ارسال 35 جنگنده سوخو به ایران یعنی چه؟

نشنال اینترست با انتشار بیانیه ای مدعی شد روسیه در حال آماده شدن برای تحویل دو فروند جنگنده نسل چهارم سوخو-35 به ایران است. به نوشته این نشریه، تامین هواپیماهای جنگی در شرایط کنونی که معادله امنیتی خاورمیانه به دلیل تحولات سوریه به طور جدی تغییر کرده است، بسیار حائز اهمیت است. به گفته ناظران، اگرچه درست است که روسیه تنها با انتقال دو جنگنده به ایران موافقت کرده است، اما باید گفت که این روند نیز پیشرفت خوب و مثبتی را در تعامل نظامی بین دو بازیگر نشان می دهد.

به گزارش اختاز نیوز، در حالی که ادعا می شود ورود سوخو-35 اساساً موازنه قوا را به نفع ایران تغییر نمی دهد، ممکن است زمینه را برای تغییر موازنه قوا به نفع تهران فراهم کند. ناظران مدعی هستند که دو فروند جنگنده ارسالی اولین محموله هایی هستند که روسیه اخیراً به ایران تحویل داده است. دو بازیگری که به دلیل تحریم های آمریکا و غرب تحت فشار هستند و در عین حال روابط نزدیکی با یکدیگر دارند.

اهمیت سوخو 35 برای سیستم دفاعی ایران

این نشریه همچنین مدعی شده است که روسیه برای تهیه پهپادها و سایر تسلیحات برای جنگ خود در اوکراین به ایران متکی است (ادعای که تهران بارها آن را رد کرده است)، در حالی که حمایت دیپلماتیک روسیه در صحنه جهانی و تهاجم هواپیماهای روسی به ایران، ثابت می کند که دسترسی به تجهیزات نظامی مدرن روسیه بسیار مهم است و می تواند سیستم دفاع هوایی و نظامی این کشور را تقویت کند.

جالب اینجاست که دو فروند سوخو 35 اس ای عرضه شده توسط روسیه در مقایسه با 24 فروند دیگر سوخو 35 اس ای در وضعیت بهتری قرار دارند و از پیشرفته تر و مجهزتر هستند.

24 پرنده دیگر قبلاً توسط مصر، اولین مشتری خاورمیانه ای سوخو-35 روسیه، سفارش داده شده بود. البته طبق ادعای این نشریه در صورت صحت این گزارش ها می توان گفت که تعامل نظامی تهران و مسکو بیش از پیش تقویت شده است، سخنی که در میانه معادلات حاکم بر میانه بسیار حائز اهمیت است. شرق .

نشنال اینترست در ادامه یادداشت ادعایی خود به رویارویی ایران و اسرائیل اشاره کرد و مدعی شد ورود ادعایی سوخو-35 روسی به ایران، تهران را در موقعیت برتر در رویارویی با تل آویو از نظر تکرار سامانه های دفاعی و هوایی در ایران قرار می دهد. آینده نسبت به امروز

مصری‌ها دریافته‌اند که سوخو-35 آنها به رادار قدرتمند روسی Irbis-E مجهز است و در مقایسه با سایر جنگنده‌های قدرتمند و قدیمی‌تر از جمله سری Dassault Rafale فرانسوی (ECM)، جنگنده افسانه‌ای رافال به راحتی در هوا شکست می‌خورد. نیروهای چندین کشور منطقه و به عنوان هواپیماهای جنگی که با تجهیزات ایران رقابت می کنند، یاد می شود. در عین حال ایران که دارای 26 فروند هواپیمای سوخو-35 است، به وضوح قادر به مقابله و شکست رقبای منطقه ای خواهد بود.

ظهور ایران برای افزایش قدرت بازدارندگی

با این حال، طبق گزارش نشنال اینترست، ایران موفق شد با موفقیت به پایگاه هوایی نواتیم اسرائیل حمله کند. جایی که ناوگان اف-35 اسرائیل در آن قرار داشت. ناظران ادعا می کنند که سوخو-35 در قطعات کوچک در سیستم حمل و نقل روسی آنتونوف AN-124 در کارخانه هواپیماسازی کومسومولسک بارگیری و به فرودگاه مهرآباد تهران منتقل می شود.

سپس قطعات سوخو-35 به پایگاه هوایی ایران در همدان ارسال شد. جنگنده های جدید نسل چهارم روسیه ایران پس از مونتاژ با باتری آزمایشی مورد آزمایش قرار می گیرند. علاوه بر این، خلبانان نیروی هوایی ایران آموزش های ویژه ای را برای پرواز با این هواپیماها می گذرانند، در حالی که پرسنل زمینی پروتکل های نگهداری مناسب برای چنین هواپیماهای جنگنده پیشرفته را آموزش می بینند.

اکثر جت های ایرانی از خانواده جت های جنگنده نسل سوم هستند. ایران همچنین اف-4 فانتوم را در زرادخانه خود دارد و اکنون می خواهد سوخو-35 را جایگزین اف-14 تامکت روسی کند. به نوشته این نشریه، اگرچه طی سی سال گذشته گام های جدی برای نوسازی ناوگان نیروی هوایی ایران مانند خرید جنگنده های میگ 24 فولکروم از روسیه در دهه 90 برداشته شده است، اما هیچ اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است.

معرفی سوخو-35 به این معنی است که ایران به سرعت در حال توسعه قابلیت‌های رزمی هوایی خود برای تعادل بهتر رقبای منطقه‌ای خود است. توانمندی های نسل چهارم، ایرانی ها را در موقعیت برتر قرار می دهد. چنین اظهاراتی در شرایطی که فضای امنیتی در خاورمیانه به شدت پیچیده و نامشخص است، حائز اهمیت است. این در حالی است که ناظران مدعی هستند که این ناو جنگی باعث افزایش توان نظامی ایران و تقویت اثر بازدارندگی آن می شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما