تمدن دیلمون،جایی که خورشید طلوع می کند“و”سرزمین زندگانشرح داده شده است یکی این یکی از قدیمی ترین تمدن های جهان در شرق شبه جزیره عربستان بود. مجمع الجزایری که اکنون پادشاهی بحرین بر روی آن قرار دارد پایتخت دیلمون بود. تمدن دیلمون به دلیل موقعیت مطلوب خود توانست به یک مرکز تجاری مهم تبدیل شود. دیلمون در اوج قدرت خود بر مسیرهای تجاری خلیج فارس تسلط یافت.

تمدن دیلمون دارای تاریخ و اهمیت طولانی است یکی این یکی از بزرگترین اسرار تاریخ در نظر گرفته می شود که اطلاعات کمی در مورد آن وجود دارد. در افسانه گیلگمش، دیلمون به عنوان سرزمین جاودانگی و جوانی جاودانه توصیف شده است.

به گزارش فرادید، این کشف از سوی شورای ملی فرهنگ، هنر و ادبیات کویت اعلام شده است. این شورا در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که این کشف نتیجه تلاش‌های حفاری مداوم در ناحیه شرقی کاخ و محوطه معبد دیلمون بر روی تپه‌ای به نام F6 است که قدمت آن به تمدن دیلمون عصر برنز اولیه بازمی‌گردد.

حفاری های قبلی بقایای دیواری را بر روی تپه F6 کشف کرده است که گمان می رود بخشی از سکوی معبد بوده و تخمین زده می شود بین سال های 1900 تا 1800 قبل از میلاد ساخته شده باشد. ایجاد شدند. اکنون کل معبد با ابعاد 11 در 11 متر کشف شده است. مصنوعات متعدد از جمله مهر و سرامیک هایی نیز یافت شد که نشان دهنده رابطه بین معبد و مردم دیلمون است. گروه سامی که تجارت گسترده ای با تمدن های بین النهرینی داشتند.

مجموعه ای از مهره های ساخته شده از سنگ های قیمتی و مهر دیلمون که اخیراً در منطقه معبد دیلمون کشف شده است

یافته‌های جدید که در فاصله کمی از دیگر سازه‌های مهم این فرهنگ باستانی مانند «کاخ» و «معبد دیلمون» قرار دارند، به این معنی است که این دومین معبدی است که در یک منطقه عمومی کشف شده است.

دکتر استفان لارسن، رئیس هیئت باستان‌شناسی دانمارک در کویت، گفت که این کشف خارق‌العاده نشان‌دهنده یک پیشرفت غیرمنتظره در درک اعمال مذهبی تمدن دیلمون است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما