یکی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در حالی از جرم انگاری در لایحه عفاف و حجاب دفاع می کند که پیشتر گفته بود جرم انگاری در این لایحه برای مردم انجام نشده است.
مهدی باقری، عضو کمیسیون ویژه بررسی قانون عفاف و حجاب در گفتگو با مگتو در خصوص جرم انگاری عفاف و حجاب گفت: راهی که ما با جرم انگاری و نقض عفاف در پیش داریم و آیا لایحه حجاب به آن اشاره دارد. عامه مردم یا به طبقه افرادی که عمدا و آگاهانه سعی در برهم زدن آرامش روحی و روانی جامعه دارند؟ وقتی جرم را تعریف می کنیم، منظور مجرم است و مجرم به معنای فردی نیست که سهوا یا سهوا مرتکب جرم شود، بلکه فردی است که آگاهانه فرهنگ بد و غلط پرهیز از حجاب، برهنگی و بدپوششی را ترویج می کند. در مورد عموم مردم اصلا اینطور نیست.»
وی افزود: مردم بدانند که با رویکرد قانون فوق از ابتدا با ملایمت برخورد شده است بنابراین البته باید با افرادی که اقلام یا کالاهایی را برای مصلحت مالی وارد یا تولید می کنند که منجر به فساد اخلاقی می شود برخورد شود. در جامعه. حال با در نظر گرفتن این اصول آیا در برخورد با حجاب باید به مجازات های زندان و بازدارنده متوسل شد یا از روش های دیگری استفاده کرد؟ تمرکز ما در کمیسیون بررسی قانون عفاف و حجاب، استفاده از روش های دیگر بود یکی یکی از این روش ها جریمه است که این تصور را ایجاد می کند که قصد داریم تعداد زیادی از افراد را مانند جرایم رانندگی مجازات کنیم که این درست نیست.
این نماینده در مهر ماه 1402 در خصوص جرم انگاری در این قانون به ایلنا گفت: ما جرم انگاری را نه برای مردم، بلکه برای افرادی قرار داده ایم که قانون شکن هستند. ، دزدی و قانون شکنی و از بین بردن حقوق مردم.
وی گفت: معمولاً این افراد که اطرافیانشان نیز با چنین فرهنگی زندگی می کنند، روزی در دام قانون می افتند و در زندان می افتند. ساده هایی که مردم نوشته اند، به آن توجه نکنید. برای دختران نوجوانمان، تازه آمدیم، بحث فرهنگی را وارد کردیم و نوعی قانون نوشتیم که می گوید اگر ببیند با یک مجرم شغلی چگونه رفتار می شود، مرتکب آن جرم نمی شود.