احتمالاً متوجه شده اید که گاهی اوقات چشمان خود را می مالید یا مدام پلک می زنید تا دید واضح تری داشته باشید. تاری دید گاهی به سن مربوط می شود، اما می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد.
به گزارش بازتاب آنلاین، اغلب با درمان های مناسب می توان تاری دید را برطرف کرد، البته در صورت بروز تغییرات ناگهانی بینایی، مراجعه به پزشک ضروری است. سایر علل تاری دید و بیماری هایی که می توانند باعث تاری دید شوند عبارتند از:
1. دیابت
یک بیماری خطرناک که می تواند باعث بیماری چشمی به نام رتینوپاتی دیابتی یا دژنراسیون ماکولا دیابتی شود. این بیماری چشمی علاوه بر تاری دید، می تواند با علائمی مانند نیستاگموس و حتی نابینایی نیز بروز کند.
2. سکته مغزی
یکی یکی از علائم اصلی سکته مغزی تاری دید است. اگر علاوه بر تاری دید، دچار سرگیجه، شل شدن و فلج شدن عضلات صورت، مشکلات تعادلی، مشکلات تکلم و ضعف یا بی حسی در یک بازو شدید، باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
3. میگرن
علاوه بر سردردهای شدید، میگرن می تواند علائم دیگری مانند تاری دید، حساسیت به نور، از دست دادن موقت تمام یا قسمتی از بینایی (به مدت 30 دقیقه یا کمتر)، دیدن نقاط نورانی چشمک زن، یا دیدن خطوط یا نقاط مواج ایجاد کند.
4. پارکینسون
تاری دید اولین علامت این اختلال عصبی نیست. اما در صورت تشدید بیماری بینایی نیز می تواند تحت تاثیر قرار گیرد. پارکینسون علاوه بر تاری دید، عوارض زیر نیز دارد:
عدم تعادل و کاهش هماهنگی بدن بیمار، سفتی عضلانی، لرزش در دست ها، بازوها، پاها و گاهی اوقات صورت.