اظهارات مهم و جالب روحانی پس از ثبت نام در انتخابات خبرگان را میتوانید در ادامه بخوانید.

به گزارش بازتاب آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین دکتر. حسن روحانی با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرد.

روحانی در دوره سوم نماینده مردم سمنان و در دوره های چهارم و پنجم تهران نماینده مجلس خبرگان رهبری بود.

رئیس دولت یازدهم و دوازدهم همزمان با ثبت نام برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری بیانیه‌ای به شرح زیر منتشر کرد.

به نام خداوند متعال، عادل و مهربان

ملت شریف ایران و شهروندان عزیز استان تهران

به تک تک شما درود می فرستم و از لطف و شکیبایی شما سپاسگزارم.

بار دیگر در آستانه انتخابات مجلس خبرگان رهبری هستیم. واقعیت این است که این مجلس اصلی ترین نهاد انتخاباتی ایران برای انتخابات حساس کشور است زیرا طبق قانون اساسی:

مقام رهبری به عنوان اولین نفر در کشور دارای وظایف و اختیارات منحصر به فردی از جمله: فرماندهی نیروهای مسلح، اعلان جنگ و صلح و بسیج نیروهای مسلح، تعیین خط مشی کلی نظام و نصب و عزل بالاترین مقامات کشور و ارتش؛ توسط این مجلس انتخاب و تعیین می شود.

اینجانب به عنوان فردی که مانند همه شما اکثر عمر خود را به عنوان نماینده منتخب مردم در شورای اسلامی، رهبری و کارشناس ریاست جمهوری خدمت کرده ام، با تصمیم دشوار انتخاب سکوت و عدم مشارکت یا عدم مشارکت روبرو هستم. با دانستن همه چیز محدودیت ها، با رعایت شرایط حضور و غیاب و نیاز به دوری از سیستم، مدارک علیه خود و دیگران را تکمیل می کنم. خیلی روی این موضوع فکر کردم و بالاخره متوجه شدم که در این شرایط حساس ملی و منطقه ای نمی توانم گوشه آرامش و خلوت را به میدان انتخابات و رقابت ترجیح دهم. وظیفه خود دانستم با ثبت نام در انتخابات مجلس خبرگان رهبری راهی سخت و پر دست انداز را طی کنم.

با شروع این سفر، از همه ناظران و ناظران محترم انتظار دارم در انجام وظایف قانونی خود کاملاً بی طرفانه و به دور از حب و بغض جناحی عمل کنند. درسی از تجربیات تلخ قبلی در یافا ممکن است برای برخی از چهره ها در این دوره از انتخابات روشن شود.

اما ادامه راه در دستان شماست. اگر شما نیز مانند من پس از سالها تجربه تلخ و شیرین به این نتیجه رسیده اید که «ایران» سهم مشترک ایرانیان است و همگن سازی و انحصارگرایی یکی از عواملی است که دو اصل مشروعیت و کارآمدی را زیر سوال می برد. نظام کشور و اگر معتقدید که مقاومت در برابر ظالمان تلاش است. می توان آینده را به ایرانیان بازگرداند، سپس با این تصمیم سرنوشت ساز مواجه خواهید شد که آیا می خواهید به عنوان عضوی از اکثریت واقعی جامعه در آن شرکت کنید یا خیر. یا اینکه تسلیم انفعال و ناامیدی می شوید و تسلیم آینده خود و فرزندانتان می شوید. آنها آن را به اقلیتی می سپارند که مدعی اکثریت هستند.

بخشی از جامعه ممکن است روی برگرداند و ناامید شود. اما ماموریت اکثریت شکستن بن بست است. برای عبور از بن بست باید از دوگانگی خانه و خیابان فراتر رفت و به تصمیمات پیش رو فکر کرد. در خانه ماندن حتی اگر مظلوم باشد به معنای برگشتن است و انتخاب خیابان، حتی اگر حق با شما باشد، بی ثباتی را فرا می خواند.

آنها افراد باهوشی هستند، به معجزه لحظات سرنوشت ساز ایمان دارند و در نقاط عطف تاریخ نقش دارند. این ملت نباید در مهمترین تصمیماتش دخالت کند. عدم اطمینان نباید امن ترین توصیف از آینده کشور باشد. رای دادن، حتی برای حداقل گزینه های مطلوب و ممکن، یک خواسته مدنی با رساترین صدا است. که حتی گوش های ناشنوا را هم می شنود.

حسن روحانی

۲۰ آبان ۱۴۰۲

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *