بر این اساس “جمعیتآیتالله کریمی جهرمی فرمودند: یکی از مصیبتها و آسیبهایی که ما میکشیم این است که گاهی انسان از یک طرف میرود، وقتی میرود آن طرف میآید و چون موافق نیست، به میل خود عمل میکند. مسیر قبلی را رها می کند. این یک فاجعه بسیار خطرناک است.
آیت الله کریمی جهرمی در دیدار با پیامبران اسلام و مسلمین خسروپناه و پارسانیا، اخلاص را اولین گام ضروری که رمز موفقیت در همه امور است دانست و گفت: امیدوارم خداوند متعال به این امر عنایت فرماید. این سخنرانی ها و این فعالیت ها در اصل باقی خواهد ماند. این رمز موفقیت همه است. هر جا اخلاص برای خدا باشد، خداوند متعال یار و یاور انسان خواهد بود و این کار موفق خواهد بود. اگر اخلاص نباشد و برای ثروت و مقام تلاش کنیم، بالاخره حجاب ها از بین می رود و مردم از فضل می افتند.
وی مهندسی فرهنگی را لازمه کار فرهنگی در نظام اسلامی دانست و افزود: باید توجه داشت که ایران فقط مختص این نسل کنونی نیست و به مرزهای کنونی ما ختم نمی شود. این کشور و نسل اسلامی و جوانان پاکشان باید همیشه بتوانند خود را ابراز کنند و بر جوامع تأثیر بگذارند. این هدف مستلزم آن است که کارهای فرهنگی به صورت فنی انجام شود. نه اینکه هوس ها، پندارها، توهمات و افکاری که به ذهنمان خطور می کند را برای پیشنهاد، مطالعه و تایید قرار دهیم و انتظار داشته باشیم که همه به چنین طرح های غیر فنی تشویق شوند! از همان ابتدا باید اهداف و خط و مسیر مورد نیاز برای رسیدن به آن اهداف را طراحی و شکل دهید تا بتوانید کاری مفید و موثر انجام دهید.
جناب آقای کریمی جهرمی به تربیت نسل آینده جامعه اسلامی از فروع حسباء و وظایف مجتهدین و نیز از فروع امر به معروف و نهی از منکر و فریضه همگان نگاه کردند. و او گفت: شما باید با دقت و به طور کامل بررسی کنید که چگونه کودکان و نسل ها آینده را پرورش می دهند تا بتوانند کشور را با عزت پیش ببرند. ایجاد تحول عمیق و ملموس در جامعه با فراتر رفتن از مرزهای ملی و تحت تأثیر قرار دادن همه طبقات و اقشار جوامع اسلامی و غیر اسلامی.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، کشور را پایه ای در دست مسئولان و مردم دانست و گفت: این کشور پایه ای است که خداوند متعال به ما داده و در گذشته در دست دیگران بوده است. ما به آینده یک کشور فکر کردیم تا در آینده آن را به صاحبانش بسپاریم؟ آیا در راستای فرهنگ اصیل اسلامی و انقلاب اسلامی توانسته ایم افرادی را تربیت کنیم که به بهترین نحو بتوانند آینده کشور را رقم بزنند؟
وی در ادامه توصیههای خود، مسئله خانواده را یکی از مهمترین مسائل مطرح در جامعه اسلامی دانست که گستره وسیعی از مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه را در بر میگیرد و میگوید: یکی از مسائل مهم باید رعایت شود. راه انقلاب فرهنگی و هدف گذاری و برنامه ریزی برای خانواده ضروری است. اگر محیط خانواده سالم نباشد، نمی توان نسل سالم و در نتیجه جامعه سالم ایجاد کرد. انسان باید شروع به امر به معروف و نهی از منکر کند: «یا عیّه الذین امانوا قوا انفوسکم و اهلکم ناراه واقودها النناسو و الحجاره» این اثر بزرگ دارای ظرافت هایی است که باید درباره آن فکر کرد; انعکاس و مطالعه کنید و با بیان مناسب و رفتار ملایم و اسلامی کامل کنید. رحمت خدا بر مرحوم آقای فیلسوف، تنها خطیب کشور که گفته می شود از ابتدای زندگی دو لقب را به خانواده خود داده است: آقا و خانم؛ آقا و خانم. او در خانه آقا بود و همسرش در خانه خانم بود. بی ادبی و بدگویی و عصبانی و عصبانی بودن دور از انسانیت است و نباید در خانواده اسلامی باشد.
وی در پایان آن جلسه به آسیب شناسی وضعیت موجود پرداخت و اظهار داشت: یکی از مزاحمت ها و آسیب هایی که ما متحمل می شویم این است که گاهی یک نفر بخشی از راه را پیاده می رود و وقتی می روند نفر بعدی می آید و چون با او موافق نیست، سلیقه را به کار می گیرد و راه قبلی را رها می کند. این یک فاجعه بسیار خطرناک برای این هدف مقدسی است که شما عزیزان در نظر دارید. این ترکیب ها اصلا خوب نیستند. بنگرید اهل بیت علیهم السلام در احادیث به ما چه می فرمایند: «لا أخو فی دین الله» چه فرقی بین شماست غیر از شر خانه ها و شرارت خانه ها. مردم؟» تفرقه، دخل و تصرف متقابل در زندگی یکدیگر و سلب ناموس، از زشتی شخصیت و درون انسان سرچشمه می گیرد. من باید در مورد خودم حرف نزنم آیا می توان با خشنودی و حسادت به پیشرفت جامعه اسلامی کمک کرد؟!
جناب آقای کریمی جهرمی بار دیگر ضمن تجلیل از دبیر و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از خداوند متعال توفیق روزافزون ایشان را در سایه سعادت حضرت ولی عصر ارواحنافشان جهانی خواستار شدند.