به گزارش مانیبان، علی دهقان کیا با تاکید بر اینکه به دنبال اجرای قانون هستیم و هیچ مطالبه دیگری از دولت نداریم، گفت: افزایش حقوق طبق بندهای یک و دو ماده 41 قانون کار انجام می شود. طبق بند 1 اصل 41 دولت برای افزایش حقوق باید تورم سالانه را در نظر بگیرد و در صورت پاسخ به تورم نبود بند 2 به این معنی است که سبد خانواده ملاک افزایش حقوق است. وی مواد 96 و 111 قانون تامین اجتماعی را ملاک افزایش حقوق مستمری بگیران اعلام کرد و گفت: طبق ماده 96 افزایش حقوق باید متولی هزینه ها باشد. و ماده 111 که پیرو ماده 41 قانون کار است که حداقل دستمزد بازنشستگان را تعیین می کند.
دهقان کیا با تاکید بر اینکه نارضایتی و اعتراض مزدبگیران ناشی از هرج و مرج و بی توجهی به قوانین است، گفت: رضایت آحاد جامعه همواره مورد تاکید بوده است، اما عملکرد مسئولان در گذشته به گونه ای بوده است که نه تنها ما این کار را نکرده ایم. به اهداف خود نرسیدیم، اما در راه هستیم. ما برای رسیدن به اهداف حرکت نکرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه سیاست های کلی نظام ابلاغی از سوی رهبر انقلاب باید به صورت اسناد قبلی اجرا شود، گفت: هر قانونی که اجرا، تغییر یا اصلاح می شود باید در چارچوب سیاست های ابلاغی رهبری باشد اما شاهد هستیم. که باید توجه لازم را به سیاست های کلی تامین اجتماعی داشته باشد.
رئیس کانون بازنشستگان استان تهران با تاکید بر اینکه سازمان تامین اجتماعی بیشترین خدمات را به کارگران و بازنشستگان ارائه می کند، گفت: تامین اجتماعی باید 18 تعهد را در قبال بیمه شدگان و بازنشستگان انجام دهد به همین دلیل سازمان های بازنشستگی نسبت به این موضوع حساس هستند. سازمان و با تمام توان به دنبال حفظ اموال سازمان هستند.
وی در ادامه با اعلام اینکه نقدهایی به بودجه 1404 داریم گفت: انتقادات زیادی به بودجه وارد است که مهم ترین آن افزایش 20 درصدی حقوق کارکنان کشوری و لشکری است.
دهقان کیا با تاکید بر اینکه افزایش حقوق کارکنان دولت منوط به مصوبه شورای عالی کار است، گفت: در ماده 41 قانون کار و 125 قانون بازنشستگان کشوری و لشکری تاکید شده است که افزایش حقوق باید متناسب با تورم باشد، بله. افزایش 20 درصدی با تورم قابل مقایسه نیست.
رئیس کانون کارگران بازنشستگان استان تهران با اعلام اینکه در سیاست های کلی تامین اجتماعی ابلاغی رهبر انقلاب بر ایجاد رفاه عمومی و رفع خط فقر تاکید شده است، گفت: افزایش 20 درصدی دستمزدها نه تنها موجب نمی شود. کمک به ایجاد رفاه و از بین بردن خط فقر، بلکه ایجاد خلاء. می شود سفره مردم.
وی با اعلام اینکه مرکز آمار و بانک مرکزی تورم را حدود 40 درصد اعلام کرده است، گفت: واقعیت این است که تورم از این رقم بالاتر است به همین دلیل افزایش 20 درصدی حقوق و دستمزد را قبول نداریم.
دهقان کیا ادامه داد: در حالی که حداقل دستمزد 7 میلیون و 166 هزار تومان است، سبد معیشتی 25 میلیون تومان تعیین شده است که نشان می دهد حداقل دستمزد کمتر از یک سوم سبد معیشتی است و این دستمزد تنها مناسب نیست. برای زندگی، بلکه برای بقا نیز کافی نیست.
V یکی یکی دیگر از مشکلات بودجه 1404 بی توجهی به مطالبات سازمان تامین اجتماعی است و گفت: در برنامه هفتم توسعه بر پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی تاکید شده است اما نه تنها اقدامات موثری برای پرداخت این بدهی انجام نشده است. ، بلکه میزان بدهی دولت سالانه افزایش می یابد. جمع می شود و اگر مبلغی را در نظر بگیرید بسیار کمتر از بدهی هایی است که سالانه ایجاد می شود.
رئیس کانون بازنشستگان استان تهران بزرگترین چالش سازمان تامین اجتماعی با دولت ها از گذشته تا کنون را 26 مصوبه معضل اعلام کرد و گفت: قرار بود دولت از 26 پست شغلی که به وعده خود عمل نکرده اند، سهم کارفرما را پرداخت کند. در تمام این سال ها و اکنون بدهی ثابت دولت برای کمک های اجتماعی از مرز 900 تلاش عبور کرده است.
وی با بیان اینکه بزرگترین چالش این سازمان ایجاد بدهی های جاری توسط دولت است، گفت: در نتیجه عدم پایبندی به تعهدات، دولت در صورت دریافت خدمات از سازمان تامین اجتماعی برای امسال 341 فقره همت بدهکار است. سازمان. اما پولش را به موقع پرداخت نمی کند.
دهقان کیا با بیان اینکه در بندهای 3 و 4 سیاست های کلی تامین اجتماعی ابلاغی از سوی رهبری بر عدم ایجاد بدهی از سوی دولت تاکید شده است، گفت: این 26 قانون همچنان باعث افزایش میزان بدهی عمومی و بحران جامعه می شود. امنیت که خلاف سیاست های مدیریتی است.
رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران با بیان اینکه در بودجه 1404 تاکید شده است که بدهی دولت به تشکل ها باید به سادگی تعیین شود که این مصوبه مغایر با قانون است. دادگاه عمومی که 105 قاضی داشت، 97 قاضی رای دادند. به نفع تامین اجتماعی و دولت محکوم شد.
وی با بیان اینکه هیچ یک از حقوق مالی در بخش های مختلف به روش ساده تعیین نمی شود، گفت: بر اساس ماده 522 قانون خدمات اجتماعی مهریه و مهریه باید به روز شود که برای بسیاری از بدهی های دولتی نیز پیش بینی قانونی دارد. .
دهقان کیا با تاکید بر اینکه اگر دولت ها بدهی های سازمان تامین اجتماعی را به موقع پرداخت می کردند اکنون وضعیت سازمان بسیار بهتر بود، گفت: تامین اجتماعی در سال 92 63 همات با دولت فاصله داشت و در آن زمان زمان با آن پول می توانستیم 18 میلیارد دلار بپردازیم. در سال 1400 بدهی سازمان به دولت به 460 همات رسید که با پول آن توانستیم 17 میلیارد دلار بخریم که نشان می دهد امسال که سازمان 900 همات بدهکار است. به گفته دولت تنها با این پول می توان 13 میلیارد دلار خرید کرد.
وی وضع 26 قانون تامین اجتماعی و سوء نیت دولت ها در ایفای تعهدات را موجب ایجاد بحران اختلاف در سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد و اظهار داشت: سوء نیت دولت ها باعث شده منابع و هزینه های سازمان سقوط کرده و اختلاف ایجاد شود. که ادامه این روند باعث بحران تامین اجتماعی، اعتراض کارگران و بازنشستگان و در نهایت بحران برای نظام خواهد شد.
رئیس کانون کارگران بازنشسته استان تهران با اشاره به موضوع بهرهوری داراییهای دولت در بودجه 1404، افزود: دولت باید داراییها را برای بهرهوری به بخش خصوصی واگذار کند اما با توجه به رقم بالایی که دارد، امکانپذیر نیست. برای خرید، و باید 10٪ باشد.” دریافت نقدی و مابقی به صورت اقساطی. اکنون که سازمان تامین اجتماعی از دولت طلبکار است، دولت نمی تواند پیش پرداخت 10 درصدی را دریافت کند و حتی بخشی از بدهی ها را به سازمان تامین اجتماعی واگذار کند تا بدهی های دولت به این سازمان کاهش یابد.
وی با اعلام اینکه برخی از اعضای شورای اسلامی با تسویه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی مخالف هستند، گفت: در بودجه 1404 آمده است که دولت 200 بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی و سایر طلبکاران پرداخت خواهد کرد، اما این پیشنهاد بسیار احمقانه است، زیرا بخشی که مربوط به تشکیلات این 200 حمت است نامشخص است، بنابراین پیشنهاد می کنیم دولت بدهی سال جاری 340 حمت را در بودجه لحاظ کند. سال آینده و 200 حمت بدهی خود را بپردازید.
وی با انتقاد شدید از زمزمه ادغام واحد پردازش صندوق ها گفت: این تفکری است که سال ها علیه سازمان تامین اجتماعی دنبال می شود و امسال با واریز سهام شماره 927 وارد خزانه عمومی شده است. درمان تامین اجتماعی
رئیس کانون کارگران بازنشسته تهران افزود: از سال 54 تا 83 به هر مرکز درمانی مراجعه می کردیم، تمام امکانات درمانی رایگان بود و پولی نمی دادیم، برای درمان غیرمستقیم 30 درصد فرانشیز و 10 نفر فرانشیز می دادیم. درصد برای درمان بیمارستانی، اما در سال 1362 تبصره ماده 2 قانون ساختار جامع تامین اجتماعی درمان را به دو بخش اساسی تقسیم کرد. بیمه تکمیلی که باید ظرف مدت 6 ماه آیین نامه درمان پایه را تدوین می کرد تا بیمه شده بتواند به هر مرکزی مراجعه کند و ریالی برای درمان پرداخت نکند، اما دولت درمان اساسی را فراموش کرد و روی بیمه تکمیلی تمرکز کرد.
دهقان کیا با اعلام اینکه سازمان تامین اجتماعی بیش از 50 درصد جمعیت کشور را تحت پوشش دارد، گفت: در صورت مکلف شدن دولت، دولت برای درمان این 50 درصد جمعیت یک ریال به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نخواهد کرد. و متعهد به ارائه درمان رایگان برای کل جمعیت است. البته دولت بیمه درمانی را اجرا کرد اما تامین اجتماعی را فراموش کردند.
وی ادامه داد: اگر پیشنهاد دولت به مرحله اجرا برسد و یکپارچه سازی صندوق های درمان محقق شود، این 50 درصد که خدمات مناسبی از سازمان تامین اجتماعی دریافت می کنند به خیل محرومان درمان خواهند پیوست.
رئیس کانون بازنشستگان استان تهران از روند بیمه تکمیلی انتقاد کرد و گفت: اگرچه باید با کارکنان و بازنشستگان تامین اجتماعی برخورد اساسی شود اما به دلیل کاهش میزان و کیفیت خدمات درمانی توسط جامعه، بیمه تکمیلی را برای بازنشستگان وضع کردند. سازمان امنیتی
وی با اعلام اینکه 2 درصد از حقوق بازنشستگان برای درمان کسر می شود، گفت: علاوه بر این 2 درصد، امسال برای هر نفر 305 هزار تومان برای بیمه تکمیلی تعیین شده است که 152 هزار و 500 تومان آن توسط بیمه شدگان پرداخت می شود. بازنشستگان و مابقی توسط تامین اجتماعی پرداخت می شود. اما امسال این رقم به 500 هزار تومب می رسد و بخش قابل توجهی از حقوق بازنشستگان به درمان اختصاص می یابد.
دهقان کیا گفت: اخیراً این بحث مطرح شده که می خواهند سرپرستی را تعیین کنند که درصدی از بیمه تکمیلی را برای نظارت برعهده بگیرد. اینها میلیاردها تومان ساکن هستند که با مخالفت جدی مراکز بازنشستگی مواجه شده است. نیازی به تعیین ناظر نیست زیرا به شرطی که سازمان تامین اجتماعی حق بیمه را به موقع پرداخت کند یا خود سازمان مسئولیت نظارت را بر عهده بگیرد می توانیم بیمه تکمیلی را طبق روال فوق اجرا کنیم.
دهقان کیا با تاکید بر اینکه هیچ کمکی از دولت نمی خواهیم گفت: راه دوم این است که دولت ماهانه سهم کارفرمای 26 شغلی را به سازمان تامین اجتماعی واریز کند یا این مشاغل را زیر پوشش صندوق های دیگری از جمله این مشاغل بگیرد. به عنوان بیمه کشاورزی، صندوق بازنشستگی فولاد، صندوق بازنشستگی کشوری و لشکری یا سایر صندوق ها.
وی با اشاره به پیشنهاد اتحادیه بازنشستگان گفت: پیشنهاد اتحادیه بازنشستگان این بود که حقوق سال بازنشستگی بر حداقل حقوق سال بازنشستگی تقسیم شود و حاصل تقسیم حقوق سال 1403 بر آن کم شود. حداقل حقوق در سال جاری نتیجه باید در 90 درصد ضرب و در حداقل دستمزد سال جاری ضرب شود. از آنجایی که قرار است این 90 درصد در سه مرحله 40 درصد، 30 درصد و 30 درصد اجرا شود، در سال اول این عدد در 40 درصد ضرب می شود که تعیین کننده افزایش حقوق در سال است و برای سال های بعد، عدد در 30 ضرب می شود. درصد به حقوق اضافه می شود.