آقای رئیس کمیسیون بهداشت! ماستمالی را نمی دانیم.

عصر ایران; مصطفی دانده – 9 بیمار در یک روز به دلیل عوارض جراحی آب مروارید بینایی خود را از دست دادند. خبر تکان دهنده و غم انگیز!
عمل جراحی آب مروارید یک عمل کم خطر است اما همین عمل ساده در بیمارستان نقاه تهران آینده 9 نفر را از دست داده است.
تصور کنید به امید بهبود بینایی خود به بیمارستان می روید و سپس بینایی خود را از دست می دهید. این چیزی بیش از یک تراژدی انسانی نیست.

پس از انتشار این خبر، انتظار می رفت که وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور در محل، از رسانه ها با وجود سکوت بیمارستان تشکر کنند و جزییات حادثه را به اطلاع عموم برسانند.
اما متأسفانه در این کشور اغلب انتظار برای پاسخگویی مسئولان بیهوده است.

واکنش آقای شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به این اتفاق را بخوانید:
بیش از یک ماه از این موضوع می‌گذرد و هر روز گروهی می‌خواهند این موضوع را برجسته کنند و به شأن سلامتی که جمهوری اسلامی ایران به آن افتخار می‌کند، لطمه بزنند. و قبلا هم اتفاق افتاده است، اما نمی دانم چرا رسانه های خارجی این بار آن را گزارش کردند. این نشان می دهد که اتفاقات دیگری پشت این اتفاقات نهفته است و باید اجازه دهیم مراحل قانونی طی شود و انجام شود.

آقای دکتر شهریاری یکی از پزشکان این بیمارستان رسانه ها را متهم کرد که به جای همدردی با قربانیان و بررسی ماجرا، این خبر را برجسته کرده اند.

آقای شهریاری شاید شما شغل خود را بلد نباشید اما ما اهالی رسانه وظیفه خود را به خوبی می دانیم که اینگونه فجایع را اطلاع رسانی کنیم و آنها را محاکمه کنیم تا کسانی که با جان مردم بازی می کنند پاسخگو باشند.
آیا این چیز کوچکی است؟ 9 نفر بینایی خود را از دست دادند! آیا این به شأن نظام سلامت کشور لطمه می زند یا انتشار اخبار آن؟

چنین حادثه ای در همه جای دنیا رخ می دهد. بیمارستان برای روشن شدن همه جوانب ماجرا به شدت در حال بازرسی است. اما رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ایران به جای حمایت از مردم، در کنار همکارانش قرار گرفت و گفت: شتر دیدی، ندیدی!

آقای شهریاری، شما، وزارت بهداشت و مسئولان بیمارستان نگاه باید به مردم توضیح دهید که چرا این اتفاق افتاده است. رسانه ها نیز موظفند این پرونده را پیگیری کنند تا حقیقت آشکار شود.

در بیمارستانی که شما پزشک هستید، تعداد عینک های بیمار اشتباه نیست. او بینایی خود را از دست داده است. پیشنهاد می کنم یک روز چشمانتان را ببندید و زندگی را بدون دیدن تجربه کنید تا بتوانید عمق این فاجعه را درک کنید.

نه تنها بیمارستان، بلکه شما که در تلاش برای «تامین مالی» این ماجرا هستید نیز باید پاسخگو باشید. مردم بدانند که نمی شود به این راحتی با جان بیماران بازی کرد و از مسئولیت فرار کرد.

آقای شهریاری فرض کنیم این روزها انتخابات است و شما به رای مردم نیاز دارید. بهتر است با مشکلات مردم کنار بیایید و به دغدغه های آنها رسیدگی کنید. پنهان کردن مشکلات زیر فرش نه تنها چیزی را تمیز نمی کند، بلکه باعث کثیف شدن بیشتر اتاق می شود.

آقای رئیس جمهور که خود پزشک هستید، باید در این موضوع دخالت کنید و وزیر بهداشت را موظف کنید که به طور جدی به این موضوع رسیدگی کند. نباید این تصور را ایجاد کرد که می توان بینایی را از مردم گرفت و به زندگی عادی خود ادامه داد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما