دانشمندان در مطالعه ای دریافتند که گیاهخواری و مصرف غیر گوشتی یک تصمیم داوطلبانه نیست و به انواع ژن های بدن افراد بستگی دارد.

به گزارش دیجیاتو، یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی غیر گوشتی و گیاهخواری احتمالاً یک امر داوطلبانه نیست و به چهار ژن در بدن افراد مرتبط است.

مطالعه ای که روز چهارشنبه در PLOS One منتشر شد نشان داد که چهار ژن با توانایی فرد در تغییر سبک زندگی خود به یک رژیم غذایی گیاهی مرتبط است.

بر اساس این تحقیقات، بیش از 5000 گیاهخواری که در سال گذشته گوشت مصرف نمی کردند با بیش از 300000 نفری که به طور منظم گوشت مصرف می کردند، مقایسه شدند.

محققان در این مطالعه از داده های Biobank بریتانیا استفاده کردند. این پایگاه یک منبع عالی برای تحقیقات در زمینه زیست پزشکی است. آنها در ابتدا سه ژن را شناسایی کردند که مستقیماً با گیاهخواری در ارتباط بودند. در مرحله بعد، 31 ژن دیگر را شناسایی کردند که به طور غیرمستقیم با این مشکل مرتبط بودند. در تجزیه و تحلیل ژنتیکی، آنها دریافتند که گیاهخواران نسبت به سایر افراد تنوع بیشتری در این ژن ها دارند. این ممکن است به دلیل نحوه پردازش لیپیدها یا چربی ها در بدن باشد. در نهایت، این مطالعه چهار ژن را به عنوان کلید انتخاب برای گیاهخوار شدن شناسایی کرد.

دکتر، استاد بازنشسته پاتولوژی در دانشگاه نورث وسترن و رهبر تیم تحقیقاتی. نبیل یاسین می گوید: اکنون می توان گفت که ژنتیک نقش مهمی در گیاهخواری دارد و ممکن است برخی افراد از نظر ژنتیکی در گیاهخواری بهتر عمل کنند و مصرف گوشت را کنار بگذارند.

یاسین همچنین توضیح داد که اعمال مذهبی و فرهنگی و همچنین دلایل بهداشتی، اخلاقی و زیست محیطی باعث می شود برخی افراد تمایل کمتری به مصرف گوشت داشته باشند. با این حال، آنها همیشه کاملاً موفق نیستند.

او گفت: «اکثر کسانی که خود را گیاهخوار معرفی می کردند، به طور غیرمستقیم به خوردن گوشت در هنگام پاسخ دادن به سؤالات اعتراف کردند. همچنین افراد زیادی هستند که می خواهند گیاهخوار شوند اما نمی توانند این کار را انجام دهند. تحقیقات ما نشان داده است که ژنتیک در گیاهخوار شدن نقش دارد.

دکتر «خوزه اردوواس» استاد تغذیه و ژنتیک دانشگاه «تافتس» در ماساچوست گفت: «نتایج این مطالعه می‌تواند به معیار‌های سلامتی در آینده تبدیل شود. این مطالعه ارتباط پیچیده بین ژن‌ها و انتخاب غذایی را برجسته می‌کند و نشان می‌دهد که در آینده ممکن است توصیه‌های غذایی شخصی‌تر شده و براساس استعداد‌های ژنتیکی افراد در نظر گرفته شود.»

یاسین گفت: “گیاهان و گوشت ها از نظر پیچیدگی چربی متفاوت هستند.” بنابراین برخی از افراد ممکن است از نظر ژنتیکی به لیپیدهای خاص موجود در گوشت نیاز داشته باشند.

این مطالعه افرادی را که از نظر ژنتیکی مستعد گیاهخواری هستند شناسایی نکرد، اما محققان امیدوارند در مراحل بعدی بتوانند این موضوع را بررسی کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *