پس از انتقادات فراوان رسانه های مختلف به عملکرد کنونی تلویزیون، اکنون خبرگزاری نزدیک و همسو با صدا و سیما از وضعیت اخیر برنامه سازی در این رسانه گلایه کرده و در گزارشی به کمبود محتوا در تلویزیون و آن اشاره کرده است. کمبود برنامه های سرگرمی.

به گزارش بازتاب آنلاین، نویسنده در خبری که امروز در خبرگزاری فارس با عنوان «سبد خالی برنامه های تفریحی تلویزیونی» منتشر شد، برنامه های ضعیف تلویزیون را با آثار قوی پخش شده در گذشته مقایسه کرد.

در این گزارش اعلام شد که در برنامه هایی مانند صندلی داغ، کوله پشتی، پارک ملت، نو خورشید، ماه عسل، خندوانه، دورهمی، کتابباز و … خود نمایش ها جذابیت بیشتری داشته، میهمانان جذاب تر بوده و گفتگو با آنها بیشتر بوده است. به نوعی آنهایی بودند که مخاطب را درگیر کردند.

«چارپایه» یکی از محصولات پر سر و صدای شبکه سه است که نتوانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مخاطبان تلویزیون امروز دیگر نمی توانند مانند گذشته نسبت به برنامه های تلویزیونی سرگرم کننده احساس کنند، برخی از برنامه ها هم اکنون از رسانه ملی پخش می شوند اما نتوانسته اند ارتباطی را که باید با مخاطبان تلویزیون برقرار کنند. بیشتر برنامه های تلویزیونی ترکیبی و سرگرم کننده بیشتر در مورد گرد هم آوردن افراد مشهوری هستند که به طور مکرر در همه شبکه های تلویزیونی ظاهر می شوند تا اینکه حتی برخی افراد به دلیل شهرت خود به عنوان مجریان در برخی از برنامه های تلویزیونی ظاهر شوند.

این گزارش حاکی از آن است که برنامه های اخیر تلویزیون با شعار تحول این رسانه همخوانی ندارد و رضایت مخاطب و اهالی رسانه را جلب نمی کند.

خبرگزاری فارس از سیاست های رسانه های همسو با تلویزیون در حوزه برنامه سازی به شدت انتقاد کرده است.
برنامه «تنظیم» یکی از محصولات شبکه نسیم است که نتوانسته مخاطبی را جذب کند.

در بخشی از این گزارش، علیرضا دباغ، کارشناس رسانه و استاد دانشگاه نیز به این موضوع اشاره کرد:یکی یکی از مهمترین وظایف تلویزیون ایجاد سرگرمی برای مخاطب است. کاری که از اواسط دهه 70 تا اوایل دهه 90 با ساخت سریال های طنز و طنز متعدد به ویژه در شبکه سیما کانال 3 مخاطبان زیادی را به سمت تلویزیون جذب کرد. اما هر چه از این دوران جلوتر می رویم اولویت های صدا و سیما از نظر برنامه های سرگرم کننده از خواسته های مخاطبان دورتر شدند. متأسفانه تلویزیون در سال‌های اخیر به جای رفع مشکلات محتوایی این نوع برنامه‌ها، به جای ارتقای کیفی، به کاهش تعداد از نظر کمی روی آورده است که دو نتیجه ملموس را در پی داشته است. اولاً دلزدگی مخاطب از برنامه های خسته کننده سیاسی به ویژه شبکه سه سیما و ثانیاً تغییر سبد مصرفی رسانه ها از تلویزیون به ماهواره و تریبون که نتیجه آن از دست دادن اقتدار رسانه ای بیش نیست.

این گزارش حاکی از آن است که چهره های جدید تلویزیون اگرچه از نظر محتوایی می توانند خواسته های مدیران تلویزیون را برآورده کنند اما از هنر بهره ای نبرده اند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما