استخراج غیرقانونی طلا را با کمک درخت دنبال کنید

استخراج طلا در آمازوناس ، به ویژه در کشورهایی مانند پرو ، یک فعالیت پررونق است که اغلب به طور غیرقانونی به روش های سنتی انجام می شود. در این روش ها از جیوه برای استخراج طلا از زمین استفاده می شود. فلز سمی ، که برای سلامت انسان و محیط زیست بسیار خطرناک است. استفاده گسترده از جیوه در مناطق جنگلهای بارانی دورافتاده باعث نگرانی های جهانی در مورد آلودگی هوا ، آب و خاک شده است. به خصوص از آنجا که بسیاری از این معادن در نزدیکی مناطق حفاظت شده و زیستگاه های بومی وجود دارد ، شناسایی منابع به موقع آلودگی بسیار مهم شده است.

به گفته ایسنا ، نیاز به نظارت بر جیوه از این مین ها ، به ویژه به دلیل تأثیر آنها بر سلامت جوامع محلی و اکوسیستم ، باعث می شود که محققان راه حل های ساده تر و گسترده تری پیدا کنند. روشهای نظارت معمولی اغلب گران هستند و محدود به مناطق کوچک هستند. اما اگر درختان بتوانند اطلاعات مربوط به سطح آلودگی را به عنوان موجودات و در تماس مداوم با محیط اطراف ذخیره کنند ، می توانند نقش مهمی در نظارت گسترده و کم داشته باشند.

در همین راستا ، تیمی از محققان بین المللی تحت هدایت دکتر ژاکلین گوروسن از دانشگاه تحقیقات کرنل در جنگل بارانی پرو رهبری کردند. آنها با بررسی حلقه های رشد درخت سالانه ، که از آن به عنوان “Ficus incipida” یاد می شود ، نوعی تصویر بازی را مورد بررسی قرار دادند که در مناطق استوایی یافت می شود که آیا این درختان می توانند به عنوان شاخص های بیولوژیکی مورد استفاده قرار گیرند تا آلودگی جیوه ناشی از مین های طلا را تشخیص دهند.

در این مطالعه ، تمرینات سه نوع آمازون محلی مورد بررسی قرار گرفت ، اما فقط درخت فوق الذکر رتبه بندی سالانه انجام شد. نمونه گیری از پنج امتیاز صورت گرفت: دو امتیاز از فعالیت معدنی و سه نقطه در نزدیکی شهرهای معدنی ، که در آن جیوه گام سوخته است. یکی از این نقاط در نزدیکی منطقه حفاظت شده آمده است.

محققان دریافتند که غلظت جیوه در چوب نزدیک به مناطق معدنی است. به خصوص بعد از سال دوم ، غلظت جیوه در این مناطق به طور قابل توجهی افزایش یافته است که احتمالاً با گسترش استخراج طلا در این سالها همراه است. درختانی که در نزدیکی جنگل محافظت می شدند نیز نسبت به سایر مواد معدنی کثیف بودند.

این نتایج نشان داد که درختان می توانند حلقه های رشد را در مورد زمان و شدت آلودگی هوا با جیوه فراهم کنند. به عبارت دیگر ، درختان به روشی طبیعی و حوادث پر هزینه محیطی در اطراف آنها. اگر این روش گسترده باشد ، می تواند ابزاری مؤثر برای شناسایی مناطق آلوده و بررسی تأثیر اقدامات قانونی یا بین المللی مانند کنوانسیون میناماتا باشد.

کنوانسیون میناماتا یک توافق بین المللی است که هدف آن کاهش انتشار جیوه و تأثیرات مخرب آن بر سلامت مردم و محیط زیست است. استفاده از درختان به عنوان شبکه ای از نظارت طبیعی می تواند به اجرای بهتر و مؤثرتر قرارداد کمک کند و محققان و تصمیم گیری های سیاسی را در مناطقی که دستیابی به آن دشوار است فراهم کند.

۵۸۵۸

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما