فارس: پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در روز چهارشنبه 5دی ماه رونمایی از آن با حواشی زیادی همراه بود.
پوستر جشنواره فجر امسال زودتر از سال های گذشته رونمایی شد و تنها چند روز پس از روز مادر رونمایی شد که انتقادات و انتقادات زیادی را به دنبال داشت.
علی خرازی گرافیست درباره این پوستر می گوید: «به دلیل استفاده از تصویر بازسازی شده و غیر مرتبط با هویت سینمایی جشنواره مورد انتقاد قرار گرفت، به نظر می رسد تصویر جوان شده مصنوعی چهره آزاد رکیا آزاد از فیلم مادر طراحی شده باشد. صرفاً برای روز مادر، صرف نظر از هر گونه ارتباط معنایی با جشنواره یا فیلم، این بازتاب آنلاین نشانه عدم وجود هویت بصری روشن برای جشنواره فجر است و منتقدان معتقدند این طرح بیشتر شبیه تلاشی است. هویت قدیمی جشنواره را با طراحی خلاقانه و معنادار بازسازی کنید.
مریم فدائلی خبرنگار فرهنگی از فرهیختگان در این خصوص گفت: پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با تصویر رقیه چهره آزاد از فیلم مادر مورد انتقاد قرار گرفت که برخی در صحت عکس تردید کرده و پیشنهاد کردند که این پوستر طراحی شده است. به همین ترتیب، منتقدان استفاده از این تصویر را به دلیل همزمانی آن با روز مادر غیرقابل توجیه دانستند.
منتقدان معتقد بودند که پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر نمی تواند هویت این رویداد را به درستی نشان دهد. پس از انتقادات گسترده، تصمیم بر این شد که پوستر بررسی و پس از اصلاحات و تایید ابراهیم حقیقی، نسخه جدید منتشر شود.
مسعود نجفی مدیر روابط عمومی جشنواره فجر اعلام کرد که ایده اولیه این پوستر که با الهام از آثار علی حاتمی ساخته شده بود با استقبال مواجه شد اما انتقادهایی درباره نحوه اجرای آن و تغییرات رقیه مطرح شد. صورت شیره. آزاد. در نتیجه این انتقادات تصمیم گرفته شد تا اصلاحات لازم در طراحی پوستر انجام شود.
نجفی گفت: پس از اعمال این تغییرات، پوستر جدید پس از تایید نهایی توسط ابراهیم حقیقی، گرافیست برجسته، منتشر خواهد شد و به گفته نجفی، اصلاحات احتمالاً شامل تغییرات جزئی در نحوه ترسیم و بازگشت چهره رقیه الفرزاد خواهد بود. به حالت واقع گرایانه تری می رسد تا تصویر نهایی با واقعیت تطابق بیشتری داشته باشد و انتقادات برطرف شود، علاوه بر این، این اصلاحات به گونه ای انجام می شود که با حفظ اصالت طرح، فضاها و فضاها از بین برود. تفاوت های غیر طبیعی بین تصویر اصلی و طراحی پوستر
این اصلاحات نشان از توجه وزارت ارشاد به نظرات مخاطبان و کارشناسان دارد و هدف آن پرهیز از شبهات و باورهای غلط است.