به گزارش مانیبان، یکی از اعضای انجمن قهوه ایران با اشاره به تاثیر افزایش قیمت جهانی قهوه بر تولیدکنندگان ایرانی، درباره میزان واردات قهوه به کشور توضیح داد: سالانه حدود 50 هزار تن قهوه وارد می کنیم و شاهد کاهش میزان قهوه هستیم. رشد تقریبا 40 درصدی مصرف در سال.

قیمت کاکائو و قهوه در سال 2024 نوسانات شدیدی را تجربه خواهد کرد و خشکسالی شدید و افزایش دما در کنار وابستگی جهانی به تعداد محدودی از مناطق تولیدکننده، دلایل اصلی این افزایش چشمگیر قیمت است.

قهوه در مناطق محدود گرمسیری کشت می شود و کشورهای تولید کننده اصلی آن برزیل، ویتنام، کلمبیا و اتیوپی هستند. تمرکز تولید قهوه در چند کشور بزرگ مانند برزیل و ویتنام که بیش از نیمی از قهوه جهان را تولید می کنند، باعث شده است که این صنعت به شدت تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی قرار گیرد.

علی مهجوریان درباره تاثیرات افزایش جهانی قیمت قهوه در ایران گفت: میانگین قیمت قهوه در دنیا در سال جاری حداقل 80 درصد رشد داشته است و دلیل این افزایش قیمت نیز شرایط آب و هوایی کشورهای حاضر در این کشور است. رشد و تقاضای بالای جهانی

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش قیمت جهانی قهوه احتمالا بخشی از تولید داخل ایران با ظرفیت تولید پایین قادر به ادامه فعالیت در آینده نخواهد بود و دلیل اصلی آن عدم تامین سرمایه در گردش است، اظهار داشت: روشن شد. : میزان واردات قهوه به کشور سالانه حدود 50 هزار تن تولید می کند و سالانه 40 درصد رشد مصرف را شاهد هستیم.

به گفته یکی از اعضای انجمن قهوه ایران، ویتنام، برزیل، هند، اندونزی، ویتنام، کلمبیا و اوگاندا مهمترین منابع واردات قهوه به ایران هستند.

مهجوریان درباره مشکلات واردات قهوه نیز گفت: سهمیه بندی واردات به تولیدکنندگان لطمه می زند. این سهمیه به جای اینکه مستقیماً به تولیدکننده اختصاص یابد، از طریق واسطه های بازرگان به دست ما می رسد که خلاف قانون است و باید اصلاح شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما