کاروک و اکتاویا دو محصول اشکودا هستند که پارس ساتر هوشمند در سیستم یکپارچه خودروهای وارداتی معمولی عرضه می کند.

اخیراً سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی فعالیت خودرو را مجدداً راه اندازی کرده و چندین خودرو وارداتی برای متقاضیان عادی در نظر گرفته شده است. یکی یکی از برندهای مطرحی که محصولات آن در دور جدید ثبت نام خودروهای وارداتی قابل مشاهده است، برند اشکودا است که توسط پارس ساتر هوشمند به بازار ایران معرفی شد و از طریق این شرکت به دست متقاضیان رسید.

شرکت پارس ساتر هوشمند در این دوره از ثبت نام خودروهای وارداتی دو محصول اشکودا را در نظر گرفته و اشکودا اکتاویا و اشکودا کاروک را به فروش خواهد رساند. در حال حاضر طبق اعلام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، قیمت اشکودا کاروک در مبادی ورودی 20.000.000.000 ریال و قیمت اشکودا اکتاویا 19.000.000.000 ریال است.

https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Auto

در زیر به بررسی مشخصات و ویژگی های این دو محصول اشکودا می پردازیم، اما قبل از پرداختن به این جایگاه، لازم است چند نکته را بدانیم. نکته اول این است که همانطور که گفته شد; قیمت این دو محصول اشکودا قیمتی است که در مبادی ورودی محاسبه می شود و قیمت نهایی خودروهای مذکور طبق مصوبات شورای رقابت و پس از ارائه کلیه اسناد و مدارک مثبته و بر اساس آخرین قیمت ها ضوابط تایید شده توسط هیات تعیین و تثبیت قیمت، توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و متعاقبا در سامانه بارگذاری خواهد شد.

بدیهی است در هنگام صدور فاکتور نهایی هزینه ها و هزینه های قانونی پس از ارسال به قیمت های قطعی و مصوب از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، اسقاط خودروهای فرسوده، باربری و … اضافه می شود.

عرضه دو محصول اشکودا؛ کاروک و اکتاویا به سیستم رسیدند.

نکته دیگر اینکه قراردادهای فروش باید صرفاً بر اساس مفاد اجرایی قانون حمایت از مصرف کننده خودرو منعقد شود. از این حیث و در انواع فروش و پیش فروش توسط شرکت های واردکننده، مفاد مندرج در جدول ماده 4 آیین نامه اجرایی فوق الذکر و اصلاحات آن ملاک عمل خواهد بود.

از طرفی لازم است بدانید کسانی که خودروی وارداتی را که در مراحل قبلی خودرو را انتخاب کرده اند ثبت نام کرده اند و گزینه ارسال به شرکت سازنده خودرو یا رزرو را در پورتال خود مشاهده کرده اند، امکان انتخاب خودرو در آدرس اینترنتی را نخواهند داشت. این مرحله

ویدئوی معرفی اشکودا کاروک

نیروی محرکه اشکودا کاروک پارس ساتر اسمارت توسط یک موتور 1.4 لیتری توربوشارژ با فناوری TSI تامین می شود. در نهایت این موتور می تواند 150 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور تولید کند و آنها را در اختیار یک گیربکس 7 سرعته اتوماتیک دوکلاچه قرار دهد. نیروی تولید شده در این خودرو از طریق گیربکس به چرخ های جلو منتقل می شود و این یعنی با یک کراس اوور دیفرانسیل جلو روبرو هستیم.

عرضه دو محصول اشکودا؛ کاروک و اکتاویا به سیستم رسیدند.

اگرچه اشکودا کاروک محصولی نسبتاً مقرون به صرفه در بازارهای جهانی محسوب می شود، اما توانسته ویژگی های خوبی را در خود جای دهد که ارزش خرید این خودرو را نسبت به رقبای خود بالاتر می برد. 6 ایربگ ده نقطه ای، تهویه اتوماتیک دو کاناله، سیستم چند رسانه ای با صفحه نمایش لمسی، تقویت کننده دیجیتال عقب، سنسور نور، کروز کنترل، گرمکن صندلی های جلو، سیستم تصفیه هوای کابین، ترمز دستی برقی، نگه داشتن خودکار، پارک خودکار، خروجی پارک خودکار ، استارت دکمه ای، فرمان دی رادار نقطه کور، سنسورهای پارک جلو و عقب، صندوق عقب برقی و غیره. آنها تنها بخشی از ویژگی های این کراس اوور اروپایی هستند.

ویدئوی معرفی اشکودا اکتاویا

اشکودا اکتاویا 2023 مانند سایر محصولات اشکودا در بازار ایران از موتور 4 سیلندر 1.4 لیتری توربوشارژ با فناوری تزریق سوخت مستقیم (TSI) از گروه فولکس واگن استفاده می کند که در مجموع می تواند قدرتی معادل 150 اسب بخار و 250 اسب بخار تولید کند. گشتاور تولید می کند و نیروی تولید شده را از طریق یک گیربکس 7 سرعته اتوماتیک با دو کلاچ به چرخ های جلو می فرستد.

عرضه دو محصول اشکودا; کاروک و اکتاویا به سیستم رسیدند.

از جمله ویژگی های این سدان جذاب می توان به موارد زیر اشاره کرد: 6 ایربگ ده نقطه ای، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم استارت استاپ موتور، کروز کنترل تطبیقی، گرمکن و سردکن صندلی های جلو، فرمان دی برش، اهرم دنده برقی، روکش داخلی چرم مصنوعی، روشنایی داخلی، نمایشگر هد آپ (HUD)، حالت های مختلف رانندگی، سنسور نور، سنسور باران، سیستم چندرسانه ای با صفحه نمایش لمسی، تقویت کننده دیجیتال عقب، پارکینگ خودکار، رادار حرکت بین خطوط، جلو هشدار ضربه، استارت دکمه ای، شارژر بی سیم، سیستم تهویه مطبوع دو کاناله و غیره.

منبع:آخرخودرو

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما