده های انسانی ، بستری برای نقض حفاظت از داده ها است.
امام وضعیت مداخله در حریم خصوصی مردم را اطمینان می دهد که پیروی از مصلحت و ایمنی سیستم یا فساد در حال انجام است و بنابراین نقض حریم خصوصی فرد فقط بر اساس تردید نامعتبر است. دانش و حتی اطمینان از مردم فساد و توطئه در یک مکان قابل اعتماد ، اقدامات دلخواه را در نظر نمی گیرد ، بلکه مقامات قضایی را نیز به عنوان صلاحیت می بینند تا مجوزهای حقوقی را برای حفظ حریم خصوصی افراد صادر کنند.
طبق قانون حجاب ، زباله ها صورت گرفت و در وظیفه مذهبی مشهور و ممنوعیت شر ، که باید انجام شود ، مردم در مقامات قضایی و قضایی قاضی شده اند و ترس از نقض حقوق و ظلم جدی است.
تقریباً هشت روز قبل از موضوع تصمیم ، امام در یکی از سخنان آنها گفتند: “عزت و افتخار مؤمن اسلام بالاترین و بالاترین موقعیت است و تحقیر مؤمن ، چه رسد به مؤمن جهان ، یکی از بزرگترین گناهان و محرومیت است.”
صرف نظر از شواهد مذهبی و مستندهایی که ذکر شده اند ، حق حفظ حریم خصوصی ، تلاش برای محافظت از این حق ، احساس امنیت روانی و اجتماعی را افزایش می دهد و منجر به ادغام امنیت برای شهروندان می شود و اعتماد اجتماعی و سرمایه اجتماعی را افزایش می دهد. شاید بخشی از مردم استفاده از سکوهای خارجی مانند “ترس از نقض محافظت از داده ها” باشد ، اگرچه نگرانی نامنظم و غیرواقعی است. اگر شهروندان از نقض زندگی و حریم خصوصی خود نترسند ، بدیهی است که نسبت به تصمیمات و اقدامات حاکمیت ایمن تر خواهند بود. در این اتاق ، جهت نگرش مردم برای پذیرش و انتخاب سبک زندگی اسلامی ایرانی امکان پذیر است. از آنجا که شما حاکمیت خود و خود را می دانید ، نه بر خلاف خود ، بلکه کشتی گیران برای سرقت سایر حقوق شهروندی.
من معتقدم که اگر قانون اساسی به درستی و بدون تبعیض و استثنایی برای همه اجرا شود ، اطاعت شهروندان برای قانون و احترام به هنجارهای معمول آشکار خواهد شد. در زمان مسئولیت من از صلاحیت یکی یکی از محورهای شهروندان برای بسیاری از شهروندان بود و شکایت کرد که حریم خصوصی آنها نقض شده است و گفت که به عنوان مثال ، آنها در سن سن دانش آموزان در سن و جوانی که اکنون از کار خود جلوگیری کرده اند پنهان شده اند و حتی زندگی خود را نیز به اشتراک می گذارند.
در حالی که تمام رفتارهایی که او با آنها داشت مخالف قانون و قانون بود ، امام به طور خودسرانه به نظر می رسید و در مقابل ، به آنها نگاه می کرد. ظلم ، که بر خلاف عدالت و هدف بالاترین انقلاب است ، هرگز نمی تواند به نام انقلابی توجیه شود.
پوره و Mi Mizlm ؛ این قلم تا پایان فصل سوم قانون اساسی ، که بهار است ، می نویسد.
*وکیل و دستیار ریاست جمهوری سابق
2727