آمار بالای تصادفات در این ساعات روز! / هشدارهای رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در مورد نکات ایمنی!

در بزرگ راه ها به دلیل سرعت بالای رانندگان و کم توجهی آن ها به مسیر معمولا تصادفات سنگینی رخ می دهد. همچنین در ساعات بین 4 تا 8 صبح نیز به دلیل خواب آلودگی تصادفات زیادی رخ می دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران گفت: رانندگان در هنگام توقف اضطراری یا تصادفات غیر قابل حرکت باید از علائم ایمنی و مثلث های خطر در فاصله 70 متری استفاده کنند.

به گزارش پی ام آپ به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ سردار حمیدی با اشاره به تصادفات در بزرگراه ها گفت: یکی از حوادثی که به ویژه در بزرگراه ها با سرعت بالا رخ می دهد توقف خودرو به هر دلیلی از جمله خرابی و تصادف است که بسیار خطرناک بوده و باعث بیشتر تصادفات می شود.

وی افزود: مهم ترین نکته برای راننده در چنین مواقعی ایمن سازی وسیله نقلیه است زیرا اگر لحظه ای توقف کند و پشتیبان گیری انجام نشود قطعاً تصادفات سنگینی رخ می دهد زیرا سایر رانندگان در این مسیرها تردد می کنند و توجه کافی و لازم را به جلو ندارند و این اتفاق منجر به تصادف می شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران گفت: رانندگان پس از خرابی، ترمز اضطراری یا تصادفات بی حرکت باید از علائم ایمنی و مثلث های خطر در فاصله 70 متری استفاده کنند.

وی گفت: حوادثی که پس از خرابی و پس از تصادف رخ می دهد به دلیل عدم درک خطر تصادف توسط رانندگان و عدم اطلاع از اینکه سایر رانندگان عبوری ممکن است با آن برخورد کنند، است.

سردار حمیدی با اشاره به محدودیت میدان دید، خلوت بودن جاده ها و احتمال تجربه سرعت غیرمجاز در ساعات خلوت صبح، گفت: حتی از ساعت 4 صبح تا 8 صبح به دلیل خستگی رانندگانی که ساعت ها رانندگی کردند احتمال تصادف زیاد است. 6 درصد از تصادفات منجر به فوت و جرح در این ساعات رخ می دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران تصریح کرد: در ابتدای صبح وضعیت ترافیکی خوبی در سطح شهر تهران داریم و به پایان تابستان نزدیک می شویم که قطعاً بر تعداد سفرها افزوده می شود و بر وضعیت ترافیکی شهر تأثیر می گذارد.

سردار حمیدی گفت: فرهنگ رانندگان در نقاط مختلف کشور متفاوت است و این رفتارها به طرق مختلف بر ترافیک تاثیر می گذارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران افزود: دغدغه اصلی پلیس علاوه بر کنترل و روان سازی ترافیک بیشتر بر موضوع فرهنگ سازی در بین آحاد جامعه و به ویژه کاربران جاده ای است.

سردار حمیدی با بیان اینکه فرهنگ ترافیک معمولاً تحت تأثیر عوامل زیادی از جمله ترویج فرهنگ است، گفت: یکی دیگر از ابعاد فرهنگ ترافیک، رفتار ترافیکی رانندگان در فرهنگ های مختلف و تأثیر رانندگی آنها بر ترافیک شهری به ویژه در جاده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *