به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین، «ژن زامبی» عنوان پانزدهمین نمایش حامد رحیمی نصر در مقام کارگردان است که اسفندماه در تالار هما اجرا می شود.
حامد رحیمی نصر پیش از این آثاری چون غریبه، علیمردان خان، خون آشام، دیوار، مرگ خنده دار یک دوچرخه سوار استقامتی، بازمانده های تهران و اوردوز را در کارنامه خود دارد. ، “آلزایمر” ، “اسکیزوفرنی” به کارگردانی “VAR”.
آخرین اثر دراماتیک رحیمی نصر «VAR» بود. تیر و مرداد 1403 در عمارت نوفل لوشاتو اجرا شد و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.
این کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما در سال 1402 دو نمایش «آلزایمر» و «اسکیزوفرنی» را اجرا کرد و «اسکیزوفرنی» پرفروش ترین نمایش زمستان 1402 ایران شد.
سبک نگارش رحیمی نصر گروتسک و پوچ است و آثارش را بر اساس دغدغه های جامعه شناختی و روانشناختی داستان انتخاب می کند.
«ژن زامبی» با نگاهی فانتزی به آینده بشریت، در ادامه آثار اخیر این کارگردان همچون «اوردوز»، «آلزایمر»، «اسکیزوفرنی» است و پس از نمایش موفق «VAR» این بار به دنبال معنی مردم در ریشه مرگ
سیاوش عباسی مجری برنامه ژن زامبی خواهد بود. وی پیش از این در نمایش های آلزایمر، اسکیزوفرنی و VAR با رحیمی نصر همکاری داشته است.
«ماذین السلطنه» روی صحنه تئاتر هما/ تقدیم اولین نمایش به خبرنگاران
نمایش «ماذین السلطنه» به نویسندگی مهران رنجبر و کارگردانی حمیدرضا ملاحسینی از چهارشنبه در تماشاخانه هما اجرا می شود.
به گزارش مشاور رسانه ای، «مذین السلطنه» عنوان نمایشی به نویسندگی مهران رنجبر و کارگردانی حمیدرضا ملاحسینی است که از چهارشنبه 28 در سینماها اکران می شود. دی 1403 اجرای خود را از ساعت 21 در تماشاخانه هما با حضور خبرنگاران آغاز می کند.
بازیگران نمایش مزین السلطنه به پاس قدردانی از جامعه خبرنگاران اولین اجرای خود را به آنها تقدیم می کنند.
بازیگران این نمایش (به ترتیب ورود به صحنه) الهام شعبانی، فاطمه بهارمست و الهه شاه پرست هستند.
«مذین السلطنه» داستان اولین زن روزنامه نگار ایرانی است که در دوره قاجار می زیست و توانست اولین روزنامه زنان ایران به نام «شکوفه» را تأسیس کند.
میزبانی جشنواره تئاتر فجر با سه اجرای هنرمندان دارای معلولیت
چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر آثار منتخب جشنواره های منطقه ای تئاتر معلولان را ارائه می کند.
به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر بر اساس فراخوان منتشر شده، این جشنواره حداکثر یک اثر برگزیده از جشنواره های سراسری سال 1403 را در دو بخش صحنه و خیابان به انتخاب ستاد جشنواره به نمایش می گذارد. .
با توجه به حمایت خیریه از برگزاری جشنوارههای منطقهای تئاتر هنرمندان دارای معلولیت و لزوم حمایت نهادهای هنری از فعالیتهای هنرمندان این حوزه، در راستای حمایتهای اداره کل هنرهای نمایشی در رویدادهای قبلی مانند بیست و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان و بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک با حضور ویژه آثار هنرمندان دارای معلولیت به ستاد برگزاری جشنواره تئاتر فجر تبدیل می شود. با هدف حمایت از گسترش فعالیت هنرمندان میزبان سه نمایش (دو نمایش صحنه ای و یک نمایش خبانی) با راه اندازی این موسسه در سال جاری جزو برندگان جشنواره های منطقه ای برگزار شده توسط خیریه خواهیم بود.
چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از سوم تا سیزدهم بهمن به سرپرستی خیرالله تقیانی پور در تهران برگزار می شود.
فرهاد آییش «حالا مرد» ساخته حمیدرضا نعیمی را تماشا کرد
فرهاد آییش بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در مجموعه تئاتر شهر به تماشای «مرد حالا» نشست.
به گزارش مشاور رسانه ای پروژه، نمایش «جوهر انسان» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی از چهارشنبه 31 فروردین روی آنتن می رود. آذر 1403 در دو نوبت 18:30 و 20:30 در سالن چهار جانبه مجموعه تئاتر شهر اجرا شد. شیدا منوچهری نائینی تهیه کننده برنامه حالا مرد است.
عصر دیروز (یکشنبه 16 دی 1403) فرهاد آییش بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که در آثار قبلی حمیدرضا نعیمی به عنوان بازیگر حضور داشته است، این نمایش را در مجموعه تئاتر شهر تماشا کرد.
میکائیل شهرشتانی، عزالدین توفیق، ستایش رجایی نیا، مرتضی نجفی، محمد سپهری و حسین عارف بازیگران این نمایش هستند.
نمایش «اکنون انسان» به شرح آخرین ساعات زندگی حضرت عیسی مسیح (ع) و محاکمه او در کاخ پیلاطس میپردازد. در این اثر عیسی ناصری یکی او درباره محاکمهکنندگان میگوید: «صداها… صداها مهم هستند، حتی اگر به سکوت منجر شوند». من صدای مردگان را به وضوح صدای زنده ها می شنوم. میدونم باورش برات سخته ولی خونی که تو رگ برگها جریان داره رو حس میکنم. هیچ چیز سخت تر و دردناک تر از غم مدفون در سنگ ها نیست!
طراح صحنه و لباس: ادنا زینلیان، طراح صحنه: میشم نویریان، طراح نور: رضا خزرایی، طراح گریم: بهمن هنر، آهنگسازی: سحر لطفی، فرید حامدی طراحان این نمایش هستند.
سرپرست گروه تئاتر شایا: شهرام کرمی، مشاور کارگردان: شهاب مجدی، خواننده: سحر لطفی، طراحی صحنه و اجرا: حسین طاهر بخش، طراح گریم: بهاره اسدی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: کهرام تارج، منشی صحنه: معصومه کهزادی، مدیر صحنه صحنه: کیانوش ملک، دستیار صحنه: لیلی رفوشه، دستیار طراحی صحنه: روشنک حاکمی، افشانا اذانگو، دوخت لباس: مهدی پناهی، زهرا بهرامی، طراح صحنه و لباس: مونا نصرتی حسینی، تولید متریال: آژانس تبلیغاتی ردوال (نهنگ سرخ)، تیزر: علی درانی، طراح گرافیک: سجاد سلیمی، پوستر حرکتی: امید سکرتی، عکاس: ناصر حسامی. علی درانی عکاس پشت صحنه: معصومه اکرمی مدیر تبلیغات: امیر قلیچی (تئاتر). بازها)، روابط عمومی، مشاور رسانه ای: علی کیهانی (رسانه راوی) در این پروژه با حمیدرضا نعیمی همکاری می کند.
این نمایش که دو بار در روز اجرا می شود با استقبال بسیار خوبی روبرو شد و تا امروز بیش از 2000 نفر برای دیدن این اجرا در تئاتر شهر آمده اند.
جذابیت این حضور مخاطب زمانی بیشتر می شود که مخاطبان و پیروان حضرت عیسی (ع) که گاهی کمتر نمایشنامه ها را تماشا می کنند، کنار هم به تماشای این اثر بنشینند.
57