به گزارش مانی بان، انتقال وجه از کارت به کارت یکی یکی از رایج ترین روش های پرداخت در جامعه امروزی است. این در حالی است که بانک مرکزی برای جلوگیری از پولشویی و سفته بازی محدودیت هایی را در قالب محدودیت کارت به کارت در نظر گرفته است. مبلغی که می توانید روزانه از یک کارت به کارت دیگر انتقال دهید به عوامل مختلفی از جمله نوع بانک، نحوه انتقال (از طریق تلفن، خودپرداز، اینترنت و …) و سیاست های بانک مرکزی بستگی دارد.
محدودیت های انتقال کارت به کارت بسته به روش تراکنش متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه حواله سیمی با محدودیت انتقال پول اپلیکیشن موبایل متفاوت خواهد بود.
بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری باید روزانه 100 میلیون ریال (10 میلیون تومان) سقف انتقال وجه افراد حقیقی از طریق درگاه های اینترنتی خود را تعیین کنند. همچنین برای افراد حقیقی بدون تشکیل پرونده مالیاتی سقف انتقال وجه اینترنتی ماهانه یک میلیارد ریال (100 میلیون تومان) است.
این محدودیت ها شامل تمامی روش های انتقال وجه اعم از کارت اینترنتی به کارت می شود و برای تمامی بانک ها به صورت یکسان اعمال خواهد شد. انتقال روزانه وجه از کارت به کارت در دستگاه های خودپرداز، همراه بانک و اینترنت بانک 10 میلیون تومان و در نرم افزارهای پرداخت به 5 میلیون تومان می رسد.
همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه های کارت خوان 50 میلیون تومبا با یک کارت و 200 میلیون تومبا با تمامی کارت های هر فرد می باشد که کنترل سقف اعلامی بر عهده موسسه اعتباری صادر کننده کارت می باشد.
همچنین حداکثر سقف تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت حضوری 200 میلیون تومان و در شعب بانکی 400 میلیون تومان است. ضمنا سقف مبلغ حواله ساتنا در شعب بانکی با ارائه مدارک نامحدود می باشد.
باید گفت؛ حداکثر برداشت نقدی از دستگاه های خودپرداز برای هر کارت بانکی 200000 تومان می باشد.