احتمال کاهش قیمت دلار با افزایش عرضه پتروشیمی ها و کاهش تنش ها
با لغو نیما و ایجاد بازار تجاری ارز، صنایع می توانند ارز خود را با نرخ عادلانه و متعادل بفروشند. بنابراین با افزایش عرضه از سوی صنایع پتروشیمی و سایر صنایع، نرخ در بازار غیررسمی نیز کاهش می یابد و با کاهش تنش های سیاسی در منطقه، احتمال کاهش قیمت دلار افزایش می یابد.

یک کارشناس اقتصادی گفت: صنایع با لغو نیما و ایجاد بازار ارز تجاری می توانند ارز خود را با نرخ عادلانه و متعادل به فروش برسانند. بنابراین با افزایش عرضه از سوی صنایع پتروشیمی و سایر صنایع، نرخ در بازار غیررسمی نیز کاهش می یابد و با کاهش تنش های سیاسی در منطقه، احتمال کاهش قیمت دلار افزایش می یابد.

سعید اشتیاقی; یک کارشناس بازار مالی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به مسدود شدن صرافی های ارزهای دیجیتال از سوی بانک مرکزی و تاثیر آن بر کاهش نرخ دلار و تتر، گفت: حضور به موقع رهبر بازار در برخورد با صرافی های متخلف. و برگزاری نشست رئیس کل بانک مرکزی با مدیران ارشد شرکت های پتروشیمی روند افزایش قیمت غیررسمی دلار متوقف شد.

وی افزود: صنایع با لغو نیما و ایجاد بازار ارز تجاری می توانند ارز خود را با نرخ عادلانه و متعادل به فروش برسانند. بنابراین با افزایش عرضه از سوی صنایع پتروشیمی و سایر صنایع، نرخ در بازار غیررسمی نیز کاهش می یابد و با کاهش تنش های سیاسی در منطقه، احتمال کاهش قیمت دلار افزایش می یابد.

این کارشناس بازار مالی با اشاره به اینکه افزایش اخیر نرخ دلار هیچ دلیل اقتصادی اساسی ندارد، تصریح کرد: معمولا هر ساله در اواخر سال تقاضای ارز برای شرکت ها افزایش می یابد پس از این مدت و با کاهش تقاضا، نرخ دلار را متعادل می کند.

اشتیاقی با اشاره به اینکه نرخ رسمی ارز در کشور باید معیار قیمت کالاها و تصمیمات مردم باشد، خاطرنشان کرد: در صورت کاهش تقاضا، احتمال کاهش قیمت دلار وجود دارد، بنابراین مردم باید از این موضوع استفاده کنند احساسی وارد بازار نشوید.

وی در پایان تاکید کرد: خواسته اصلی ما فعالان اقتصادی از بانک مرکزی برقراری ثبات پس از کاهش نرخ ارز است که در سال گذشته در سیاست تثبیت بازار شاهد بودیم و امیدواریم این رویه در سال جاری مجددا برقرار شود. بازارها

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما