گزارش کردن مبنای تفکر و فرهنگ تبلیغیحجت الاسلام علیرضا حدادیان، کارشناس مذهبی درباره چشم زخم گفت: گاهی حقیقت و دروغ آنقدر در هم می آمیزند که به راحتی نمی توان آنها را تشخیص داد.
ایکنا نوشت: به خصوص زمانی که مردم سعی می کنند از حقیقت برای القای دروغ استفاده کنند. شرایط زمانی پیچیده تر می شود که باورهای نادرست به شکل خرافات در افکار و عقاید ریشه دوانند و افرادی که مشکل دارند و نمی خواهند یا نمی توانند راه درستی برای حل مشکل خود بیابند به دنبال راه حلی ساده می گردند.
در چنین شرایطی، تنها تفکر روشن که زیبایی یک مسلمان است، با نصایح ائمه معصومین(ع) است که می تواند تفاوت حقیقت و دروغ، راست و خرافه و توکل بر خدا را بر اساس موازین اسلامی تشخیص دهد. به عنوان) و با استفاده از عقل و حکمت خداوند به او عطا کرده است تا گرهی از زندگی اش بگشاید.
شاید زمانی اعتقاد بر این بود که با پیشرفت بیشتر علم و افزایش آموزش، موضوع خرافات کنار گذاشته می شود، اما متاسفانه در عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی، خرافات و اعتقاد به جادو و طلسم دیگر تنها بخشی از زندگی روزمره نیست، بلکه همچنین در میان تحصیلکردگان و با تجمعات ورزشی و سیاسی، اقتصاد نیز افزایش یافته است.
اما چرا چنین گرایشی به خرافه وجود دارد و آیا چشم زخم نیز جزء این خرافه است؟