آیا وجود شپش در برخی مدارس صحت دارد؟

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ گزارشی از ابتدای سال تحصیلی تاکنون مبنی بر اینکه کلاسی به دلیل شیوع پدیکلوز یا شپش سر مجازی شده باشد، اصلا به دست ما نرسیده است و این عمل نباید هم اتفاق بیفتد.

به گزارش بازتاب آنلاین«اعظم گودرزی» مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، در پاسخ به این سؤال که آیا اخبار مبنی بر غیر حضوری شدن کلاس‌های درس دانش‌آموزی در برخی مدارس به علت شیوع شپش صحت دارد؟ گفت: خیر، ما برنامه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دار را طبق روال هرساله در مأموریت‌ها و فعالیت‌های خود با همکاری دفتر پیشگیری از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و حوزه بهداشت مدارس انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: ۶۵۰۰ مراقب سلامت در سطح مدارس داریم که یکی از وظایف آن‌ها با شروع سال تحصیلی، غربالگری دانش‌آموزان است. غربالگری بیماری پدیکلوز یا شپش سر نیز جزء اولویت‌هایی است که این مراقبان انجام می‌دهند.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هیچ گزارشی از ابتدای سال تحصیلی، یعنی مهرماه ۱۴۰۳، تاکنون مبنی بر اینکه کلاسی به دلیل شیوع پدیکلوز یا شپش سر مجازی شده باشد، اصلا به دست ما نرسیده است و این عمل نباید هم اتفاق بیفتد.

گودرزی تصریح کرد: در واقع اگر طی غربالگری‌هایی که می‌شود، دانش‌آموزی درگیر معضل شپش باشد، باید با والدین دانش‌آموز به شکل خصوصی صحبت کنند و بدین گونه نباشد که استیگما (انگ اجتماعی) به دانش‌آموز بچسبد و کسی در مدرسه‌ی دانش‌آموز متوجه شود.

وی تصریح کرد: ضمن اینکه با همکاری مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش وزارت بهداشت، آن دانش‌آموز تحت پیگیری و درمان قرار می‌گیرد و همراه سایر دانش‌آموزان با رعایت بهداشت فردی، آموزش‌های لازم به او داده می‌شود. لذا این که به دلیل شپش، کلاس مجازی شود را تا به حال اصلا نداشتیم.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما